Corona en de schaduwwereld, 2de afstemming..!! Afstemming met Berry Vincenta

 Corona en de schaduwwereld, 2de afstemming..!! 

Door GuidoJ. 1 november 2020

Afgelopen mei zaten we samen met Berry Vincenta, om van een ‘hoger perspectief’ te kijken naar het hele Corona-verhaal.. Het levensbedreigende virus, waar wel een test voor nodig is, om te kijken of je het hebt.. Het virus, op basis waarvan onze hele maatschappij wordt stilgelegd en waarvan de VERWOESTENDE GEVOLGEN nog niet minimaal te overzien zijn. Op het gebied van economische consequenties, op het gebied van sociaal-maatschappelijke consequenties en -last but not least- op het gebied van culturele aspecten van onze samen-leving.. HIER kun je het vorige artikel vinden, waarbij Berry vanuit háár perspectief info doorgaf, die fundamenteel aanvullend kunnen zijn, voor eenieder die zijn horizon wil verbreden.

In het kader van de vragen aan over de Corona-situatie, zaten we onlangs wéér met Berry Vincenta in alle rust, om een vraag- en antwoordsessie te houden, met betrekking tot dit onderwerp. Het uitgewerkte transcript (met dank aan Gea!) kun je hieronder lezen. De doorgekregen info is in onze waardevol om het totaalbeeld van deze, in onze ogen, geo-politieke valse-vlag-operatie aan te vullen en te toetsen.

Doe er je voordeel mee. Heb je niets met channelen of iets dergelijks, dan willen we je aanraden: lees dan tóch de info. Het is verstandig toch de brief te openen, die je niet op prijs stelt en waarvoor je de postbode wilt vervloeken.. Besef heel goed: hij is slechts de boodschapper. En vanzelfsprekend bepaal JIJ wat waar/niet-waar is in jouw beleving en in jouw wereld. We bieden deze info aan, vanuit volledige onvoorwaardelijkheid. Doe er je voordeel mee. Welkom!

Meer lezen >>>