Het Grote Ontwaken en het Einde van een Elitair Tijdperk / door Andrew Torba, Gab News: 11 November 2020

Het Grote Ontwaken en het Einde van een Elitair Tijdperk
door Andrew Torba, Gab News: 11 November 2020 

De manier waarop mensen nieuws en informatie consumeren staat op het punt om voorgoed te veranderen. Zodra de waarheid van deze verkiezing aan het licht komt, zal de macht van de institutionele media in rook opgaan. Niemand zal ooit nog iets geloven van de mainstream media. Niemand zal ooit nog iets vertrouwen wat ze zien van Big Tech-platforms. Niemand zal ooit nog, ongeacht welke peiling / stemming dan ook, serieus nemen.

Het volk verlangt naar een vrije stroom van informatie, naar authenticiteit en naar waarheid. We zullen ons niet langer onderwerpen aan beroemdheden, mediapersoonlijkheden, Big Tech bedrijven of “journalisten” die ons vertellen wat we moeten geloven, wat we moeten denken en wat de realiteit is. Het tijdperk van zelfvoldane binnenstedelijke elites die ons “feiten” dicteren als een ouder die een kind de les leest is voorgoed voorbij.

Big Tech, opiniepeilers, experten en de mainstream media hebben allemaal voor de laatste keer hun handen overspeelt. Dit valse verhaal en deze nep “Gekozen President” zal de rode pil zijn om een einde te maken aan alle rode pillen. Wanneer de luchtbel barst, en vergis je niet, het zal barsten, het grote collectieve ontwaken van mensen over de hele wereld zal een onstuitbare kracht zijn die de manier waarop we informatie verwerken, consumeren en distribueren voor altijd zal veranderen.

De Waarheid duikt dagelijks op op Gab.com van normale, alledaagse mensen die dapper genoeg zijn om vrijuit te spreken. Gabbers hebben de inhoud van Hunter Biden’s laptop gezien. We hebben de waarheid gezien van de alomtegenwoordige en systematische fraude in ons verkiezingsproces. We wisten dat dit alles zou komen en daarom staan we stevig gegrond als de verstandige geesten in een wereld die ongelooflijk gek is geworden.

De Gab-gemeenschap is het begin van een nieuw tijdperk voor de vrije stroom van informatie. Een tijdperk waarin informatie niet door een handjevol elites aan de massa wordt gedicteerd, maar door miljoenen mensen in real time wordt verzameld, en verspreid.

Doe je gordel om, de mediarevolutie is nog maar net begonnen.

Andrew Torba

CEO, Gab.com

Jesus is King

Vertaling: Martien

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien