Michael Salla: De Aarde Alliantie, Volledige Disclosure en de Komende Wereldwijde Revolutie

Michael Salla: De Aarde Alliantie, Volledige Disclosure en de Komende Wereldwijde Revolutie

Dr. Michael Salla, Exopolitics, 3 februari, 2021

Terwijl de voorspelde dagen van duisternis zich tijdelijk vestigen op het toneel van de VS en de wereld, vindt er achter de schermen een grote inspanning plaats over de toekomstige richting van de mensheid, omdat veel White Hat groepen en leiders heimelijk bezig zijn de operaties van de Deep State omver te werpen.

Onder deze groepen is de Earth Alliance, een losse associatie van militaire en politieke White Hats uit grote landen die de strijd hebben aangebonden met de Deep State over de omvang en het tempo van het vrijgeven van geavanceerde technologieën die worden gebruikt in geheime ruimteprogramma’s om uiteindelijk de waarheid te onthullen over buitenaards leven.

Zeer recentelijk hebben de White Hats een beslissend voordeel verkregen door de wijdverspreide publieke onthulling van Deep State plannen om een Grote Reset teweeg te brengen door systematische verkiezingsinmenging, een in scène gezette pandemie, sociale media censuur, en wereldwijde onderdrukking van burgerlijke vrijheden.

Het mislukken van de plannen van de Deep State zal grote gevolgen hebben voor de repressieve politieke systemen van cliëntlanden zoals China, Iran en Noord-Korea, die decennia geleden door de Deep State zijn geïnfiltreerd en gemanipuleerd.

Belangrijke politieke leiders in de Aerth Alliance zijn onder meer president Donald Trump, die begonnen is met het proces van het vrijgeven van geavanceerde ruimtevaarttechnologieën door de oprichting van de Amerikaanse Space Force. Vladimir Poetin van Rusland, die heeft toegestaan dat veel baanbrekende technologieën werden vrijgegeven en die de plannen van de Deep State om een nieuwe wereldoorlog uit te lokken verregaand heeft gedwarsboomd.

China’s Xi Jinping, die de strijd heeft aangebonden met de snode invloed van zijn voorganger, Jiang Zemin (CCP), die nog steeds de controle heeft over veel geavanceerde technologieprojecten die worden gebruikt om de Chinese bevolking te onderdrukken.

Narendra Modi, ten slotte, heeft zich onvermoeibaar ingezet om de antizwaartekrachttechnologieën die in het oude Indiase ruimtevaartprogramma werden gebruikt, in de openbaarheid te brengen. Deze belangrijke leiders, samen met vele anderen, hebben heimelijk samengewerkt om de ondergang van de Deep State te bewerkstelligen, zowel in hun respectievelijke landen als in de rest van de wereld.

Zij worden geholpen door een positieve groep buitenaardsen genaamd de “Galactische Federatie” (aka Confederatie van Planeten), die al tientallen jaren werkt om het menselijk bewustzijn te verhogen.

De Galactische Federatie werkt ook al generaties lang vastberaden samen met belangrijke spelers zoals de familie Trump om de optimale tijdlijn te bevorderen en te verzekeren en om een Groot Ontwaken en een Wereldwijde Revolutie teweeg te brengen die zal resulteren in de opkomst van de mensheid als een volwaardig lid van de Galactische gemeenschap.

Over de presentator: Dr. Michael Salla is de auteur van de bestseller Secret Space Programs Book Series & oprichter van Exopolitics.org

Voetnoten

(1) Het afgelopen jaar hebben de Illuminati twee van de leiders van G/NESARA vermoord, Vladimir Poetin en Paus Franciscus. Poetin werd vervangen door een look-alike en de Paus wordt meestal afgebeeld door holografie.

Bron

Vertaling: Martien