Honderd advocaten bewijzen dat de pandemie een misdaad is (Nederlands ondertiteld)

Honderd advocaten bewijzen dat de pandemie een misdaad is (Nederlands ondertiteld)

Hoe kunnen we ons verzetten tegen deze greep naar de wereldmacht? Door te begrijpen hoe deze wereldoorlog gevoerd wordt. Tanks en machinegeweren bleken ineffectief te zijn, daarom heeft men gekozen voor een veel effectievere strategie: MISLEIDING, schrijft StopWorldControl.com.

Een voorbeeld: mensen over de hele wereld getuigen hoe ze naar het ziekenhuis gingen voor iets wat geen enkel verband hield met covid19, en hoe ze toch als covid19 werden geregistreerd. Ook elk sterfgeval wordt aan covid19 toegewezen. In Amerika wordt 39,000 dollar betaald per geregistreerd covid19 sterfgeval, zonder dat testen of de aanwezigheid van symptomen vereist is!

Dat gebeurt overal ter wereld en het gevolg is duizelingwekkende fraude met covid-cijfers op wereldschaal.

Huisartsen hebben erkend dat ze onder grote druk staan van hogerhand om elke ziekte of sterfgeval als covid19 te registreren. Dat is waanzin… en toch is het de realiteit.

Een tweede voorbeeld: de PCR test waarmee ‘besmettingen’ gemeten worden, is totaal onbetrouwbaar.

De uitvinder van deze test, Kerry Mullis, zei dat het absoluut niet gebruikt mag worden om een virus op te sporen. De test veroorzaakt immers valse positieven.

Waarom wordt dan juist deze methode gebruikt? Omdat het de ideale manier is om vernietigende lockdowns en onmenselijke controlemaatregelen goed te praten.

Alarmerende cijfers van zogenaamde ‘besmettingen’ worden rondgebazuind om paniek te veroorzaken en het toepassen van dictatuur goed te praten. Het is pure misleiding met als doel totale wereldmacht te verwerven, onder het mom van ‘we moeten je beschermen tegen deze ziekte’.

Maak waarheid bekend

Hoe kunnen we strijden tegen deze wereldwijde misleiding? Door waarheid bekend te maken!

Op StopWorldControl.com zijn honderden wetenschappers aan het woord, die de leugens van media en overheden ontmaskeren. Deze eerlijke wetenschappers en artsen worden over de hele wereld de mond gesnoerd. Hun video’s worden verwijderd, websites weggehaald, ze worden belasterd, enz. Er is een censuur gaande die de mensheid nooit eerder heeft gezien.

De macht van misleiding zet alles op alles om de stem van waarheid te onderdrukken. Daarom moeten we opstaan en waarheid bekendmaken.

Deel daarom de website StopWorldControl.com waar je maar kunt. Stuur de website naar verantwoordelijken in de samenleving: politie, onderwijs, gezondheidszorg, enz. Stuur de website naar artsen, leerkrachten, burgemeesters, enz. Hun contact info vind je heel makkelijk op internet.

Doe het aub! Zit niet apathisch neer, klaag niet alleen maar op social media, maar doe iets krachtigs.

Het kan zijn dat mensen ontkennend reageren, wat begrijpelijk is. Als iemand altijd blindelings de misinformatie van de media gelooft, dan wordt zo iemand gehersenspoeld. Wanneer ze dan ineens waarheid onder ogen krijgen, is dat een enorme schok. Heb daar begrip voor.

Blijf gewoon waarheid delen. Eerlijke mensen worden op den duur toch wakker.

Dokter Reiner Fuellmich is een wereldberoemde procesadvocaat, die al decennia lang grote frauduleuze bedrijven aanklaagt. Dr. Fuellmich en een uitgebreid internationaal netwerk van honderd advocaten hebben meer dan honderd experts uit alle wetenschappelijke disciplines ondervraagd. Zij hebben overtuigend bewijs dat de pandemie en de lockdowns de ergste misdaden tegen de mensheid zijn, ooit begaan. Ontdek in de video hieronder wat deze verbazingwekkende held van de mensheid onthult…

Dr. Reiner Fuellmich – advocaten hebben bewijzen dat pandemie misdaad tegen mensheid is

Copyright © 2021 door StopWorldControl.com. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bron: