Gates’ tetanusvaccinaties mét sterilisatiemiddel.. !! / Door GuidoJ.

Gates’ tetanusvaccinaties mét sterilisatiemiddel.. !!

10 december 2016 / Door GuidoJ.

 CNN-oprichter Ted Turner weet het wel: "een reductie van 95% in vergelijking met het huidige niveau, zou ideaal zijn"
CNN-oprichter Ted Turner weet het wel:

 “Een reductie van 95% in vergelijking met
het huidige niveau, zou ideaal zijn”

Je zou het onderstaande bericht af kunnen doen als ‘toeval’, of ‘onjuist’. Of je zegt gewoon dat er sprake is van ‘onzorgvuldig handelen’.. Ware het niet dat de voorgeschiedenis van hetgeen Bill & Melinda Gates hebben gepresteerd, helemaal de richting op wijst waar dit artikel de bewijzen voor aandraagt..

De onmetelijke rijkdom van Windows-oprichter Bill Gates is -in goed overleg met ‘mensen die dit soort zaken al jaren doen’– bestemd om van dienst te zijn voor het ‘grotere goed’. Weldoeners werden het, Bill Gates en zijn vrouw, toen ze aankondigden, dat ze zóveel vaccins zouden gaan bestellen EN TOEDIENEN, dat alle restanten van infectieziekten, ‘de wereld uit’ geholpen zouden worden.

Niets meer dan een dekmantel van de werkelijke agenda, zo kan je enige conclusie zijn, wanneer je dit artikel leest..! Want sowieso.. Hoe iemand korte tijd zich als weldoener bezig gaat houden met een specifiek onderwerp als vaccinaties, in de wereldproblematiek, is op zich een studie waard. Kennelijk totaal gebrainwashed door ‘andere rijke vrienden’..?

De aanwijzingen tonen aan, dat de Gates Foundation werd opgericht, nádat Gates had gesproken met een aantal ‘filantropen’, die eenzelfde route volgen en volgden met hun miljarden. Filantropie, met geld, dat ze eerst aan dezelfde bevolking hadden verdiend, die ze nu zeggen te gaan helpen.. ‘Iets teruggeven aan die arme mensen’..Alleen.. De elite in de wereld is nou niet bepaald van plan de hand überhaupt in eigen boezem te steken, waar het de problemen in de wereld betreft.

Meer lezen >>>