De diepe reiniging van de ‘Violette vlam’..!

De diepe reiniging van de ‘Violette vlam’..!

by GuidoJ.  / 26 november 2022

De diepe reiniging van de ‘Violette vlam’..!

Stop je lijden!

Zou er een energie bestaan waarmee je je karma kunt transformeren en zuiveren, zodat we oude trauma’s en karmische beperkingen kunnen achterlaten? De magiër, gekend als Saint-Germain, heeft ons de weg getoond en er ons op gewezen dat de kosmos bestaat uit 7 verschillende energieën waarvan de hoogste de ‘Violet’ is. Als je dus met deze Violette Vlam kan werken, dan ben je verbonden met de hoogste energie en kan je hierdoor je leven transformeren, waarbij karmische beperkingen weggewist kunnen worden.

De weg van de alchemisten
Het doel van de oude meesters van de chemie, de alchemisten, was om onreine metalen om te zetten in puur goud. Dat dit echter meer symbolisch bedoeld is, daar staan we meestal niet bij stil. De alchemie is een weg van transformatie en zuivering en daardoor ook van spirituele loutering. De alchemisten beschreven de werkwijze om onedel lood, wat symbool staat voor de lagere energieën, om te zetten in het Goddelijk goud. Een aantal van deze geleerden gebruikten hiervoor de ‘Violette Vlam’.

Maar wat is nu deze mysterieuze energie?

– De Violette Vlam –

De Violette Vlam is een unieke, spirituele energie,
die eenieder kan helpen in alle aspecten van het leven.
Deze energie is in staat om emotionele en fysieke problemen op te lossen
en om relaties te verbeteren.
Deze energie is puur en onvergelijkbaar
met iets dat we kennen van op deze aarde.

De Violette Vlam is een samenstelling van andere energieën,
net zoals wit licht bestaat uit een volledig spectrum van kleuren.
Als we ons kunnen verbinden met de Violette Vlam,
krijgen we ook contact met energieën van mededogen en vergiffenis,
om zo een dieper voelend mens te worden.

* * *

Stop het lijden
Jezelf verbinden met de Violette Vlam zal de poorten openen naar een nieuw leven. Negatieve energieën en invloeden krijgen geen kans meer aangezien dit het lichaam en de ziel zal reinigen, want het zuivert de energetische en astrale niveaus rondom jou. De energie van de Violette Vlam is zo krachtig dat hetgeen niet gereinigd wordt, opgebrand zal worden en dus geen invloed meer kan hebben.

Het is dan ook een uitstekend middel om jezelf, je gezin en familie te beschermen tegen negatieve elementen en ook tweedracht zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. De werking van de Violette Vlam zelf is zacht, sereen en liefdevol. Hoe meer je gebruik zal maken van deze goede energie, hoe zuiverder je zal worden. Zoals het gezegde luidt: ‘soort zoekt soort’, zo zal je contactkring ten goede veranderen nadat je in aanraking bent gekomen met de Violette Vlam.

De personen die in je leven komen, zullen zuiverder en opener zijn. We worden op deze wereld geplaatst met een aantal handicaps of tekortkomingen waar we moeten aan werken. De Violette Vlam is in staat om de negatieve energieën, die een restant zijn van vorige levens, te neutraliseren en vroegere misstappen te corrigeren. Een sleutelwoord hierbij is ‘transmutatie’, dit is het omzetten naar een edelere vorm of energie.

De Violette Vlam zal ons in staat stellen om negatieve in positieve energie te hervormen, duisternis naar licht. Zelfs het noodlot kan omgebogen worden in een positievere uitkomst. Het zuiverende effect is dat slecht karma verheven wordt tot een hogere energie die ons nieuwe kansen kan bieden.

We komen op deze aarde terecht met een schuld en alle goede of slechte acties uit vorige levens moeten we in het deze verwerken. Door de ervaringen die we opdoen in dit leven zullen we de balans opnieuw in evenwicht proberen te brengen. Vaak gaat dit gepaard met tegenslagen, ziekte en menselijke drama’s. We kunnen dus uit deze kringloop ontsnappen door gebruik te maken van de energie van de ‘Violette vlam’.

Ze kan ons verheffen en ons zo minder vatbaar maken voor lichamelijke tekortkomingen. Vaak zit ziekte ook vervlochten in onze mentale en spirituele wereld en met de Violette Vlam kunnen we deze oude wonden helen en zo pijnlijke ervaringen tot een hogere beleving verheffen.

Er kan je worden vertelt wat hierboven allemaal staat beschreven, maar uiteindelijk moet je het toch zelf ervaren, deze Violette Vlam. Via meditatie lukt het vaak om er contact mee te leggen, waarna je jezelf rustig en als herboren zult voelen. Je kan deze meditatie uitvoeren zoveel je wil, maar het beste is om deze toch minstens éénmaal per week te doen. Gebruik tijdens deze meditatie ontspannende muziek en indien je de stap zet om contact te zoeken met de Violette Vlam, zul je de veranderingen in jezelf en omgeving snel kunnen merken.

Hoe kom je in contact met de Violette Vlam?
Het is vrij eenvoudig om met de Violette energie in contact te treden. Zoek een rustige plaats waar je niet kunt gestoord worden en ga comfortabel op de grond of in een stoel kan gaan zitten. Zo recht mogelijk zitten en ook je hoofd in balans te houden. Voeten en armen niet kruisen. Indien je zit, dan kan je je handen op je dijen leggen, dit met de handpalmen naar boven gericht. Hierna zal het eenvoudiger worden om de energie van de Violette Vlam naar je toe te halen.

Dan spreek je: “Ik ben een mens van de Violette Energie. Ik ben de zuiverheid zelve”. Adem hierna een aantal maal diep in waarbij je je concentreert op je hart. Laat de energie zijn werk doen en voel het warme gevoel aanzwellen rondom je hart. Herhaal deze aanroep verscheidene malen waarna het effect des te groter zal worden. Er zijn veel mensen die een goed  resultaat krijgen, door deze aanroep 72 maal te herhalen. Hoe meer je de energie aanroept, hoe groter de kracht zal worden en hoe meer licht je naar je toe kan halen.

Zodra je wat meer gevorderd bent in het aanroepen van de Violette Vlam, kun je de Violette Vlam ook gaan visualiseren (verbeelden). Stel je daarom voor dat er een violette kleur je omhult. Laat je verbeelding werken en je zult de Violette Vlam in al zijn nuances kunnen onderkennen. Deze Vlam zal je volledig omsluiten en alle negatieve energie wegfilteren. Wanneer je meer ervaren bent, zul je de energie zien met je innerlijk oog, vooral tussen de wenkbrauwen. Je zult de heilzame effecten van de Violette Vlam al na een korte tijd geïntroduceerd zien in je leven, dat harmonieuzer en aangenamer zal worden.

* * *

Meditatie: aarden en reinigen
Doe dezelfde oefening als hierboven waarna je een stapje verder kan gaan. Gebruik vooral sterk je visualisatievermogen zodat je dan alles zo echt mogelijk ervaart. Indien je voldoende de Violette Vlam in jezelf opgenomen hebt, dan kan je je gaan voorstellen dat je dertig centimeter onder je voeten een deur opent. Bij het openen van deze deur zal je een landschap zien waarin je zelf ontspannen rondloopt. Let vooral op de kleuren en hoe alles eruit ziet. Loop net zolang tot je bij een grot aankomt waar een dier je zal opwachten die de grot beschermt.

Verwelkom het dier en ga dan binnen. Eens in de grot zal je overal kleine deurtjes zien waarachter zich de energieën bevinden die je op dit ogenblik het best kan gebruiken, zoals liefde, inzicht, kracht, … Ga op je gevoel af en open een van deze deuren waar je binnen gaat en je laat je doordringen door de energie die er aanwezig is. Als je klaar bent, ga je naar buiten en neem afscheid van het dier waarna je terug door het landschap wandelt. Je komt terecht bij een rode draad dat je volgt en je naar een andere deur leidt die je opent.

Je zult voelen dat je met je voeten in zand loopt, terwijl boven jouw hoofd de zon en de wolken een prachtige hemel vormen. Loop verder en je zal aan een watermassa terechtkomen waarin je dolfijnen ziet dartelen. Kleed je uit en ga het water in, let erop hoe het water zal aanvoelen.

Wanneer je eenmaal in het water komt, zullen de dolfijnen naar je toe komen; raak ze aan en probeer eens een eind mee te zwemmen. De eenheid en vrolijkheid van de dolfijnen zullen je hart beroeren. Laat alle inspanningen achterwege en eenmaal sluiers voor de ramen weghalen. Loop door het kasteel tot je de ganse stad kan waarnemen. Geniet even van het uitzicht en verander eraan wat je niet bekoort. Loop het kasteel uit en de stad in, maar let erop om de poort terug te sluiten.

Let ook op eventuele veranderingen die gebeurd zijn in je stad. Volg de rode draad tot aan de volgende deur waarachter je opnieuw een watermassa zult ontdekken en waarin er zich een walvis bevindt. Ga naar deze walvis en vraag hem of hij je kan helpen met het oplossen van je allergrootste vraag op dat moment.

Je zult zien dat je door zijn bek heen kan wandelen en binnenin kan lopen. Loop door tot je bij het midden van de walvis bent gekomen waar je talloze boeken zult ontdekken. In deze boeken staan precies de antwoorden die je mag lezen.

Vervolgens via de rode draad zul je het laatste stukje naar beneden wandelen, waar zich een deur bevindt die je naar het hart van Moeder Aarde zal leiden. Rechts van jou bevindt zich een Violette Vlam waar je instapt en die je zal reinigen. Als je je voldoende gereinigd voelt, ga dan leunen tegen de wand en laat je volstromen door de energie van Moeder Aarde.

Eenmaal als je je voldoende doordrenkt voelt met deze energie, wandel je verder en zul je een grote rots aantreffen. Als je erop gaat zitten, zal het gevoel je bekruipen dat er iemand aanwezig is. Vraag aan deze persoon om zich kenbaar te maken en wacht tot deze persoon je iets vertelt of geeft. Neem hierna afscheid en loop terug naar de deur die je achter je sluit. Volg het rode koord naar boven en begin langzaam je ogen te openen, dit op je eigen tempo. Blijf rustig zitten en geniet.

Bron