Er Is Iets Aan Het Gebeuren: De Mysterieuze Ineenstorting Van Regeringen

Er Is Iets Aan Het Gebeuren: De Mysterieuze Ineenstorting Van Regeringen

door Vox Day, 15 Januari 2020

(Stillness In The Storm Redactie) Veel mensen denken dat er niets gebeurt, dat de ‘deep state’ heeft gewonnen en dat Trump heeft opgegeven. Maar dit lijkt niet waar te zijn. Er is zeker iets aan de hand, en het volgende helpt om dat te bewijzen.

We weten niet wat of wanneer er iets zal gebeuren. Maar we hebben een rubicon moment bereikt. De meer dan 75 miljoen patriotten in de VS kunnen niet terug naar gewone burgers zijn – de ‘deep state’ heeft ervoor gezorgd dat Trump supporters binnenlandse terroristen zullen zijn. Dit betekent dat als de positieve militaire kracht die Trump achter zich heeft, niet optreedt, het medeplichtig zal zijn aan de vervolging van Trump supporters. Ik betwijfel ten zeerste dat zij dit zouden laten gebeuren.

Wat waarschijnlijker lijkt is wat Q en anderen hebben gezegd dat er gebeurt. De undercover operatie ontvouwt zich voor onze ogen. Maar we zijn in de “houd je geloof vast” periode. Voor velen is de onzekerheid te veel om te dragen, en in hun onzekerheid slikken ze zwarte pillen. Maar de irrationele afwijzing van een plausibel, maar onbewezen uitgangspunt is niet geldig, net zo min als de grootschalige acceptatie ervan rationeel is.

De waarheid is, als we deze willen weten, dat we meesters moeten worden in het multivariaat denken, in het beoordelen en onderhouden van meerdere kansen en mogelijkheden tegelijk. De titel verplaatsen van de meest waarschijnlijke naar degene die als zodanig verschijnt wanneer het bewijs zich voordoet om het te ondersteunen.

Maar houd dit in gedachten: Het ontbreken van bewijs is geen bewijs dat het niet bestaat. Dit betekent dat het idee dat een geheime operatie om de ‘deep state’ neer te halen niet kan worden weerlegd, alleen maar omdat het nog niet is gebeurd. Het is ook niet bewezen, omdat het bewijs van de onwaarheid ervan nog niet is geleverd.

Dit alles gezegd hebbende, plaats ik mijn inzet nu in het feit dat er iets aan het gebeuren is, en er is veel reden om te geloven dat dat waar is. Dus hou je geloof vast, als je wilt. Of niet.

– Justin

De mysterieuze ineenstorting van regeringen

Angela Merkel uit Duitsland heeft na de recente tegenslagen in de verkiezingen, aangekondigd dat ze in 2021 haar functie als kanselier zal neerleggen. “Ik zal na afloop van mijn termijn geen enkele politieke functie meer zoeken”, zei ze op een persconferentie in Berlijn. Zij zei ook dat zij er niet naar zou streven om als leider van de centrum-rechtse CDU-partij in december te worden herkozen. Zij heeft deze post sinds 2000 bekleed.

Nederlandse regering Rutte treedt af na het schandaal van de toeslagaffaire.

De vroegere eerste minister van Italië zei afgelopen woensdag dat hij de ministers uit zijn partij uit het cabinet terugtrekt, hierdoor de heersende coalitie zonder een meerderheid in het parlement achterlatend. Zijn besluit werd aangekondigd tijdens een persconferentie en gooit Italië in een politieke chaos.

De president van Estland droeg de leider van de belangrijkste oppositiepartij op een nieuwe regering te vormen, een dag nadat premier Juri Ratas en zijn kabinet in het kielzog van een corruptieschandaal in de regerende Centrumpartij van Ratas waren afgetreden. De eerste minister van Estland nam woensdag ontslag over een corruptieschandaal waarbij een belangrijke ambtenaar van zijn Centrumpartij werd verdacht van het aanvaarden van een particuliere donatie voor de partij in ruil voor een politieke gunst op een onroerend goed deal, waardoor nieuwe gesprekken over het vormen van een nieuwe regeringscoalitie werden gestimuleerd.

De premier van Koeweit, Sabah al-Khalid al-Sabah, presenteerde het aftreden van zijn kabinet aan de heerser van het land op woensdag, dagen voordat de premier in het parlement zou worden ondervraagd over zijn keuze van ministers en andere kwesties.

En er zullen er meerdere volgen.

Wat een verbazingwekkende reeks van toevalligheden! Vijf regeringen die in dezelfde week in elkaar storten? Het zal toch geen internationale prelude zijn op de gebeurtenissen van 20 januari 2021?

Een bericht wat hier mogelijk mee in verband staat: hier is nog een voorbeeld, here is another example, van het opzettelijk opvoeren van spanning dat ik gisteravond in ‘Darkstream’ heb laten zien. Het was zelfs nog ondraaglijker dan hier wordt getoond, omdat de clip de storing inkortte die tijdens het concert in de Tokyo Dome bijna drie volle minuten aanhield, voordat het publiek om 3.22 uur werd teruggeroepen. Let in het bijzonder op de manier waarop Su-metal, de leadzanger, totaal onbewogen blijft en niets doet tot het moment waarop hij de menigte aanwijzingen geeft.

Geniet van de show.

UPDATE: Een Nederlandse lezer mailt om toe te voegen dat 42 van de 150 mensen in het Nederlandse parlement hebben aangekondigd dat ze bij de volgende verkiezingen niet meer zullen meedoen.

Op een mogelijk verwant bericht, hier is een ander voorbeeld van de opzettelijke opbouw van de spanning die ik in de Darkstream van gisteravond heb gedemonstreerd. Het was nog ondraaglijker dan hier wordt getoond, omdat de clip de storing, die in het concert van Tokyo Dome bijna drie minuten lang duurde voordat het publiek om 3.22 uur werd teruggeroepen, afkortte. Let in het bijzonder op de manier waarop Su-metal, de leadzanger, onbewogen over de pech heen gaat en niets doet tot het moment dat de menigte zich gaat oriënteren.

Geniet van de show.

Redactie wm: Er zijn nog twee mogelijkheden die mogelijk het gevolg zijn van het

aftreden van diverse regeringen in het zelfde tijdsframe.( 1.) Het aftreden kan een afgesproken stap zijn richting “Great Reset”. ( 2.) Men treed af omdat men op de lijst van aangeklaagde personen staat in de VS en zeer binnenkort opgepakt gaat worden. om te worden berecht.

Het is vreemd, maar waarschijnlijk geen toeval dat regeringen aftreden voordat hun regeringstermijn is afgelopen, en gezien het feit dat er twee door elkaar lopende gebeurtenissen zijn, die de wereld bezighouden, is de kans groot dat het met een van deze gebeurtenissen te maken heeft. Het virus wordt gebruikt als dekmantel zoals velen wel weten. Een avondklok zal grote kans worden gebruikt om bepaalde activiteiten uit het zicht van de bevolking te houden, zoals in de Tweede Wereldoorlog.

Dit is zoals ik het zie, het zijn mogelijkheden gezien vanuit de kennis die ik nu heb van hetgeen er in de wereld gaande is, het wil niet zeggen dat het zo is, echter niets gebeurt zonder reden.

Bron – Vox Day

Vertaling: Marieke