Toelichting van Simon Parkes’ 12 januari 2021 Update

Toelichting van Simon Parkes’ 12 januari 2021 Update

13 Januari 2021

Verantwoording door Catherine Viel, 12 januari 2021

Opmerking ~ Dit is in geen geval een volledig transcript en als je tijd hebt, is het aan te raden om onderaan het bericht naar de opname te luisteren

                             ****************************

 

 • Het duurt niet meer lang, nog slechts een paar dagen voordat het op de een of andere manier duidelijk is geworden.
 • Hij merkt op dat veel mensen hem iets hebben gevraagd over zijn verwijzing naar het anderhalf uur durende telefoontje dat hij gisteren heeft gehad met een persoon, die hij de echte Q noemt.
 • Er is een echte Q, en er zijn echte Anons. Maar voor zover hij weet, is er geen “QAnon.” Oorspronkelijk bestond Q uit vier kerels en een kwantumcomputer en zijn ze 2016 begonnen. Oorspronkelijk puur militair. Vergeet niet dat de kwantumcomputer in de toekomst kan kijken.
 • Wat deze groep in 2016 en 2017 heeft geproduceerd en geprojecteerd is wat er nu speelt. Hij geeft details over de verschillende individuen en groepen die werden georganiseerd en organisch zijn gegroeid.
 • Een van de groepen bestond uit betaalde individuen die de beëdigde verklaringen gedurende een periode van 12 maanden hebben gecatalogiseerd. Aan het einde van de 12 maanden besloten deze individuen als groep vrijwillig door te gaan met het onderhouden van de database van beëdigde verklaringen.
 • “Maar er moet iemand zijn die toezicht houdt op het papierwerk, dat is de beste term die ik kan gebruiken.” De overgrote meerderheid van de mensen in de Q-groep weet niet wie Q is. Zo hoort het ook te zijn.
 • De “echte Q” (waar Simon gisteren anderhalf uur mee sprak) vertelde hem dat ze zijn gekozen door “de administratie” en dat is volgens Simon Trump zelf.
 • Deze persoon doet het werk aan de voorkant of het papierwerk zoals Simon het noemt. Deze persoon heeft ongelooflijk interessante en nauwkeurige informatie en deze persoon is zeer nauw verbonden met de president.
 • Deze fysieke persoon moest er zijn omdat we ons in een 3D-wereld bevinden. Deze persoon, Q, heeft contact met de president en geeft dan door wat “de baas” wil dat de anderen weten. Q noemt hem altijd “de baas” (of POTUS) zoals bijvoorbeeld: dit is wat de baas wil dat we doen of zou willen dat we doen. De baas wil dat we dit naar voren brengen.

7:04

 • Wat Italië betreft. YouTube heeft de video en de tekst van de beëdigde verklaring al verwijderd. Simon heeft schermafbeeldingen en zal deze posten als niemand toegang heeft tot iets anders.
 • De beëdigde verklaring is afkomstig van de Italiaanse regering, en betreft het bedrijf dat de Leonardi satellieten exploiteert. Het is opzettelijk aan het Congres overhandigd vlak voor de certificering van Biden, en de timing was met opzet. Het is erg belangrijk, want door de levering van de beëdigde verklaring op dat moment, “hebben ze zich allemaal onder verdenking van hoogverraad gebracht.”
 • Ieder eerlijk parlementslid, wetgever en zo zou hebben gezegd, “Wacht eens even, dit komt van de Italiaanse regering, dit is niet van een of andere kerel uit de ijzerwinkel, we moeten opletten.”
 • Maar ze wisten absoluut zeker dat het een bom was, dus besloten ze het te begraven en door te gaan en Biden in te zetten. Het is schokkend dat een groot aantal Republikeinen zich aansloot, omdat de meeste regeringen een minder corrupte of niet-corrupte partij hebben, en de andere partij of partijen zijn corrupt. Nee, deze zijn bijna allemaal corrupt.
 • In 2016 wilde Trump meteen beginnen en de hele zaak opruimen, en dat is wat hij de groep generaals toen vertelde. Maar het rapport dat hij terugkreeg meldde dat zo’n 70% (op dat moment) van alle wetgevers dan zou worden gearresteerd, en dat zou de regering tot een abrupte stilstand brengen.
 • Gisteravond hoorde Simon tijdens het telefoongesprek dat ze mensen klaar hebben staan. Dus als 85% van de Senaat en/of het Congres wordt gearresteerd, hebben ze al mensen in de rij klaarstaan om in een spoedzitting te worden beëdigd en gaan ze direct aan de slag om….
 • het beheer van de gebouwen of
 • de regering over te nemen.

12:03

 • De persoon met wie Simon gisteren sprak zei specifiek dat de administratie had gezegd dat ze wilden dat Robert David Steele, Charlie Ward, Simon, en een andere persoon uit Amerika die Simon nog niet heeft ontmoet, een rondetafelgesprek houden waarin wordt beschreven hoe we tot deze positie zijn gekomen, en wat er gebeurd is. Deze groep is het best in staat en het best geïnformeerd om de informatie naar buiten te brengen. Dit komt rechtstreeks van de administratie. De Amerikaanse persoon die Simon niet kent, zal een positie als senator aangeboden krijgen.
 • Het idee is om iedereen die corrupt is op te ruimen en deze hele groep van mensen binnen te halen, die niet corrupt zijn, die toegewijd zijn aan de Republiek, en meteen aan de slag te gaan.

13:25

 • Terug naar Italië… het is duidelijk dat sommige leden van de Italiaanse regering, niet allemaal, het geld aan het verplaatsen waren, wat we al wisten, maar ook de stemmen verplaatsten. Ze deden dat via de satelliet om te voorkomen dat ze getraceerd zouden worden.
 • Aangezien Italië een NAVO land is, wil de Italiaanse regering het verhaal vertellen dat de satellieten werden gehackt door een of meer onbekende personen die de informatie meenamen zonder dat de Italiaanse regering het wist, wat hen uit de benarde situatie zal halen. De Trump-administratie stemde ermee in om dit verhaal te gebruiken, maar wilde wel enkele arrestaties. Daarom zijn al deze verhalen in omloop over de Italiaanse premier en de paus die mogelijk  gearresteerd is, en zo.
 • De Italiaanse regering wil zichzelf redden en niet de beschuldiging onder ogen zien dat ze hebben  samengespannen om het hoofd van ’s werelds machtigste land te verwijderen.

16:09

 • Hij gaat gedetailleerd in op de vraag waarom het Vaticaan er zo bij betrokken is. Het heeft te maken met enorme hoeveelheden geld van sleutelfiguren als de Clintons, Obama en nog veel meer, die geld opslaan bij verschillende banken, waaronder het Vaticaan.
 • Simon heeft informatie waarvan hij is gevraagd het niet aan ons te laten zien, maar hij kan zeggen dat iemand al het geld van al deze verschillende mensen heeft opgeteld en gedocumenteerd zodat er een lijst is met de dollartotalen naast elke naam.
 • Hij mag het niet laten zien, maar hij voelt dat hij ons kan zeggen dat van de 12 of 15 namen die hij heeft gekregen, er 10 geld in de Bank van het Vaticaan hebben. “Daar is je connectie. En ik heb het over enorme hoeveelheden geld… Ik heb het niet over miljoenen, ik heb het over meer.” Hij begrijpt nu waarom dit gebeurt met Italië en het Vaticaan.
 • Ook werd er in de laatste dagen van de Obama regering 400 miljoen dollar naar dat gebied overgemaakt, specifiek   als een vechtfonds om president Trump aan te vallen. Obama is bewust verantwoordelijk voor alle aanvallen, omdat daar geld voor nodig is en de 400 miljoen dollar is gebruikt.

18:25

 • De Italiaanse regering is wanhopig om zichzelf hieraan te onttrekken omdat ze absoluut zeker weten dat de slechte kant naar beneden zal komen en dat ze niet mee ten onder willen gaan, daarom is het Italiaanse ding zo belangrijk.
 • Het bewijs hiervoor is dat YouTube zowel de video als de tekst van de beëdigde verklaring heeft verwijderd. “Dat is bewijs van eer, echt waar.”
 • Hij zegt dat de andere video die hij heeft geplaatst en die de militaire beweging laat zien, absoluut waar is, en dat is in Texas.
 • “De president is ongelooflijk optimistisch.” Simon heeft het over de 200 generaals die in 1963 begonnen zijn.  Het zijn niet dezelfde 200 generaals, maar ze zijn vastbesloten om de slechteriken ten val te brengen en dat is wat we zien. Daarom zei Trump: Ik heb 200 generaals achter me.
 • “Denk maar niet voor een seconde dat de goede mensen gaan verliezen.”
 • Er is nog iets anders wat hij niet mocht laten zien, dus hij gaat het voor ons beschrijven. Op 6 januari, toen de actie in de hoofdstad plaatsvond, kreeg Simon een privévideo van de president en zijn team en sleutelfiguren toegestuurd. Ze zijn allemaal erg kalm en kijken vanaf een beveiligde locatie naar alles wat er zich afspeelt. Het is duidelijk dat het erg serieus is, maar het is erg positief.
 • Hij geeft commentaar op het feit dat de president blijkbaar is verraden is door personen uit zijn binnenste kring. Sommige mensen spelen een rol, maar in wezen is niets van dit alles een verrassing voor Trump.
 • Hij heeft het over teruggaan naar het begin: 1962 – 1963 en Kennedy, de oorsprong van dit plan en waarom het werd gelanceerd. Hoe Kennedy op het punt stond Amerika weer terug te laten keren naar de goudstandaard en dat hij daarom werd vermoord.
 • Hij merkt op dat je in Amerika niet in een machtspositie kunt staan en niet merkt dat er twee kanten zijn, en dan niet weet aan welke kant je staat. De goede mensen die helemaal naar President Trump kwamen, besloten dat ze het werk dat Kennedy bijna voor elkaar had gekregen, wilden voltooien, wat zou hebben betekend dat de CIA zou worden uitgeschakeld.
 • Wat er zou moeten gebeuren is dat Amerika nu teruggaat naar de goudstandaard.  Als we de goudstandaard hebben is het niet mogelijk om corruptie te hebben. Het heeft betrekking op alles wat met bankieren te maken heeft, hoe de rente wordt berekend, hoe individuen uw geld, ons geld kunnen stelen, en investeren in bloeddiamanten, wapens, enz.
 • We gaan terug naar een financieel systeem dat de mensheid daadwerkelijk bevrijdt. Het gaat er dus niet alleen over wanneer de main stream media zal worden neergehaald, wanneer de stroom uit zal vallen, enzovoort. Het gaat om het redden van de mensheid en het voorwaarts bewegen van de dingen, want je kunt niet zomaar een revolutie hebben zonder je ervan te verzekeren dat het nooit meer zal gebeuren.
 • Hij heeft het over de Franse revolutie en vraagt ons te kijken naar wat daar gebeurd is… Ze hebben de slechte mensen afgezet en zijn toen zonder geld komen te zitten… Er is niets veranderd, de slechte mensen zijn weer aan de macht gekomen.

25:20

 • We hebben er dus van geleerd. “Je moet een systeem opzetten dat de wereld verandert, niet alleen Amerika. Daar gaat het om.”
 • Simon heeft het weer over Q en merkt op dat het geen toeval is dat hij een positie aangeboden heeft gekregen om naar Amerika te gaan, specifiek naar Scottsdale… waar “het huis van de Q-beweging” is.
 • Hij merkt ook op dat hij er alle belang bij heeft, want als Joe Biden president wordt, kan Simon niet naar de Verenigde Staten en hij wil daar echt naar toe. “Dus ik wil dat Trump president wordt om alle redenen die ik je net heb gegeven, en daarna om persoonlijke redenen, want dan kan ik naar de VS gaan…” Simon praat over de genezingscentra die hij op wil zetten met medische bedden. Hij praat over de kinderen die in de diepe ondergrondse basissen zijn vastgehouden en hij wil ze helpen.

Catherine

Video Simon Parks

https://www.bitchute.com/video/R5Az4yScEpCs/

Vertaling:  Marieke