Medische revolutie..?! / Harriet Algra

Medische revolutie..?!
Medische revolutie?

2019 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

Een nieuw tijdperk lijkt aan te breken in de medische wereld. President Trump heeft namelijk een andere directeur aangesteld die de FDA moet gaan leiden. De FDA is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van het voedsel en de medicijnen in brede zin controleert. Deze bepaalt welke medicijnen en behandelingen worden goedgekeurd. Dit is te vergelijken met de ‘Codex Alimentarius’ in Europa. Deze stap zal niet alleen de VS, maar landen wereldwijd, kunnen bevrijden uit een wurggreep van de farmaceutische industrie, die ondertussen is opgelopen tot 1,2 triljard dollar. 

Alleen al in de VS worden er jaarlijks 2 miljoen mensen gedood als gevolg van een schokkend verbod door de FDA op de grootste ziekte bestrijdende doorbraken. Dit opent de deur voor o.a. cellulaire technologie en stamceltherapie, die snelle, veilige en permanente remedies lijken te zijn tegen diabetes, hart-en vaatziekten, artrose en maculade generatie (aandoening waarbij gezichtsscherpte afneemt ten gevolge van het afsterven van kegeltjes in de gele vlek in het centrale gedeelte van het netvlies). Dit is ondertussen bewezen in baanbrekende studies door: De Mango Clinic, Salk Institute, Stanford en anderen.

De ene studie na de andere, rapporteert vrijwel ongekende resultaten met deze moleculaire doorbraak. Cellulaire technologie gaat een medische gamechanger worden, die vergelijkbaar is met antibiotica tegen bacteriële infecties. Het lijkt de grootste revolutie in cardiovasculaire geneeskunde van onze generatie te gaan worden. Het kan blindheid opheffen en University College in Londen heeft ontdekt, dat het verlammingen als gevolg van chronische infarcten kan terugdraaien. Het vermogen van mensen die behandeld worden, is zichtbaar hersteld. Patiënten die in rolstoelen zaten, lopen weer. Het zijn stuk voor stuk resultaten die een paradigmaverschuiving kunnen markeren in de reguliere geneeskunde.

Meer lezen >>>