‘Standing Rock’-boodschap van Judith Moore… / Judith Moore

‘Standing Rock’-boodschap van Judith Moore…

2016 © Judith Moore (17.11.16) – WantToKnow.nl/be
(© vertaling Guido Jonkers)

judith moore close up2

Judith Moore: “Vanochtend tijdens het ontwaken, kreeg ik een boodschap door, die op onvoorstelbare wijze mijn hele systeem doorstroomde. Ik heb gewacht tot de wijsheid tot me sprak, om licht te brengen in deze huidige, chaotische situatie. 

What is happening in America?

We zijn getuige van de shock van de pogingen ons land over te nemen, door een fascistisch regime van haat en geweld. De daden van haat zijn shocking; hoe is het mogelijk dat Amerikanen zo van haat vervuld zijn? Het antwoord ligt in mind control en EMF-manipulatie (elektro-magnetische-velden vert.). Door middel van digitale programmering voor gewelddadig robotgedrag. Jazeker, het is gemanipuleerd door de machtsworsteling van de NWO, de Nieuwe Wereld Orde. Er is een strijd gaan binnen de agenda, over de controle van de wereldpopulatie. Het is geen theorie, het IS waar.

Rusland heeft deelgenomen in de politieke machine van Donald Trump en heeft gebruik gemaakt van cyber-manipulatie, teneinde de electorale stemming te manipuleren. Hillary Clinton heeft de verkiezing gewonnen via de ‘popular vote’. Maar is er gebeurd, hier in de VS? Ze was door de NWO verkozen om de volgende president te worden. Er ontstond een machtsworsteling en beide kanten van deze worsteling zijn aan het vechten om de macht te krijgen. Om de mensheid te manipuleren via mind control, manipulatie van de tijd, oorlog en geweld. Kijk alsjeblieft met compassie naar elke persoon die bij dit drama betrokken is, omdat compassie in staat is, dit holografisch-virtuele realiteitsprogramma te helen; een programma dat volledig dol draait in de Verenigde Staten.

Het plan voor een machtsovername zal niet succesvol zijn, omdat er een kritische massa van mensen aanwezig is op deze planeet. Mensen die ontwaakt zijn en vanuit hun hart handelen. Er is een collectief aantal ‘ontwaakten’, die het Licht kanaliseert, dóór de hartfrequentie, om dit verstoorde hologram te helen. De kracht van Creatie en het ontwaken van de Nieuwe Aarde, zijn krachtiger dan deze verstoringen. Heb vertrouwen, want deze chaos gaat leiden tot DE TRANSFORMATIE VAN BEWUST-ZIJN. Deze chaos gaat ons dienen, doordat meer mensen zullen ontwaken en hun posities zullen innemen, voor vrede, voor de Aarde en voor de toekomst van de mensheid.

Lees hier het hele artikel…..