Grandma Chandra: ‘De Leeuwenpoort van 8 augustus’..

 

Grandma Chandra:
‘De Leeuwenpoort van 8 augustus’..

2023 WantToKnow.nl/be

Sinds de 777 Gateway op 27 juli 2023 worden de waterkristallen die nu rond Gaia in de wolken stromen, vooral opgeladen door de energie van de zon. Deze energie zal in verschillende vormen aan de mensheid worden doorgegeven: eerst in de vorm van water en daarna in de vorm van beter opneembaar licht en energie. Dit alles is gedaan om jullie voor te bereiden om voorwaarts te gaan naar de Leeuwenpoort, 8 augustus 2023. De energie van de Leeuwenpoort is erg hoog en erg intens.

Als je er niet klaar voor bent, kan het zijn dat je te hoog bent om aan te passen. In de komende weken gaan jullie je lichaam, vooral je fysieke lichaam, voorbereiden op de nieuwe energieën die je zult ontvangen tijdens deze Leeuwenpoort. Jullie fysieke lichamen veranderen. Zoals je weet, moet je meer water drinken, actiever zijn en gezond eten.

Je absorbeert meer energie uit de ruimte en hebt verschillende processen om deze energie te absorberen. Voor sommige mensen is het minder slapen, voor anderen is het meer slapen of meer dutjes. Wat jullie in feite leren te doen met jullie 3D-lichamen, is je aanpassen aan steeds meer stijgende energieën, zodat je lichaam in staat zal zijn om de last van nieuwe Gaia-energie en de nieuwe energie van het universum, de centrale zon en je zon te dragen, die jouw kant op komen.

Terwijl je langzaam het herfstseizoen binnenstapt, zullen alle onnodige energielussen en werk dat je energetische lichaam met zich meedraagt, worden vrijgegeven en je lichaam verlaten als de herfstbladeren van de bomen vallen. Je zult alles uit je energetische lichaam verdrijven dat gemarkeerd is als onnodig. of je niet meer dient. Het wacht op het juiste moment om op natuurlijke wijze uit jullie lichaam te worden gehaald om achter te worden gelaten.

Je chakra’s worden steeds groter en daardoor is er een overlapping van je chakravelden. Elk chakraveld en zijn kleuren breiden uit. Als gevolg hiervan overlappen je chakra’s elkaar. Vroeger waren het gewoon kleine cirkels. Nu zijn ze groter en groter geworden, vortex-formaat. Ze beginnen meer kwantumruimte in je lichaam te bedekken. In de overlapping van dit kwantumveld begint een nieuwe kwantumkarakteristiek te verschijnen.

Vroeger werkten de chakra’s onafhankelijk. Nu is het een combinatie van chakra’s die aanwezig is in je energetische lichaam. Hoe is dit mogelijk? Je creëert unieke Quantum Ruimtes die meer afgestemd zijn op de Quantum Energieën van de centrale zon en jouw zon die jouw kant op komt, omdat ze een veel groter karakteristiek spectrum hebben in plaats van slechts één chakra of twee chakra’s gecombineerd. Dit zal het werk zijn dat zal gebeuren tijdens de Leeuwenpoort.

Grandma Chandra

Bron