Een interview met auteur Lauri Fransen “Mijn relatie met de godin Isis” / GuidoJ.

Een interview met auteur Lauri Fransen
Mijn relatie met de godin Isis

9 april 2017 / Door GuidoJ.
2017 WantToKnow.nl/be

De monumentale locatie ‘De Refter’ in Ubbergen was op 17 september 2016 het toneel van de feestelijke presentatie van ‘Het Huis van Isis, Een liefdesgeschiedenis’. Een monumentale locatie voor een monumentaal boek..! Voorjaar 2017 bezoekt Ed Lute, één van de uitgevers van ‘Trophonios Publishing’, auteur Lauri Fransen, voor een gesprek over haar nieuwe boek en haar relatie tot ISIS. In haar Nijmeegse woning zitten interviewer en auteur, omringd door strak gevulde boekenkasten op de bank, waar de gezellig dikke poes ook een plekje heeft veroverd.

Lauri vertelt dat ze haar boek voor het eerst sinds de verschijning aan het herlezen is. “Bij het eerste hoofdstuk was ik alweer helemaal in tranen.” In deze spirituele autobiografie Het Huis van Isisvertelt Lauri Fransen openhartig het verhaal van haar mystieke relatie met de godin Isis.
In 1993 komt zij in aanraking met dit grote energieveld van liefde en vrouwelijkheid en wordt zij een mediamiek kanaal voor de Godin. Na tien intensieve jaren, waarin zij prachtige dingen ervaart en veel workshops geeft, vindt er een kentering plaats. Er komen geen boodschappen meer van Isis en Lauri ondergaat een diep persoonlijk proces. Lang blijft zij in het ongewisse over de betekenis van de voorgaande periode.
Totdat ze opnieuw in contact komt met de Godin die haar lief is, maar nu op een diepere laag. Uiteindelijk leert ze Isis kennen als haar ware, innerlijke Geliefde. Er worden aan haar geheimen ontsluierd uit het begin van de geschiedenis van de mensheid. Haar weg blijkt een oeroud vrouwelijk pad te zijn, dat nu weer beschikbaar is voor iedereen.