Kosmische liefde…../ Door GuidoJ

Kosmische liefde…..

10 maart 2016/ Door GuidoJ.

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Arthura en ik heb al lang buitenaards contact; ik ben een sterrenzaad en sterrenmens. Tot mijn zesde had ik dit open contact, daarna werd het afgesloten en op mijn vijftigste jaar werd dit bewustzijn weer open gemaakt. Een prachtige liefdesstraal ging weer bewust door mij heen en ik had direct weer telepathisch contact met mijn Sterrenfamilie. In de tijd van afsluiting had ik dit op een onbewuste manier, via mijn dromen.
 x
arthura
Ashtar gaf mij de sterrenlessen.. In het universum en op het Moederschip Mijn hele leven had ik deze fantasie En wat bleek het was geen fantasie IK WERD weer WAKKER! Vanaf dat moment ben ik begonnen aan mijn missie en op drachten. Inmiddels heb ik vele lessen gehad en nog! Het is de bedoeling dit taboe in het daglicht te plaatsen en degene die hier alleen in staan te ondersteunen en van informatie te voorzien. Ook kan ik hen activeren en Lichtzaden planten in het bewustzijn, waar nodig. 
 x
Zodat zij hun kosmische afkomst weer gaan herinneren en dan kunnen zij deze verbinding weer aan gaan. Want sommige zijn echt hun STERREN LICHTLIJN kwijt geraakt. Op mijn websites kun je veel lezen over dit sterrenlicht. De kosmische berichten die ik doorkrijg en de uitleg over de Nieuwe Aarde staan op de website. (HIER). Ik bied je graag dit artikel aan, als WantToKnow-lezer, over kosmische liefde.

Meer lezen >>>