Mededeling

Privacy Bescherming:

Indien u de website wakkeremensen.org, leest en reageert op de berichten, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt – bekend en wordt opgeslagen. wakkeremensen zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Data die buiten ons om door andere partij(en) wordt opgeslagen, evenals Datalekken in het systeem, waar wij geen invloed op hebben, vallen niet onder onze verantwoordelijkheid maar onder de verantwoordelijkheid van de desbetreffende partij(en).

Disclaimer

Alle content op de website van wakkeremensen mag vrijelijk onveranderd gedeeld worden met vermelding van de bron van het artikel ‘wakkeremensen.org’. ‘Fair use’ in plaats van ‘Copyrights’ is van toepassing.

Veel content op deze website is afkomstig van diverse bronnen die een beleid van vrijelijk delen voeren en het ook als zodanig aanbieden. De intentie is om alle artikelen zoveel mogelijk wereldwijd te delen.

Wakkeremensen wil en zal op geen enkele manier het copyright claimen van op de website geplaatste artikelen afbeeldingen/illustraties/videos enz.. die het van het vrije internet download en gebruikt om de pagina’s van deze site mee te verfraaien. Deze afbeeldingen worden dan wel door wakkeremensen gebruikt, maar het copyright van de originele kunstwerken/illustraties blijft expliciet eigendom van de individuele artiest. Mocht er op de pagina’s, ondanks onze zorgvuldigheid, onderdelen zijn gebruikt waarop een copyright rust en/of waarvoor wij geen toestemming hebben verkregen, dan verzoek ik u om ons dit zo snel mogelijk te laten weten. Wij zullen dan direct het betreffende item verwijderen.

Namens de redactie van wakkeremensen,

Martien & Ine