Verkiezingen: USA-verkiezingsfraude..??? Kijk en beslis zelf.!! / Door GuidoJ.

Verkiezingen: USA-verkiezingsfraude..??? Kijk en beslis zelf.!!

21 oktober 2016 / Door GuidoJ..

Kennedy plot expose

‘VOLLEDIG CORRUPT’ dat is de kwalificatie die wij van WantToKnow, aan het Amerikaanse verkiezingssysteem geven. We hebben hier op de site al jaren geleden, bewijzen aangedragen dat het verkiezingssysteem in de VS volledig corrupt is. Een terechte kwalificatie, want als je de keiharde bewijzen van dit verhaal ziet, is geen andere conclusie mogelijk. En wat doen de ‘grote’ Amerika-politieke commentatoren in Nederland, zoals Twan Huys en Charles Groenhuizen..? Zij vinden het onbeschaamd wat Donald Trump doet, door dit verhaal aan de kaak te stellen..

Hebben de heren Huys en Groenhuizen dan hun werk niet gedaan..? Kennelijk, want wij vinden en vonden, de bewijzen voor het corrupte systeem overal op het internet. Weer een gevalletje van ‘cognitieve dissonantie’..? Kennelijk.. Lees het hele verhaal en concludeer met een ‘open mind’ zelf wat je van het verhaal vindt.

wanttoknow info logo

Wij van WantToKnow (ook onze collega’s van WantToKnow.info in de VS) zien het verhaal aan en kunnen niets anders concluderen, dat een volk de regering krijgt die het ‘waard’ is. Met andere woorden: wanneer je dit soort fundamentele fraude in een land niet afkeurt en je ertegen in verzet komt, dan dien je natuurlijk de consequentie zélf te dragen..(klik op logo voor link naar artikelen en info over verkiezingsfraude in de VS)


Meer lezen >>>