Totale Bloed-Maansverduistering van 16 mei 2022 en verder..

Totale Bloed-Maansverduistering van 16 mei 2022 en verder..

 by GuidoJ.  Posted on 16 mei 2022

Totale BloedMaansverduistering van 16 mei 2022

2022 © Manuela van der Knaap | deze versie WantToKnow.nl/be x

Dit is de beschrijving van de totale Bloed-Maansverduistering van maandag 16 mei 2022, die bij ons zichtbaar was en actueel voor het komende jaar. Het belooft een zeer intens jaar te worden, met grote omwentelingen en confrontaties, maar begeleid door een enorme schoonheid. In dit artikel kan je lezen over deze transformaties, hoe waarschijnlijk de manipulaties er uit zullen zien en hoe je hier doorheen kan bewegen en optimaal gebruik kan maken van de stroom van heling die het komende jaar voor ons beschikbaar is. Met een korte videoboodschap van mij. Ik wens je veel leesplezier…

Praktische informatie over de verduistering
Op maandag 16 mei 2022 is er een totale BloedMaansverduistering die ook waar te nemen in bij ons in Europa. Maar de kern van de verduistering ligt op het continent van Amerika (zie afbeelding hieronder). De totale verduistering begint voor ons in Nederland en België rond 5:29 uur. Wij maken alleen het begin van de totale verduistering mee, want de Maan verdwijnt dan achter de horizon en is voor ons niet meer zichtbaar.

We zien de Maan dus wel totaal verduisterd worden wanneer deze aan de horizon staat, maar deze zal daarna snel achter de horizon verdwijnen. Doordat voor ons in West-Europa de verduistering rond de horizon te zien is, toont de Maan veel groter dan normaal: zo groot als een flinke SUPERMAAN. De totale verduistering is tot 6:54 uur actief, met de maximale verduistering rond 6:12 uur (ter plaatse), maar dus niet meer zichtbaar voor ons.

Ter plaatse in Amerika is de verduistering vanaf 4:28 uur tot 7:55 uur (5:55 GMT). Deze verduistering is ook een ‘Bloedmaan’, omdat de Maan tijdens de verduistering rood kleurt. Er worden veel magische en duistere krachten, maar ook rampen toegeschreven aan een ‘Bloedmaansverduistering’. Het is in ieder geval een krachtige markering in de tijd, die zeker een jaar zal doorwerken.

Video over deze Bloedmaan 16 mei 2022:

Het innerlijke proces
Het eclipsenseizoen bestaat altijd uit een Zonsverduistering met bijkomend 1 of meer Maansverduisteringen. De energie van de Zonsverduistering (Eclips) verankert de nieuwe patronen en groei voor de wereld en onze persoonlijke weg in de buitenwereld. De Maansverduistering verankert de innerlijke processen voor ons, maar ook voor de interne processen achter de schermen, vanbinnen, voor andere entiteiten zoals regeringen, bedrijven, stichtingen, WEF, UN, verenigingen enzovoort.

De innerlijke processen zijn de processen die je niet ziet aan de buitenkant, maar die wel de motor zijn achter wat zich gaat manifesteren. Deze duiding in dit artikel gaat dus over de totale BloedMaansverduistering en het innerlijke proces. Het proces voor de (buiten)wereld lees je in het artikel over de Zonsverduistering van 30 april 2022. (HIER).

Mercurius retrograde
Omdat tijdens deze totale BloedMaansverduistering Mercurius retrograde staat, kan je opnieuw het hele jaar te maken krijgen met ingewikkelde situaties waarin er grote verwarring of problemen kunnen ontstaan rondom (mis)communicatie. Mercurius regeert over handel, verkeer, beweging in het algemeen, communicatie, zoals moeilijker uit je woorden kunnen komen of pure miscommunicatie, afspraken die niet doorgaan of maar niet tot stand kunnen komen en zo nog meer.

Meer lezen >>>