President Trump Voorkomt Derde Wereldoorlog

President Trump Voorkomt Derde Wereldoorlog

Door: Michael Baxter -2 Augustus, 2022

De natie is vandaag dichter bij een nucleair Armageddon gekomen dan sinds de Cubaanse Raketcrisis van 1962.

Terwijl een C-32 van het Ministerie van Buitenlandse Zaken – een aangepaste Boeing 757 – met Nancy Pelosi aan boord naar verluidt richting de Taiwanese luchtverdedigingsidentificatiezone (ADIZ) vloog, schoten vier Chinese Chengdu J-20 gevechtsvliegtuigen van de vijfde generatie van de vliegbasis Huian in de lucht om de indringer te onderscheppen, naar verluidt met het bevel de C-32 te vernietigen zodra deze visueel was geïdentificeerd. Terwijl de J-20’s naar de Straat van Taiwan vlogen, gingen de Amerikaanse F-35 LightningII’s van de U.S.S. Ronald Reagan, die de J-20’s ontdekt hadden, in de naverbrander in de hoop de Chinese jagers te onderscheppen voordat zij op de C-32 konden afgaan, een provocatie die een thermonucleair conflict had kunnen ontketenen.

De tegengestelde machten waren minuten verwijderd van een ontmoeting in de nachtelijke hemel boven Taiwan. Het ondenkbare leek onvermijdelijk.

Maar in Palm Beach, Florida, ging President Donald J. Trump, die bezig was met het schrijven van zijn toespraak voor de CPAC conferentie in Dallas dit weekend, zijn “War Room” van Mar-a-Lago binnen, toen hij hoorde dat zich aan de andere kant van de wereld een potentiële veldslag aan het ontvouwen was. Zoals RRN al eerder berichtte, bootst het commandocentrum van Trump in Florida de technologische mogelijkheden van de Situation Room van het Witte Huis na: satellieten streamen gegevens in real time naar terminals die gecontroleerd worden door het personeel van Trump, en gecodeerde radiotransmissies worden opgevangen en ontcijferd door White Hats die gezworen hebben de grondwet te handhaven.

Ongewoon, zei Trump tegen zijn personeel dat zij Xi Jinping aan de lijn moesten krijgen.

“Ik moet nu meteen met president Xi praten, en niet één seconde later,” zei Trump naar verluidt.

Een bron uit Mar-a-Lago, bekend met de crisis, vertelde RRN dat een voorzichtige Xi Jinping het telefoontje van Trump aannam.

“De Amerikaanse en Chinese gevechtsvliegtuigen waren minder dan een minuut verwijderd van samensmelting toen Trump Jinping smeekte om zijn vliegtuig terug te trekken. President Trump zei dat hij de situatie onschadelijk kon  maken, de-escaleren zonder tot oorlog over te gaan. Jinping ratelde maar door over hoe hij de V.S. gewaarschuwd had dat China Pelosi als een oorlogsmisdadiger beschouwde, maar gaf Trump de kans om het uit te leggen en beval zijn vliegtuigen om weg te draaien van het gevechtsgebied,” zei onze bron.

Trump liet in de oren van Xi Jinping een paar bommetjes vallen, voegde hij eraan toe. Trump beweerde bewijzen te hebben, die hij later aan Jinping zou geven, dat de persoon aan boord van de C-32 niet echt Nancy Pelosi was, maar een body double die de Deep State in haar plaats had gestuurd. Bovendien zei president Trump tegen president Xi dat zelfs als de echte Nancy Pelosi aan boord van het vliegtuig was, zij absoluut niet bevoegd was om namens de Verenigde Staten met Taiwan te onderhandelen. Met tegenzin gaf Trump toe dat zijn beroep op de Insurrection Act van 1807 Pelosi en haar Deep State bondgenoten van hun macht had ontdaan. De enige reden waarom het regime van Biden de wereldzaken leek te beheersen, zei Trump, was omdat zij macht kregen van een corrupte mainstream media.

“Dit is enorm. We hebben veel meningsverschillen gehad, maar laten we de wereld niet in as leggen om een of andere trut die probeert te doen alsof ze nog steeds relevant is. Ik zal ervoor zorgen dat u bewijs krijgt dat wat ik zeg waar is. Biden probeert misschien een oorlog te beginnen. Laten we dat vandaag niet laten gebeuren,” zei Trump tegen Jinping.

Xi Jinping, zei onze bron, was het ermee eens dat de wereld niet hoeft te vergaan over de overmoed van de Amerikaanse Deep State. Hij riep zijn jachtvliegtuigen terug, en de C-32 die een dubbel gemaskerde Pelosi dubbelganger vervoerde landde veilig in Taipei.

“Er zouden nu ICBM’s kunnen vliegen, maar dat doen ze niet. Laat niemand zeggen dat Donald Trump niet geeft om het voortbestaan en de welvaart van de Verenigde Staten, en de wereld,” zei onze bron.

Bron

Vertaling: Reinier