Over ons

Wij willen ons even voorstellen aan jullie

Wie zijn wij?

Hallo Lieve mensen,

Graag willen wij ons even voorstellen aan jullie.

Wij zijn Martien en Ine van den Hurk, een heel gewoon echtpaar uit het zuiden des lands. Al een groot deel van ons leven zijn wij beide erg geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met het vinden van de juiste weg naar een gelukkiger leven.

Vele hindernissen zijn wij op ons pad tegengekomen en vele ervaringen hebben wij mogen delen met elkaar. Een ding was voor ons altijd al duidelijk, er moest meer zijn tussen hemel en Aarde.

Samen zijn wij gaan zoeken naar antwoorden, en hebben veel mogen leren en lezen op het gebied van spiritualiteit, buitenaards leven, ufo’s, zelfgenezing, meditatie en gezondheid.

Enkele jaren geleden hadden wij zelfs ervaringen met UFO’s die wij konden waarnemen in onze achtertuin, we konden er zelfs mee communiceren.

Ondanks de kennis en ervaringen die wij opgedaan hadden bleven wij nog met vele prangende vragen zitten zoals:

Wie ben ik? Wat ben ik?

Waarom ben ik hier op Aarde?

Is dit alles wat er is?

Wat zal de toekomst ons brengen?

Zijn wij alleen in Het Universum?

Om deze vragen beantwoord te krijgen zijn wij ons gaan verdiepen in de spirituele wereld  en uit de enorme hoeveelheid informatie die we vonden en nog vinden, hebben we vele antwoorden en inzichten gekregen en hebben we o.a. geleerd om naar onze innerlijke stem te luisteren, met ons Hart te denken en niet met ons verstand, en rust te vinden in meditatie. We hebben ook geleerd dat er maar een ding is dat alles kan oplossen en een gelukkig leven kan creëren, en dat is Liefde, Onvoorwaardelijke Liefde.

We zijn vele vrienden verloren, omdat we nu een spiritueel leven leiden, echter hebben wij er vele nieuwe echte vrienden voor teruggekregen die ons met liefde en respect behandelen, precies zoals zijzelf behandeld willen worden.

Mensen bezoeken die er net zo over denken en naar leven zoals wij doen en samen praten over spirituele dingen helpt elkaar verder op het pad naar liefde en geluk.

Dit alles heeft ons leven op een positieve wijze veranderd, daarom vinden wij het belangrijk om dit uit te dragen en met u allen te delen.

Enkele jaren geleden zijn wij begonnen met wat wij zien als onze taak, om via een eenvoudige website spirituele en andere belangrijke informatie te delen met de wereld en mensen te helpen in hun ontwakingsproces. Deze website werd al gauw te klein voor al die informatie, waarna wij een website opgestart zijn met meer ruimte en mogelijkheden. Ook die ruimte werd alweer snel te klein.

Op dit moment hebben wij 3 Websites met een gigantisch aanbod aan informatie voor een ieder die op zoek is naar antwoorden op vragen zoals wij die hadden.

Onze intentie van al dit werk is om samen een mooie nieuwe wereld te creëren van LIEFDE, VREDE, VRIJHEID, OVERVLOED EN HARMONIE en een zelfvoorzienend leven te leiden in harmonie met de natuur, haar flora en fauna.

Wij zijn dus degene die achter de Website van wakkeremensen zitten, veel werk, maar wij doen het met heel veel liefde en voor het Hoogste Goed, omdat wij willen dat ook u deel gaat uitmaken van de nieuwe liefdevolle wereld.

Heel veel liefdevolle lichtgroeten, Martien & Ine

Namaste

contact via Email:  info@wakkeremensen.org