ÉÉN Wording: Gaia Spreekt Over Haar Zesde Chakra

Gaia Spreekt Over Haar Zesde Chakra

17 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

HIMALAYA’S, TIBET

Ik ben Gaia, teruggekeerd om jullie gids te zijn terwijl wij onze chakra’s vermengen in de hoogste visie van de persoonlijke en planetaire eenheid. Ik ontvang jullie nu in mijn Zesde Chakra, terwijl jullie je Zesde Chakra voor mij openen.

Mijn geliefde Himalaya’s zijn het “dak van mijn wereld,” en de Ogen van mijn Ziel. In feite, zijn zij mijn Derde Oog. Als jullie je “persoon” in mijn “planeet” vermengen, zal jullie Planetaire Bewustzijn werkelijk het GEZICHT van de ZIEL ZIEN waar het ook is dat jullie kijken. Tibet is een gebied dat altijd de uitbreiding van het bewustzijn en het reizen in/naar de innerlijke, hogere vlakken van de werkelijkheid gekoesterd heeft. Het is daar dat ik, Gaia, MIJN Derde Oog Open om MIJN Multidimensionale VISIE te herkrijgen.

De Zesde en Zevende Chakra’s hebben een polariteit, maar functioneren op een tweeslachtige manier. Zoals jullie gezien hebben, de Mannelijke-gepolariseerde, uitstroom planetaire chakra’s zijn bergpieken welke opstijgen vanaf mij oppervlakte zoals een fallus. Aan de andere kant, zijn de vrouwelijk-gepolariseerde chakra’s ingedeukt in mijn Aarde lichaam zoals een baarmoeder.

De Himalaya’s is een bergketen waarin er zowel pieken als valleien zijn. Echter, wordt de primaire, vrouwelijke polariteit van deze chakra gerepresenteerd door de “familie” van pieken en valleien. De polariteiten zijn hetzelfde voor jullie persoonlijke chakra’s, in die zin dat jullie zesde en zevende chakra’s van nature meer tweeslachtig zijn.

ZESDE PERSOONLIJKE CHAKRA – WENKBRAUW

De Zesde Chakra representeert de eerste stap richting je reis naar Huis. Nu dat je deze chakra met je Zevende Chakra vermengd hebt om je Derde Oog te openen, heb je jouw multidimensionale zintuigen en gewaarwordingen/inzichten geactiveerd. Je wordt niet langer meer beperkt door de fysieke illusies van afgescheidenheid van anderen en van ZELF, en je zult nooit weer het fysieke leven op dezelfde manier ervaren. Je bent uit je “kader,” en niets, of niemand, kan je daarin terug plaatsen.

Sinds het openen van je Derde Oog, alles waar je naar gestreefd hebt om je te herinneren is je besef/bewustzijn binnengestroomd. De grootste uitdaging van dit proces is het integreren van je uitgebreide visie van werkelijkheid in/naar je alledaagse leven. Door Derde Oog gefocuste meditatie, heb je meer van je “ongebruikte” brein gestimuleerd en combineerde het proces van je linker en rechter hemisfeer om het “gehele brein denken”, op gang te brengen.

Je Derde Oog meditaties helpen je ook bij het activeren van het “junk” DNA. Wanneer je activeert wat jullie wetenschappers gelabeld hebben als “junk DNA,” begin jij je terugkeer naar de twaalf strengen van DNA, in plaats van de twee strengen welke je bewustzijn tot het 3D frequentie-net rondom onze planeet beperkten.

Jullie weten dat het niet in mijn “Aard” is om levensvormen te hebben die slechts 10% van hun hersenen of 10% van hun DNA gebruiken. Gelukkig, breiden jullie wetenschappers hun bewustzijn ook uit om dit feit te beseffen, en meer “wetenschappelijk” onderzoek wordt gedaan om te ‘bewijzen’ wat mijn Priesters en Priesteressen altijd GEWETEN hebben.

De hypofyse, welke met deze chakra geassocieerd wordt, is jullie meester klier en reguleert vele van jullie lichamelijke functies, wat jullie lichaam verder voorbereidt op de overgang in/naar Lichtlichaam en jullie bewustzijn naar het Planetaire en Galactische Bewustzijn.

CHAKRA’S VERMENGEN

Mijn dierbare Ontwaakten, sluit jullie ogen en neem een lang moment om je op je Derde Oog te focussen. Adem in vanuit je Hart Chakra en adem uit door je Hart Chakra om jezelf te aarden. Dan, adem in vanuit je Kroon chakra en uit door je Derde Oog om je bewustzijn te verhogen.

Vanuit je “piek bewustzijn,” visualiseer jezelf afdalend in/naar mijn diepste kern. VOEL je Essentie wederom binnenin het mijne, terwijl wij wervelen en dansen in de kern van ons Ene Wezen. Omlaag, omlaag, omlaag in/naar de Kern van het LEVEN wervel je.

Nu, zo langzaam als een veertje gevangen in een opwaarts gaande stroming, zweef je naar boven vanuit mijn kern en in/naar mijn Zesde Chakra, de Himalaya Bergketen. De reis vanuit de kern van mijn lichaam naar het dak van mijn wereld is lang, inderdaad, maar het neemt geen “tijd,” aangezien je bewustzijn nu voorbij de derde dimensionale grenzen van tijd en ruimte is.

Voel jezelf op de hoogste piek van de Tibetaanse Himalaya’s staan. Stem je af op het bewustzijn van deze bergketen. Het leven hier is eenvoudig. De natuur is grootser dan de mensheid, en Spirit is dichterbij dan de Materie. Vanaf je positie op de top van de wereld, kan je duidelijk de Regenboog Brug naar de hogere werelden zien.

Neem een lang moment om de Brug over te lopen. Ervaar de oneindige mogelijkheden van de werkelijkheden die het vasthoudt en de herinnering van je vele reizen in/naar de bovenste vierde dimensie die het ontwaakt. Je verhuist voorbij de vierde dimensie, in/naar de vijfde dimensionale werelden en daaraan voorbij.

Terwijl je het Gewelf aan het einde van de Regenboog Brug nadert, zie je jouw Multidimensionale ZELF. Tot je verrassing, ziet jouw ZELF er precies zo uit als je alledaagse lichaam en spreekt in je hart,

 “Ik ben je Lichtlichaam, gereed om voort te barsten in/naar je alledaagse leven.
Onder het eenvoudige leven van berg en hemel,
VOEL mijn aanwezigheid binnenin jou,
KIJK door je Ogen van de Ziel,
HOOR je Innerlijke Stem,
PROEF de zoete nectar van Waarheid en
RUIK de geur van het daaraan voorbij.
Erken mijn aanwezigheid binnenin jou, en ik zal je WAARHEID tonen.
IK BEN je Lichtlichaam, en WIJ zijn ÉÉN.”

Terwijl je in/naar Eenheid met je ZELF versmelt, accepteer mijn Zesde Chakra, de Himalaya Bergketen, in je geopende Derde Oog, en terwijl ik jouw Derde Oog in mijn Zesde Chakra accepteer, zal je volledige toegang verkrijgen tot het Planetaire Bewustzijn en ik, Gaia, zal volledige toegang verkrijgen tot het Collectieve Bewustzijn van de mensheid.

Ons bewustzijn is versmolten, WIJ zijn Planetair Bewustzijn. JIJ bent de planeet. VOEL de Aarde rond jou zoals je jouw menselijke armen en benen voelt.

Weet dat JIJ Gaia BENT, en IK BEN jou.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

http://suzanneliephd.blogspot.nl/