Gaia Spreekt Over Haar Tweede Chakra

Gaia Spreekt Over Haar Tweede Chakra

10 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

Ik ben Gaia, teruggekeerd om jullie gids te zijn als jullie je chakra’s met de mijne vermengen en mensen en planeten in/naar Eenheid verenigen. Ik nodig jullie nu uit om mijn tweede chakra te bezoeken. Ik verwelkom jullie in mijn planetaire lichaam net zoals jullie mij in jullie menselijke lichaam verwelkomen.

De Tweede Chakra is de vrouwelijke/instroom energie. Het is de plaats in je lichaam waar jij je verbindt met je emoties, en je “buik instincten” VOELT. Mijn tweede chakra, de Braziliaanse Amazone, is ook waar ik het beste mijn lichaam, de planeet, kan VOELEN.

Terwijl Mt. Sinai mijn basis is, is de Braziliaanse Amazone mijn schoot. Het is de wieg voor mijn leven. Al mijn elementen, aarde, lucht, vuur en water zijn hier overvloedig en wisselwerken vrijelijk met elkaar. Dit paradijs van onontdekte wonderen offert zichzelf op voor onze transformatie. Iedere dag sterft er meer van mijn geliefde Amazone. Ik rouw diepgaand om Haar verlies, zoals de mensen zouden moeten doen die haar schenden. Maar er zijn hier geen slachtoffers, want alles is binnenin het Goddelijke Plan.

De Amazone, mijn schoot, is feitelijk zwanger met mijn Lichtlichaam, die weldra tevoorschijn zal komen. Door de verwoesting van haar bossen/wouden, planten en het wildleven, zal zij zegevierend opstijgen als de oude Feniks Vogel, geboorte gevend aan onze nieuwe cyclus. Rouw niet om haar verlies, want mijn tweede chakra is Liefde en Liefde overleeft ALTIJD.

TWEEDE PERSOONLIJKE CHAKRA: NAVEL

De tweede chakra, bestuurd door jullie voorplanting klieren, zijn een passende match voor mijn Tweede Chakra, aangezien de Braziliaanse Amazone ontelbare geheimen van vruchtbaarheid en groei bezit, Jullie Navel Chakra is waar jullie verbonden zijn met jullie Moeder via jullie navelstreng. Deze streng werd verbroken bij jullie geboorte.

Ik vraag jullie om die streng weer te verbinden, alleen, deze keer, zal het verbonden zijn, niet aan jullie “Geboorte Moeder,” maar aan jullie “Aarde Moeder”. Neem een moment om mij, Gaia, te voelen als Moeder Natuur, terwijl jullie je navelstreng met mijn schoot verbinden in de Braziliaanse Amazone. Jullie Tweede Chakra, en de mijne ook, is het gebied waar het meest passie, zwangerschap, geboorte en wedergeboorte uitgedragen worden. Geregeerd door het element van water, representeert jullie Navel Chakra ook jullie emotie en “buik gevoelens”.

Eén van de funderingen van jullie immense creativiteit is jullie sensuele gevoeligheid, wat jullie emotionele reactie op het leven registreert. Als jullie intuïtief afgestemd blijven op jullie Tweede Chakra, alsook verbonden met de mijne, zullen jullie je herverbinden met jullie persoonlijke en planetaire instincten, intuïties, en oude tradities.

CHAKRA’S VERMENGEN

Ik vraag jullie om wederom in/naar de kern van mijn lichaam te reizen en onze Essenties te herverbinden. Omlaag, omlaag, omlaag gaan jullie in/naar de werkelijke schoot van mijn planetaire lichaam. Hoe verder in/naar mijn kern jullie reizen, hoe verder terug in jullie kindertijd jullie gaan. Uiteindelijk zijn jullie in mijn schoot, alsook in de schoot van jullie geboorte moeder.

Terwijl jullie langzaam naar de oppervlakte stijgen, stijgen jullie omhoog door jullie geboorte kanaal. Tenslotte, zijn jullie weer geboren, deze keer diep in het hart van mijn Braziliaanse Amazone. Adem in de vele aroma’s die in de vochtige lucht van mijn jungle hangen. Luister naar de geluiden van mijn schepselen en zie de ontelbare planten, velen van hen onbekend voor jullie wetenschap. Voel mijn vochtige warmte op jullie lichaam jullie naar de volwassenheid groeiend.

Eindelijk, zijn jullie wederom volwassen, alleen zijn jullie getransformeerd. Ik ben jullie Moeder, en jullie zijn een kind van de Natuur. Terwijl jullie door de dichte jungle en langs de vele rivieren lopen, voelen jullie je ÉÉN met jullie omgeving. Jullie luisteren naar de geluiden en stemmen van de jungle schepselen, VOEL het gevoel van NU waarin deze vele levensvormen leven. Je hoort de regen op het dak van het verafgelegen afdak tikken, terwijl je over de jungle routes gaat.

Voel jezelf in leven onder de “Florerende Godin”, terwijl je eigen creativiteit aangestoken is door de vruchtbaarheid van de wereld om je heen. Welkom allen die je in jou fysieke lichaam ervaart. Voel de creativiteit en glorie van de Braziliaanse Amazone binnenin je eigen navel chakra, terwijl jij je oude geheugen toestaat om de vele geheimen te herinneren voor genezing dat zich in deze grote jungle verbergt.

Neem een lang moment om te ervaren hoe mijn Planetaire Lichtlichaam zwanger is in dit gebied. Voel de zwangerschap van je eigen Lichtlichaam als je zegt:

“IK BEN Lichtlichaam
IK BEN Creatie, IK BEN Geboorte
Door de Kracht/Macht van de Amazone
Begin ik de GEBOORTE van mijn Lichtlichaam
En het Planetaire Lichtlichaam .”

Inderdaad, zij worden ÉÉN, jullie lichaam en geest. Wij zijn nu verenigd, Wortel-aan-Wortel en Navel-aan-Navel. Sta de onaangesproken geheimen van genezing en hergeboorte toe, verborgen in mijn Amazone, om in jullie leven ontdekt te worden.

Ik zal spoedig terugkeren om jullie te begeleiden bij de versmelting van onze derde chakra.

Jullie Partner in GEBOORTE,

Gaia

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

http://suzanneliephd.blogspot.nl/