Nieuwjaars Boodschap

Nieuwjaars Boodschap

Lieve lezers van wakkeremensen, Vrienden en Familie,

Dit jaar is weer supersnel omgevlogen, natuurlijk heeft een ieder dit op zijn/haar eigen manier ervaren.

Voor de een verliep dit jaar rustig en voor de ander was het een jaar van hobbels en chaos.

Gelukkig belooft 2022 een jaar te worden van grote veranderingen, Zoals wij weten komen er nog meer krachtige energieën naar de Aarde en veel, veel Licht, Het Duister dat verslagen is krijgt nog een zeer korte periode om dingen die men gepland had ongedaan te maken, en de mensheid te bevrijden van hun overheersing. Ook zullen de krankzinnige beperkingen binnenkort ophouden te bestaan, dus er gloort hoop aan de horizon voor de mensheid op Aarde.

Samen kunnen en gaan we van het nieuwe jaar 2022 een goed en bevrijdend jaar maken. Als de Mensheid eenmaal de waarheid heeft vernomen zal het ontwaken voor hen in een stroomversnelling komen, en kunnen we als een Eenheid beginnen met het creëren van onze nieuwe wereld, zonder dat het duister nog tussen beiden kan komen.

De Overwinning is inderdaad voor het Licht.

Echter eerst gaan we met zijn allen het nieuwe jaar Inluiden en vieren, een ieder op hun eigen manier, het liefst met familie en vrienden.

Laten we ons enkel focussen op wat er voor ons ligt, en ons niet afleiden door wat er in de oude wereld gebeurt, dit is allemaal illusie, wat voor ons ligt is de werkelijkheid.

Laat je licht schijnen en straal je Liefde uit naar iedereen, niemand uitgezonderd. Een beter begin van het nieuwe jaar is niet mogelijk.

 

Wij wensen jullie allemaal een geweldig fijne overgang,
gevuld met Vreugde en Verbinding.

Alleen Wij Bepalen Hoe 2022 Eruit Zal Zien

Veel Liefde en Zegeningen

Ine & Martien