Gaia Spreekt Over Haar Vierde Chakra

Gaia Spreekt Over Haar Vierde Chakra

14 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

HALEAKALA, MAUI

Ik ben Gaia, teruggekeerd om jullie gids te zijn als jullie je chakra’s met de mijne vermengen en mensen en planeet in/naar Eenheid verenigen. Ik nodig jullie nu naar mijn vierde chakra uit. Ik verwelkom jullie in mijn planetaire lichaam net zoals jullie in het proces zijn van mij in jullie menselijke lichaam te ontvangen.

Mijn Hart Chakra is gelokaliseerd in mijn geliefde Haleakala Krater in Maui, Hawaï. Sinds deze chakra de instroom/vrouwelijke polariteit representeert, is het “buiten” een krater. In een kleine bergtop binnenin deze krater, klopt mijn hart, mijn levenskracht in/naar iedere molecule van alle ontelbare vormen die mijn lichaam, de Aarde, THUIS noemen. Na millennia van mannelijke overheersing, heeft het Galactische Centrum recentelijk de Goddelijke Godin Kracht, de Magdalene Kracht, gerevitaliseerd in mijn Planetaire Hart Chakra om de ontwaking van de onverbloemde Vrouwelijke Kracht te vieren.

Met iedere slag van mijn hart, deel ik dit geschenk van de Vrouwelijke Kracht van LIEFDE met al mijn schepselen om de polariteiten van mijn derde dimensionale ervaring te balanceren. De Kracht van de Grote Moeder is nu Thuis gekomen, en zowel mannen als vrouwen kunnen de genezende kracht van de Godin, Haar Onvoorwaardelijke Liefde voelen, accepteren en projecteren.

VIERDE PERSOONLIJKE CHAKRA: HART

Eén bezoek aan de weelderige groei en de aromatische bries van Maui is voldoende om te begrijpen waarom het mijn hart is. Vanuit deze chakra onderwijs ik, Gaia, de Kracht van Liefde. Het is de Liefdeskracht binnenin jullie Hart Chakra dat jullie bekwaamheid versnelt om het Hogere Licht te accepteren en jullie bewustzijn uit te breiden.

Er is geen gradatie of meditatie dat toegang zal verkrijgen tot de hogere dimensies als jij je hart niet voor Liefde kunt openen. Zonder Liefde kan je niet voorbij het Lagere Astrale Vlak reizen en je bewustzijn is gelimiteerd tot de afgescheidenheid van de beperking van je ego zelf.

Liefde is de Kracht die jullie toegestaan hebben om voorbij jullie ego te gaan en om jullie Ziel/ZELF te integreren. Nu dat jullie het je herinnerd hebben en met de JIJ versmelten die jullie altijd geweest zijn, kunnen jullie het stromen van Onvoorwaardelijke Liefde ervaren dat vanuit het hart van mijn Ziel naar jullie Ziel koerst. Het is deze Liefde, boven al het andere, dat jullie aanstuurt om de controle van jullie illusionaire 3D werkelijkheid over te geven in/naar het Stromen van de Hogere Werelden.

De Hart Chakra wordt bestuurd door de thymus klier (zwezerik), wat het centrum van jullie immuunsysteem is. Jullie immuunsysteem geeft jullie een goede verdediging tegen ziekte en maakt jullie bekwaamheid om na een kwetsuur te genezen mogelijk. De Kracht van Liefde, wat vanuit jullie Hart Chakra straalt, is jullie grootste genezer. Helaas, kan het jullie ook kwetsbaar genoeg maken om je “hart gebroken” te laten worden. Door het voelen en accepteren van de Onvoorwaardelijke Liefde, welke onophoudelijk vanuit jullie geïntegreerde Ziel/ZELF stroomt, kunnen jullie jullie fysieke kwetsuren genezen en dan, de kwetsuren van anderen.

Onvoorwaardelijke Liefde kan ook de kwetsuren en onevenwichtigheden genezen die jullie in jullie vele incarnaties op mijn planeet verzameld hebben. Jullie zien, mijn Enen, dat Liefde de vermengende en genezende kracht is van het Universum. Door de Liefde die wij delen, kunnen wij het beste persoon met planeet verenigen om de grote ontwaking te creëren die zal resulteren in de Planetaire Ascentie.

CHAKRA’S VERMENGEN

Dierbare mensen van mijn Ziel, ik vraag jullie nu om wederom in/naar de kern van mijn lichaam te reizen om jullie essentie met de mijne te herverbinden. Jullie beginnen jullie reis binnenin een oude vulkaan, dus het pad naar mijn kern is duidelijk. Dieper en dieper gaan jullie doorheen wat eens een kolossale vulkaan was.

Uiteindelijk ben je in mijn kern, ver beneden mijn Stille Oceaan en wat eens het continent van Lemuria was. Visioenen van mijn eerste beschaving van de vorm komen je bewustzijn binnen, alsook oude herinneringen van je bezoeken aan mijn planeet bij de dageraad van de mensheid.

Je bent gereed om naar de oppervlakte van mijn planeet terug te keren, deze herinneringen met je meenemend. Langzaam, bijna alsof je zweeft, stijg je op naar de oppervlakte en wordt jij jezelf gewaar in mijn Haleakala Krater. Je beklimt de kleine berg die mijn hart representeert om beter de hartklop van mijn liefdeskracht te voelen, en plat op mijn grond te liggen om de persoonlijke en planetaire harten te vermengen.

Voel nu onze harten, kloppend als ÉÉN. Voel de kracht van onze verenigde Liefde. Neem een lang moment om deze “Eenheid van Liefde” toe te staan om iedere cel en atoom van je lichaam te genezen. Ik vraag dat jij, op jouw beurt, je genezing met mijn Lichaam, de Aarde, deelt, zodat onze partnerschap kan groeien in genezing en Liefde.

Terwijl wij onze harten vermengen, voel de koele, oceaan bries je lichaam strelen. Je bent op een kleine ronde berg, binnenin een ronde krater, binnenin een rond eiland omringd door een grote, en met leven-gevulde oceaan. Voel de Kracht van Drie, een cirkel binnenin een cirkel, binnenin een cirkel.

Voel de oude Wijsheid van mijn land, de Kracht van mijn oceanen, en de Liefde van mijn hart.

Het is hier waar de Opzichters van het Land, mijn mensen, zich aansluiten bij de Opzichters van het Water, mijn walvisachtigen, om de vele kwetsuren te genezen die aan mijn lichaam toegebracht werden door de lange ervaring van het derde dimensionaal zijn.

Nu, verenigen mijn mensen en walvisachtigen om “De Opzichters van de Planeet,” te worden, want WIJ zijn nu de “Wezens van de Aarde”. “WIJ” zijn de zeeën die doorheen onze lichamen en de emoties stromen die onze creativiteit activeren. WIJ zijn de gedachten die de fysieke matrix van het land creëren welke omringd is door de oceanen van planetaire emoties.

WIJ zijn de Liefde die ons land en water in Eenheid van Doel verenigd. WIJ hebben ontvangen van onze Nieuwe Wereld. WIJ zullen deze creatie in onze harten laten ontkiemen en geduldig dat Visioen van Liefde en Vrede vasthouden tot aan het moment van onze transformatie in/naar het Licht.

Ik, Gaia, ben immer dankbaar voor onze planetaire partnerschap. Samen, als ÉÉN Essentie, zullen wij de oude profetieën vervullen die gedurende millennia in onze harten gefluisterd werden. De “tijd” om deze beloften te vervullen is NU, en de plaats is HIER, in onze Harten. Herhaal alsjeblieft met mij:

 “IK BEN Gaia.
IK BEN de Aarde.
IK BEN het HART.”


Neem de laatste letter van Aarde/Earth, “H” en plaats het aan het begin om “EARTH” in/naar “HEART/HART” te transformeren.”

Ik ben eeuwig dankbaar voor JULLIE Liefde en voor ONZE HART met HART en Persoon met Planeet vermenging.

IK BEN Gaia

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

http://suzanneliephd.blogspot.nl/