De opstanding is nu..! – De Oude Belofte vervuld,

De opstanding is nu..!

Door: GuidoJ.  Geplaatst op: 18 december 2021

De Oude Belofte vervuld,

De opstanding is nu!

2021 © Judith K. Moore – De Grote Wijsheid
2021 © deze versie (NL-vertaling) WantToKnow.nl/be

Jullie ziel heeft in een ver verleden een overeenkomst gesloten om nu te incarneren in deze tijd van grote transformatie. Jullie vervullen een oude belofte om het bewustzijn te verlichten en de mensheid te doen ontwaken. Jullie kwamen tevoorschijn uit de lange donkere nacht van de ziel en ontwaakten tot de Geest van Eenheid. Jullie schudden de schaduwen van de disharmonische werkelijkheid van je af en ontdekten de Wet van Universele Eenheid. Jullie kiezen ervoor om in een nieuwe realiteit te leven en te kiezen voor onvoorwaardelijke liefde.

De wereld is in transitie en bruist van de chaos die verandering met zich meebrengt. Diep begraven angsten en negativiteit zijn aan de oppervlakte gekomen om geheeld te worden. De mensheid kan niet langer onrechtvaardigheid en vernietiging van het milieu negeren. Op een diep niveau weet je dat dit waar is. Hoe navigeer je door deze uitdagende en onzekere tijden?

Soms is je geloof sterk en soms lijkt het te verzwakken. Toch blijf je je richten op de belofte die je in de oudheid hebt gedaan. De belofte om de bestemming van je ziel te vervullen en dienstbaar te zijn aan het licht dat je wereld verandert. Jullie zullen door deze tijden navigeren met de kracht van geloof en geloof alleen.

Jullie zijn de verandering; jullie zijn het begin van een nieuw Tijdperk van Vrede. Jullie waarneming weerspiegelt zich in de grotere werkelijkheid als een levende geometrie van licht die zich manifesteert als het hologram van de Nieuwe Aarde. Vertrouw op de reis en het proces, zelfs wanneer je verstand je geloof tart. Je vraagt jezelf af hoe deze wereld geheeld kan worden? Hoe is het mogelijk dat het Tijdperk van Vrede tevoorschijn komt in de nevelen van zoveel lijden en milieuverwoesting?

Maak je geest leeg, geliefden, luister naar de stem van je ziel, open je hart en je zult de waarheid kennen en de waarheid zal je inderdaad bevrijden. Wat is deze waarheid? Is het te vinden in de veelheid van tegenstrijdige meningen en overtuigingen die de scheiding vergroten en mensen ertoe brengen zich tegen elkaar te keren vanwege hun eigen angst.

Meer lezen….