Goed nieuws

Goed nieuws

  Lieve mensen,

In 2013 werden wij gedwongen om onze website ‘wakkeremensen’ voort te zetten via Blogger van Google. Het duurde even voordat wij dit onder de knie hadden, een blog is veel beperkter dan een website. Blogger heeft nogal de neiging om aanpassingen te doen in b.v. de editor, dat ervoor zorgt dat je weer lange tijd nodig hebt om uit te zoeken hoe  de dingen die men heeft veranderd werken, ook merken wij steeds vaker dat er dingen verdwijnen, zoals afbeeldingen en video’s. Onze hartewens is altijd geweest om nog eens een echte website te creëren, met de hulp van iemand die daar kennis van heeft. Dat is gelukt, wij kunnen jullie vertellen dat vanaf vandaag de nieuwe site https://www.wakkeremensen.org is geactiveerd en dus voor iedereen bereikbaar zal zijn.

We nodigen jullie allemaal uit om de nieuwe site te gaan bekijken.

Drie van de vier overige bestaande Blogs zijn, voorlopig nog geïntegreerd in de nieuwe website. ‘Mensen worden wakker zal niet terugkomen’ belangrijke artikelen van deze site zullen toegevoegd worden aan wakkeremensen.org. Alle websites zullen afzonderlijk bereikbaar blijven. Sommige items moeten nog op de site geïnstalleerd worden, zoals een nieuwsbrief.

Ook wakkeremensen.blogspot zal nog enige tijd werkzaam blijven naast de nieuwe site totdat jullie gewend zijn aan de nieuwe website.

Tot slot: Mensen met een iPhone , Tablet enz. kunnen de website ook beter ontvangen, daar is de website op aangepast.

Wij denken/hopen dat jullie tevreden kunnen zijn over het resultaat.

In Licht & Liefde

Martien & Ine