Hoger Dimensionale Toegang via de Chakra’s  

Hoger Dimensionale Toegang via de Chakra’s  

Jenny Schiltz op 18 januari 2016

Ik werd wakker vanmorgen, keerde naar mijn lichaam terug met een ongelooflijke helderheid door de lessen van vannacht. Omdat dit niet vaak gebeurt, wist ik dat dit informatie was die ik breed moest delen zodat ze begrepen werd.

Onze chakra’s zijn letterlijk de toegang tot hogere dimensies. Denk er over als radio kies-schijven, ieder is aan een specifiek station afgepast die gebaseerd is op onze gedachten. Dit betekent dat je telkens de kracht hebt om je frequentie hoger en hoger af te stellen. Daar de frequentie/dimensie waar we ons in bevinden niet op ieder moment stilstaat, zijn we constant aan het verschuiven en veranderen. Als je chakra’s op een lijn staan, welke geopend en in evenwicht zijn draai je alle schijven(chakra’s) naar de hoogste frequentie die je in dit nu kunt hebben/vasthouden. Omdat we constant de hoeveelheid licht en frequentie opruimen die we vibreren bij veranderingen zodat we versnellen.

Zonder twijfel, worden onze gedachten, wat we geloven en die de patronen in onze chakra’s weerspiegelen en ook dit bepaalt in welke werkelijkheid of dimensie we ons bevinden. Vrees voor onze veiligheid, zekerheid en financiën houden ons wortelcentrum volledig open. Als we naar wereld gebeurtenissen kijken, kunnen we zien hoeveel er om ons heen zit om dit chakra onjuist te laten werken. Het niet in onze creatieve krachten gaan, ons goddelijkheid eren en ons denken betreffende seksualiteit slaan in het sacrale chakra in. Het chakra van de solar plexus wordt onevenwichtig als we intense onzekerheden hebben, gebrek aan zelf liefde en vrees hebben betreffende het in onze persoonlijke kracht te gaan staan. Dit zijn de lagere chakra’s, die welke moeten worden ‘getemperd’ als we op deze reis gaan.

Het hart chakra is waar we onze hartepijn bewaren, ons verdriet en intense kinderpijn. Als we die emoties loslaten en leren om op ons hart te vertrouwen, opent dit chakra zich groter dan we ooit dachten dat mogelijk was. Het keel chakra is een zaak voor velen op dit pad omdat dit is waar we diepe angst bewaren om over onze waarheid te spreken en om in onze kracht te stappen. Het derde oog en de kruin ondergaan grote transformaties door binnenkomende codes en onze spirituele groei.

Door dit proces zal de pijnappel klier zich uit-rekken en meer gevoelig worden en de kruin opent zich breder en schept een pijp zodat informatie kan stromen. Terwijl dit gebeurt moeten wij alle angsten om op onze diepe intuïtie te vertrouwen loslaten, alle angsten dat we niet op het juiste pad zitten en om onszelf te verbinden met het universum en de Galactische Kern.

Dit is een basis overzicht van de 7 chakra’s en hun invloeden en terwijl we ons 12 chakra stelsel laten groeien activeren ze. Maar, er zijn letterlijk honderden chakra’s die een kanaal scheppen vanaf de Bron naar jullie. Verlies je niet in de details, weet gewoon dat er een prachtig kanaal is van chakra’s die je aan de bron verbindt waar energie doorheen stroomt. Als al jullie chakra’s zijn geopend, gezuiverd en verbonden zul je in staat zijn om met de hoogst mogelijke frequentie mee te stromen die je kunt vasthouden.


Probeer de volgende oefening om je zelf in verbinding te brengen.

Ontspan je lichaam, begin diep in te ademen en houd je adem een paar seconden vast aan de top. Als je voelt dat je lichaam in zichzelf zinkt, laten de ongerustheden los, zeg dan het volgende:

Ik vraag dat al mijn chakra’s zich openen, helder worden en zich verbinden met mijn hoogste aspect van waar ze beginnen tot aan waar ze eindigen.

Visualiseer een lijn van chakra’s vanaf de Bron die naar je toe loopt, en oplicht omdat ze energie hebben gekregen en geactiveerd zijn, zij vormen een kanaal die recht in je kruin loopt. Het is okay als je niet in staat bent om de bron te visualiseren of om te zien waar ze echt beginnen, zie de chakra’s gewoon naar je toe komen, helder zoals bij startbaan lichten.

Als het licht je kruin raakt zie dat dit elk chakra in je lichaam opent en zuivert maakt. Voel ze draaien en zich verbinden met het chakra boven en beneden.

Voel de Bron energie door je heen stromen. Zie die door al je chakra’s gaan tot in de aarde. Verbind je met alles, boven en beneden.

VOEL de vreugde die door je heen stroomt terwijl je loslaat en de chakra’s opruimt terwijl ze een kanaal scheppen voor de energie die stroomt.

Telkens als je je chakra’s opruimt, ze in balans brengt en ze op een lijn zet, schep je een kanaal voor informatie die stroomt. Je maakt jezelf bekend met het gevoel van totale openheid, van helderheid, van vreugde en eenheid. Hoe meer je dit doet, hoe meer je dingen zult voelen die niet “horen” bij je chakra’s. Als dit gebeurt (en dat zal dus, heb dan geduld met jezelf), observeer wat er gebeurt: je gedachten, gebeurtenissen om je heen en hoe je lichaam zich voelt. Dit is jouw gelegenheid om te werken aan het veranderen van gedachtenpatronen die de onevenwichtigheid schiepen. Voel welk chakra uit verbinding is. Leg je handen over dat chakra en vraag de engelen om je te helpen zuiveren, te openen en dat specifieke chakra op een lijn te brengen. Voel dat weer in resonantie komen.

Chakra handhaven zal je helpen om je op een lijn te krijgen zodat je tot de hogere dimensies toegang kunt krijgen, bewaar die hogere frequenties totdat het, zoals bij een spier-herinnering, het heel natuurlijk wordt.

Veel liefde voor jullie allen

Jenny