Inauguratie President Donald Trump was het startschot voor de eindstrijd.

Inauguratie President Donald Trump was het startschot voor de eindstrijd.

22 MAART 2022 / ADMINISTRATOR

De inauguratie speech van Trump is het startschot voor het eindoffensief tegen het Een Wereld Systeem, het WEF plan, Agendat 2030 en een eeuwenoud conglomeraat van oude inteeltbloedlijnen. De groep militairen die na de moord op John F. Kennedy in 1963 een tegencoup en later met hulp van NESARA voorbereidde en uiteindelijk de controle over de VS met deze totaal onverwachte verkiezingsoverwinning van Trump overnam. Trump is nog steeds Commander in Chief van de strijdkrachten. De codes voor de atoomwapens zijn niet aan Biden overgedragen. Daarom heeft Putin groen licht gekregen om de kop van de giftige slang af te hakken, doet de NATO niets en kijkt China toe.

Nadat de nieuwe president het duo Obama en Biden omstandig bedankte voor hun geweldige prestaties, kwamen militairen van alle disciplines de trap af en gingen achter hem staan. Vervolgens sprak hij de volgende vier zinnen:

Today’s ceremony however has very … special …. meaning.
Because today we are not merely transferring power….from one administration to another.
Or from one party to another…
But we are transferring power from Washington D.C.  …. and giving it back to YOU, THE PEOPLE.

Klik op de afbeelding om te kijken

Direct na deze mededeling aan het volk, maakten de militairen rechtsomkeerd en verdwenen weer uit beeld. Trump vervolgde:

For too long a small group in our nation’s capital has reaped the rewards of government while THE PEOPLE have borne the cost.

Washington flourished, but THE PEOPLE did not share in it’s wealth.

Politicians prosperred, but the jobs left and the factories closed.

The establishment protected itself, but NOT the citizens of our country.

Their victories have NOT been your victories.

Their triumphs have NOT been your triumphs.

And while they celebrated in our nation’s capital, there was little to celebrate for struggling families all across our land.

That all changes starting right here and right now.

Because this moment is your moment, it belongs to you!Militaire Inlichtingendienst INSCOM onderzoekt Amerikaanse verkiezingsfraude: 4 miljoen stemmen van Trump naar Biden overgeheveld in 3 seconden

27 SEPTEMBER 2021


Uit clandestiene bronnen is vernomen dat de afdeling inlichtingen van het US Army (INSCOM) het onderzoek naar de verkiezingsfraude van 3 november 2020 zo goed als heeft afgerond.

Er blijkt uit het onderzoek dat alleen al in de staten Arizona, Pennsylvania, Nevada en Georgia 4 miljoen stemmen op Trump binnen enkele seconden na sluiting stembureaus zijn overgeheveld naar acteur-resident Biden. En dat niet alleen: er zijn enorme sommen geld aan kiesmannen – in principe vrij ongeacht welke kandidaat te kiezen – betaald om hun stem aan de tegenkandidaat te schenken. INSCOM zegt daar gisteren hard bewijs voor te hebben aangeleverd aan het kamp van Trump.

Niet vergeten: Trump heeft NOOIT de macht aan acteur-resident Biden overgedragen.

Een woordvoerder zegt: “INSCOM volgt al lange tijd presidentsverkiezingen. Ik kan niet precies onthullen wanneer we begonnen. Meestal volgen we en dat is alles; we hebben geen bevoegdheid om resultaten te weerleggen of ongeldig te verklaren, behalve onder speciale omstandigheden, wat betekent dat er duidelijk en aanwezig bewijs is van verkiezingsfraude, en dat tevens de zittende president de Insurrection Act van 1807 activeert. Deze wet machtigt het Amerikaanse militaire opperbevel om het civiele gezag buiten werking te stellen en te vervangen.”

Het activeren van de Insurrection Act 1807 is op verzoek van de Joint Chiefs of Staff door middel van een geheime Executive Order tussen 5 november 2020 en 18 januari 2021 gebeurd. Op basis hiervan zijn al verschillende arrestaties van prominenten verricht, Militaire Tribunalen gehouden en doodvonnissen uitgevoerd. Met deze Insurrection Act 1807 in de hand kan tot arrestatie en veroordeling van Biden en zijn gehele gevolg worden overgegaan en Donald Trump als gekozen president alsnog installeren. Trump moet zijn belofte waarmaken die hij bij zijn inauguratie op 20 januari 2017 onder dekking van alle militaire disciplines heeft uitgesproken.

Desgevraagd is door INSCOM gemeld, dat het oninteressant is hoeveel stemmen zijn gestolen en door wie. Als fraude is aangetoond moeten de Militairen ingrijpen, gezien hun eed aan de US Constitution. Vervolgens kan civielrechtelijk verder actie worden ondernomen door de afzonderlijke Staten en de Sheriff’s Offices.

Iedereen die nu nog rept over de kandidatuur van Donald Trump in 2024 accepteert de aangetoonde massale fraude.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/author/herstelderepubliek/