Berry Vincenta & WantToKnow over: ‘Waarheid en leugen’..

Berry Vincenta & WantToKnow over: ‘Waarheid en leugen’..

Door GuidoJ.  7 juni 2020

Regelmatig bevraagt Want To Know medium Berry Vincenta. Dat doen we, omdat het naar onze mening zeer waardevol is, een beschrijving te ontvangen, over ons leven op Aarde, vanuit andere bewustzijnslage. Over zaken, die wij slechts vanuit ons Aards perspectief kunnen beoordelen. Daarom stellen wij regelmatig vragen aan ‘de vrouw op de heuvel’, over wat ze ziet/waar-neemt en wat ze doorkrijgt, binnen een bepaald thema, dat wij mogen aandragen. Op basis van dit thema stellen we een vragenlijst op. 

We zitten hiervoor dan met regelmaat met Berry Vincenta in alle rust. Om deze vraag- en antwoordsessie te houden, met betrekking tot het specifieke onderwerp/thema of een cluster van gerelateerde onderwerpen. De inhoud van dit artikel, komt vanuit het gesprek met Berry Vincenta, dat plaatsvond op 27 mei en als thema had: ‘Waarheid en leugen’.

In deze tijd zijn dit natuurlijk essentiële begrippen, waarbij de halve wereld lijkt te worden verstikt met leugens en mis-leiding. Het is daarom essentieel dat wij ons onderscheidend vermogen blijven aanscherpen en nieuwe perspectieven durven te blijven ontwikkelen. Is het een leugen of doorvoel je waarheid in zaken die je worden gepresenteerd..?

Het uitgewerkte transcript van deze sessie (met weer dank aan Gea!), kun je hieronder dus lezen. De doorgekregen info is in onze ogen waardevol, om het totaalbeeld van de geo-politieke valse-vlag-operaties, die zich nu aan ons tonen, aan te vullen en te toetsen. Dat deze informatie bij mogen dragen aan je (totaal)beeld van deze crisis, die -zo blijkt keer op keer- óók een levensgrote kans in zich draagt.

Meer lezen >>>