Wakker worden… / Door GuidoJ.

Wakker worden…

Door GuidoJ.  25 augustus 2018

Wakker worden..
2018 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

Wat is wakker worden eigenlijk. In de meest ruime zin is dit het bewust worden van het feit dat alles wat je tot nu toe geleerd hebt, ÉÉN GROTE LEUGEN blijkt te zijn. Het kent vele lagen. Iedere keer denk je: “Nu weet ik het”. Tot je erachter komt dat ook daar weer een laag onder ligt. Mijn eigen proces van wakker worden, ontwikkelde zich vanaf het moment dat ik een tumor in mijn oorspeekselklier kreeg. Deze moest volgens het medische advies onmiddellijk worden verwijderd. Het was al de 2de keer dat deze zijn kop op stak. De eerste was verwijderd omdat men er van was uit gegaan dat het om een cyste ging.

Deze keer liep ik risico dat bij verwijdering, mijn aangezichtszenuw zou worden doorgesneden, wat tot gevolg zou hebben dat ik met een halfzijdig verlamd gezicht door het leven zou moeten gaan. In mijn jeugd had ik de zus van mijn moeder ten onder zien gaan aan de gevolgen van de chemo en bestraling. Dit was voor mij zo’n onnatuurlijk proces geweest. De natuur zit namelijk zo perfect in elkaar dat dit niet het antwoord zou kunnen wezen om van kanker af te komen. Er moest een andere oplossing zijn.

Ik besloot mijn eigen route te volgen nadat ik mijn arts had gevraagd of zijn voorgestelde behandeling een garantie zou zijn dat de tumor niet opnieuw de kop op zou kunnen steken. Dit bleek niet het geval te zijn. Het zou uiteindelijk een zoektocht van 10 jaar worden waarin heel veel geleerd en ontdekt. Mijn tumor werd mijn grote leermeester. Gaandeweg ontdekte ik steeds meer leugens die door het systeem waarin we leven, in stand worden gehouden. Ik ben ondertussen bijna 20 jaar kankervrij en kerngezond. Ik gebruik die kennis in mijn praktijk om mensen op mijn beurt weer wakker te schudden.x

Het èchte wakker worden breekt aan als je ontdekt dat de identiteit die je hebt meegekregen bij je geboorte, slechts een rol is. Je bent toen in een schilderij gestapt (je meegekregen hologram), dat vervolgens is gaan leven. Het is het moment dat je beseft dat ècht leven pas gaat ontstaan op het moment als je in staat bent je hoofd en daarmee het denken, uit te schakelen om vervolgens puur vanuit je hart te gaan leven. In de wereld waarin we hier leven vindt exact het tegenovergestelde plaats. Hoe meer je in je hoofd zit en intellectueel geschoold bent, hoe meer je wordt gewaardeerd. Het èchte wakker worden breekt aan als je herkend dat alle tegenwerking in dit hologram wordt gebruikt als een soort lijm om je op dezelfde manier te laten denken als alle mensen hier (dus mogelijk een ingebracht script). Op het moment dat je je kunt ontdoen van die lijm, kun je terugkeren naar je eigen authentieke Zijn en de boodschap die je hier bracht.

Meer lezen >>>