Man of God / Doc. 4 – Oplossing en Kaart van Succes

Man of God / Doc. 4 – Oplossing en Kaart van Succes

Hier is waar we naar uit kunnen zien met de hele mensheid in eenheid voor wereldwijde vrede en welvaart.

Elk probleem heeft vele oplossingen met onvoorziene omstandigheden.

Aangezien het meeste van het zeer harde werk nu is voltooid, moeten we ware Wet en Orde, Vrede en Welvaart en de liefde van God voor de hele mensheid wereldwijd activeren.

Elimineer alle problemen met COVID 19 inclusief alle illegale acties, valse berichtgeving, valse massamedia onzin, en verwijder al die vertegenwoordigers die de verzonnen basis van angst ondersteunden.

Om nu af te rekenen met de puinhoop van die onschuldige mensen die besmet zijn geraakt door de nep COVID 19 vaccins en aanverwante booster shots die de volgende elementen hebben:

1. Formaldehyde/Formalin. Zeer giftig systemisch gif en kankerverwekkend.

2. Betapropiolacton – Giftige chemische stof en carcinogeen.

3. Hexadecyltrimethylammoniumbromide. Beschadigt de lever, het hart- en vaatstelsel en het
     centrale zenuwstelsel.

4. Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine die op lange termijn
    hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer ,
    dementie en autisme veroorzaakt. Het dringt de hersenen binnen waar het voor onbepaalde tijd
    blijft bestaan.

5. Thimerosal (kwik), neurotoxine. Cellulaire schade, degeneratie en dood.

6. Polysorbaat 80 & 20 overschrijden de bloed-hersenbarrières en dragen aluminium, thimerosal
    en virussen met zich mee die de hersenen binnendringen.

7. Glutaraldehyde – Giftige chemische stof gebruikt als ontsmettingsmiddel voor hittegevoelige
    medische apparatuur.

8. Foetaal runderserum Geoogst van foetussen van runderen (koeien) die voor de slacht bij
    drachtige koeien worden weggehaald.

9. Menselijke diploïde fibroblastcellen – geaborteerde foetale cellen. Foregn DNA heeft de
    mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.

10. African Green Monkey Kidney cells – dragen het SV-40 kanker veroorzakende virus dat al
      ongeveer 30-50 miljoen Amerikanen en nog veel meer in het buitenland wereldwijd heeft
      besmet.

11. Aceton – kan schade aan nieren, lever en zenuwen veroorzaken.

12. E.Coli – ja dat is juist.

13. DNA van het porcine (varken) Circovirus type 1.

14. Menselijke embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)

U kunt al deze ingrediënten bekijken op de website van de CDC en wij moedigen iedereen aan om dit zelf te controleren.

Controleer hier de feiten over het vaccin:

https://www.cbc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

www.cdc.gov

Meer referenties voor het document:

https://www.vaccinesafety.edu/components-COVID-19.htm  Deel van de lijst. https://www.vaccinesafety.edu/components-Allergens.htm   Deel van de Lijst.

https://www.vaccinesafety.edu/components-Excipients.htm  Deel van de Lijst
https://www.vaccinesafety.edu/vs-ingred.htm  Sectie 11 Deel van de Lijst

En nog veel meer verwijzingen naar wat er in de COVID 19 vaccins elementen zitten.

Het probleem is dat ze niet vermelden hoeveel van elk van de elementen in het mengsel zit, maar ze zitten er allemaal in.

Hoe kunnen we dit probleem oplossen? Med Beds ? nee niet echt want deze technologie is ontworpen om je huidige ongecorrumpeerde DNA te verbeteren voordat deze negatieve elementen zijn opgedrongen aan diegenen die werden geïnjecteerd door ongepaste beïnvloeding op elk mogelijk niveau. De Med Beds zijn alleen voor die anderen voor vele medische uitdagingen die het lichaam op elke mogelijke manier verbeteren.

Wat we kunnen doen om dit Wereldwijde probleem op te lossen is Humanitaire non profit operaties opzij zetten die de creatie en ontwikkeling van een eierschaal type medisch bed zullen financieren, onmiddellijk om alle 14 bovenstaande elementen te verwijderen uit de behandelde menselijke lichamen. Ja, we zullen dit programma ontwerpen en wereldwijd lanceren om het depopulatieplan van de illuminati oligopolisten om te keren.

Het is tijd om alle vertegenwoordigers te ontslaan die de mensen, voor wie zij geacht worden te helpen en te ondersteunen met goed beleid of goede wetten, op grove wijze hebben misleid. Door deze mensen te vervangen of te ontslaan die door corruptie een deel van het probleem zijn geweest. De manier waarop dit moet gebeuren is door onderzoek te doen naar de wetsvoorstellen die zijn ingediend en gesteund voor speciale belangen. Dit zal leiden tot een spoor van bedrog en omkoping. Volg dan het geld. Er zijn gekozen ambtenaren in alle partijen in functie.

Als wij, het volk, eenmaal de corrupte vertegenwoordigers hebben opgeruimd en vervangen door gekwalificeerde kandidaten, kunnen we eisen dat goede wetten worden ingevoerd en dat slechte wetten worden verwijderd. Dit proces begint met een beter begrip van hoe wetten worden gemaakt. Ik heb een document geplaatst dat iedereen die het leest duidelijk informeert over dit hele proces. Dan is er nog een kort document dat voorstelt hoe je kunt voorkomen dat een slecht wetsvoorstel door een stemming in het Huis en/of de Senaat komt. Lees beide documenten om beter te begrijpen wat wij als mensen kunnen doen, want ieder van ons is belangrijk en geliefd door God.

Geef het voorbeeld van uitmuntendheid op alle gebieden van uw leven met alle aspecten van uw leven.

Onderneemt u alstublieft de nodige actie om uw oorlogstenue aan te trekken. In dit geval is het oorlogstuig kennis en de actie is om dingen te veranderen door het uitgeven van eisbrieven voor verandering aan uw gekozen vertegenwoordigers en na te gaan of zij actie ondernemen of vervangen moeten worden door een gekwalificeerde kandidaat.

Activeer HR 5404! We moeten ervoor zorgen dat de gekozen of gekwalificeerde vertegenwoordigers het HR 5404 wetsvoorstel activeren tot wet. Dit betekent dat in de verkiezingen van 2022 de 34 zetels in het congres vervangen moeten worden door gekwalificeerde vertegenwoordigers. Dan in 2024 de nieuwe president kiezen die voor de hele mensheid zal werken en goede dingen zal doen voor vrede en welvaart.

Terwijl we de softwarecode en hardware van het ware QFS leveringssysteem activeren, die de nieuwe online bankservers ondersteunen, die de nieuwe financiële online banken ondersteunen, die de nieuwe digitale goud-gedekte-monetaire systemen zullen gaan beheren voor maximaal 193 gastnaties. Hieraan gekoppeld is de Qphone naar real time distributie bank applicaties voor de ondersteuning van de nieuwe toegang en het gebruik van het goud gesteunde digitale monetaire systeem. Al deze systemen worden ondersteund door Bullion Exchange Banken, FSC regionale banken die optreden als Government Sponsored Enterprises (GSE’s) gesponsord door de gastlanden, alsmede, FSC online banken voor alle mensen in elk van de 193 gastlanden.

Nu het spannende nieuws dat al deze acties met elkaar verbindt. We hebben een nieuwe serie SBI Platinum Obligaties met gouddekking gepland, gebaseerd op een door goud ondersteund digitaal monetair systeem. Het bedrag aan obligaties dat wordt uitgegeven is in overeenstemming met Basel III en IV en voldoende om alle fiatschulden wereldwijd te herschikken. Alle fiatvaluta zullen worden omgezet in het nieuwe digitale monetaire systeem in elk gastland. De geconverteerde valuta zal worden gecreëerd en beschikbaar worden gesteld voor de herfinanciering van alle actieve schuldinstrumenten in elk monetair systeem, zodat de huidige dagelijkse bedrijfsactiviteiten in binnen- en buitenland niet worden onderbroken. De hoeveelheid AU Metaal is reeds beschikbaar voor dit doel en zal worden geactiveerd naarmate wij allen vorderen met het pad van acties die nu onmiddellijk moeten plaatsvinden.

Het activeren van Nesara en Gesara is heel belangrijk omdat de basis hiervan juist die instellingen zal elimineren die de basis van het kwaad zijn geweest en die de oligopolisten van de illuminati cabal steunen. Dergelijke instellingen zijn onder meer het CFR, de VN, het IMF, de BIS, de IRS, de FBI, de CIA, MI5, MI6, tot op zekere hoogte de NAVO, de FRB, de meeste centrale banken onder leiding van Rothschild, het financiële systeem zoals dat nu bekend is onder de formele Paysor van Springs, DTCC, Euroclear, en andere instanties die zijn opgezet om vrijheid en vrede te verstoren.

Tenslotte moeten we alle wetten veranderen en terugdraaien die gebaseerd zijn op de oorspronkelijke grondwet.

Het is inderdaad een prachtige tijd om te leven en deel te nemen aan het corrigeren van al het verkeerde in deze wereld en het te vervangen door het goede. Te veel mensen zijn noodzakelijkerwijs gestorven door hebzucht en manipulatie. Wij hebben de volledige steun van de Ouderen en zijn gezegend om hun bezittingen te beheren voor waarheid en doel voor deze nieuwe wereld en een betere toekomst voor de hele mensheid.

Niemand zal lijden omdat we veel goeds zullen doen met de geplande Groene Mega Steden, Gemeenschappen, Resorts en geplande industriële parken die allemaal nieuwe banen zullen creëren in ongeveer 900 nieuwe productiebedrijven die onderdelen maken om alle nieuwe geweldige uitvindingen te ondersteunen die alles zullen leveren van energie-apparaten tot de eierschaal medische bedden voor het ontgiften van alle geïnfecteerden door het nep COVID 19 vaccin vergif.

Weet dat God van jullie houdt en dat we allemaal uitkijken naar de grote dingen die komen gaan.

Hoogachtend,

Man van God.

Alle Man of God documenten vindt je hier (Engelse Versie)

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org