Dr. Reiner Fuellmich: Anti-Covid Kant is aan het Winnen in Rechtbanken.

Dr. Reiner Fuellmich: Anti-Covid Kant is aan het Winnen in Rechtbanken.

door: Steve Beckow – 4 August  2021

Dr. Reimer Fuellmich vertelt ons dat rechtszaken over de hele wereld, een voor een, de zaak tegen vaccins aan het aantonen zijn.

Covid zelf is door de WHO erkend dat het niet virulenter is dan de seizoensgriep. Het gaat echt om de vaccins. De argumenten daarvoor lijken uiteen te vallen.

Een uitstekend overzicht door Dr. Fuellmich. Slechts 10 minuten. Met dank aan Brian en Len.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Dr. Fuellmich begint op 2:10.

https://rumble.com/vkp0qf-reimer-fullmich-update-we-are-starting-to-win-in-courts.html

Poster’s Note:

Reiner Fuellmich update – We beginnen te winnen in de rechtbanken!!!

Dingen gebeuren in andere delen van de wereld, en rechtszaken zijn begonnen hier in Canada. Ik geloof dat we de GROTE KERING van het tij beginnen te zien! Alberta heeft Covid 19 gedegradeerd tot de seizoensgriep (zoals we altijd al wisten), en heeft gezegd dat er geen covid-maatregelen meer zullen zijn. Dit is waarschijnlijk te wijten aan de druk die door het publiek en advocaten is uitgeoefend om de waarheid te onthullen.

Geen quarantainehotels meer, testen, verplichte vaccinaties, of andere maatregelen. Ik denk dat dit op zijn minst gedeeltelijk te danken is aan het werk van Reimer Fullmich in samenwerking met advocaten over de hele wereld.

David Cheyne

Alberta laat alle Covid restricties vallen, verklaard dat het een milde griep is

En net toen ik het onderwerp wilde verlaten, stuurt Brian dit late nieuws, van Stew Peters. Gebruik uw onderscheidingsvermogen en doe uw eigen onderzoek, zoals altijd.

De Canadese provincie Alberta heeft blijkbaar verklaard dat het verplicht maskeren en in quarantaine plaatsen zal stoppen tegen de tijd dat de kinderen terug naar school gaan in september.  Het traceren van contacten en het testen op milde symptomen is allemaal klaar. De regering zal Covid nu behandelen als een milde griep.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken

https://www.redvoicemedia.com/video/2021/08/freedom-fighter-court-victory-ends-masking-shots-quarantine-in-alberta/

Vertaling: Martien