Interview met Cobra, / door Prepare For Change

Interview met Cobra, 29 mei 2017,
door Prepare For Change
06 juni 2017

Lynn begint met een update over het Malawi project, zie 
Vragen voor het volgende interview kun je hier indienen: 

Wij krijgen veel meer vragen dan kan worden beantwoord in een interview van één uur. Wij zullen zoveel vragen stellen als mogelijk is in dit uur. Beantwoorde vragen zijn hier verzameld: 

Interview met Cobra

Lynn  – Welkom terug Cobra, dit is ons interview op 29 mei 2017 en wij zullen beginnen met vragen over de komende zoneclips op 21 augustus dit jaar. Er zal een zoneclips zijn boven de US. En kun je ons iets zeggen over de significantie van deze eclips.

COBRA –  Deze eclips, zoals jullie wellicht allemaal weten, zal zijn hoofdzone van totaliteit hebben boven het US continent en als zodanig is het een hele belangrijke energie markeerder voor dat gebied, dus deze eclips is een gelegenheid voor het ontwaakte deel van de bevolking van de US om wat belangrijke beslissingen voor de toekomst van dit land te nemen, op een manier die is uitgelijnd met het planetaire bevrijdingsprogramma.

Lynn  – Zul jij voor die dag een speciale meditatie plannen?

COBRA – Het dient niet het hoogste doel om die vraag te beantwoorden.

Lynn  – Dus je zult het ons later laten weten.

COBRA – Ik zal het jullie laten weten als het ’t hoogste doel dient om een meditatie op het juiste tijdstip te hebben.   (OK)

Lynn  – Is het waar dat een belangrijk godinnenportaal was gesloten in het jaar 436 AD?

COBRA – In feite was het belangrijke godinnenportaal gesloten in het jaar 325 AD en in het jaar 395 AD.

Lynn  – Dus er waren toen twee verschillende portalen?

COBRA – Er waren veel portalen en er was heel veel archon verstoring. Op dat moment met de poging om de godinnenaanwezigheid op de planeet volledig te sluiten, dus het was …, ik zou zeggen, een belangrijke archon invasie vooral in de 4e en 5e eeuw AD.

Lynn  – Ok. Representeert deze eclips een kans om deze godinnenportalen te heropenen?

COBRA – Tot een zekere graad, ja.

Lynn  – Biedt een eclips boven de USA ons een fantastische gelegenheid om de schaduwregering van de ‘deep state’ te ontmaskeren?

COBRA – Ja.

Lynn  – OK.  Zal de zonschaduw die over het hart van de USA zal gaan van west naar oost ons een gelegenheid bieden om het Amerikaanse publiek te verlichten als de schaduw is verdwenen en het licht is teruggekeerd?

COBRA – Zoals ik heb gezegd is het een grote kans om positieve beslissingen te nemen op alle gebieden, inclusief dit.   (dank je)

Aaron –   Hi Cobra, Dis is Aaron, Lynn’s interview partner.  Ik zal dit keer de helft van de vragen stellen. De eerste vraag is: sommigen zeggen dat de dood van Chris Cornell op 17 mei in Michigan deel uitmaakte van het ritueel van de illuminatie gerelateerd aan de verschijning van een zwart gat tijdens deze eclips. Chris had zelfs een lied genaamd ‘Black Hole Sun’. Gaan de illuminatie ook proberen om voordeel te krijgen van deze eclips op een of andere manier?

COBRA – Zij zullen het proberen.

Aaron – OK, en wat is het beste wat wij kunnen doen om het Licht te verankeren tijdens deze totale zoneclips op 21 augustus 2017?

COBRA – Zoals ik heb gezegd is het belangrijkste ding om besluiten te nemen, om positieve keuzes te maken, en het tweede is om dit te doen in harmonie met andere groepen. Dus unificatie van groepen is hier behoorlijk belangrijk.   (OK)

Lynn  – Was Zbigniew Brzezinski een fysiek lid van de chimera?

COBRA – Nee.

Lynn  – Was hij van het duister?

COBRA – Ja, natuurlijk.

Lynn  – Wat gebeurt met hem nu zijn fysieke lichaam dood is?

COBRA – Er gebeurt niets meer met hem want hij is gedesintegreerd in de Centrale Zon. Hij bestaat niet meer. Deze entiteit is niet meer aanwezig in deze dimensie / universum.

Aaron – Er wordt gezegd dat ‘stargates’ je omhoog tillen naar een hogere tijdlijn ascentie en portalen maken het je mogelijk om te reizen door ruimte terwijl je op dezelfde tijdlijn blijft. Klopt dit?

COBRA – Niet geheel.

Aaron – Hoe wisselen vortexen uit met portalen?

COBRA – In feite zijn vortexen toroïdale structuren die toegangs- en uitgangspunten creëren die potentieel portalen worden als zij worden geactiveerd.

Aaron – Hoe wisselen Aarde vortexen uit met stargates?

COBRA – In feite zijn stargates ‘wormholes’ die door hyperspace kruisen tussen verschillende sterrenstelsels, en stargates sturen alleen een fragment van deze energie naar de planetaire oppervlakte.   (OK)

Lynn  – Cobra, is de Zon een portaal?

COBRA – Ja.

Lynn  – Er wordt gezegd dat in het verleden dragons portalen en stargates beschermden, wellicht meer in de etherische rijken. Zij werden door de duistere krachten weerhouden om hun werk te doen. Kun je ons daar meer over vertellen?

COBRA – In feite was er altijd een gevecht, een conflict, tussen de positieve dragons en de cabal, betreffende het beheer van deze portalen, en dit is een doorgaand conflict dat al duizenden en duizenden jaren gaande is, en het gebeurt nog steeds.

Lynn  –  Zijn deze etherische dragons nu het Kongo portaal aan het bewaken, na de etherische bevrijding in februari 2017 van Kongo door de Lichtkrachten. Zijn zij volledig afgesloten voor negatieve entiteiten?

COBRA – Dat vortex is feitelijk bevrijd. Wij waren heel succesvol dus er is heel veel positieve aanwezigheid daar dat langzaam begint om de situatie te transformeren.    (mooi, dank je)

Aaron – Zijn er andere stargates die nog steeds gecompromitteerd zijn?

COBRA – Geen stargates maar er zijn bepaalde vortexen op de planetaire oppervlakte die nog steeds gecompromitteerd zijn.

Aaron – Zijn ze in de meerderheid of in de minderheid?

COBRA – Ik zou zeggen dat een groot deel ervan nog steeds gecompromitteerd is. Ik zou op dit punt niet spreken over een percentage.

Aaron – Is er een stargate in Kiev, in de Oekraïne?

COBRA – Daar is geen stargate, maar wel een portaal ja.

Aaron –  Is dat de reden voor al het vechten in Oekraïne zowel nu als in de tweede wereldoorlog?

COBRA – In feite nee, er zijn bepaalde ondergrondse locaties geweest van reptilliaanse oorsprong die zijn geschoond, maar zij hebben wat hele negatieve energie daar verankerd en dit is nog niet volledig geschoond. De reptillian basis is geschoond maar de negatieve plasma die is geassocieerd met deze plaatsen is nog niet geschoond.   (OK)

Lynn  – Cobra, hebben wij stargates binnen ons lichaam?

COBRA –  Wij hebben miniatuur stargates, wij hebben feitelijk portalen binnen ons lichaam, binnen elke cel, vooral in ons DNA. Ons DNA is een bubbel toroïdale structuur dat in feite een portaal is naar hogere dimensies.

Lynn  –  Is het voor ons mogelijk om ze te benaderen?

COBRA – Ja, ja, dat is mogelijk.

Lynn  – Is er iets dat je ons kunt vertellen om ons te helpen dat te doen?

COBRA – OK, dit zou een wat langere uitleg zijn dus ik kan dat niet doen binnen het interview, maar op mijn conferenties leg ik hierover bepaalde dingen uit, bepaalde technieken die deel uitmaken van de voorbereiding voor het ascentieproces.

Lynn  – Is het te lang voor je om het op je blog te zetten?

COBRA – Het heeft in feite een fysieke aanwezigheid nodig. Het is niet dat ik het niet in geschreven vorm kan doorgeven. Het is niet voldoende.   (begrepen)

Aaron – Kun je ons enige aanvullende informatie geven over Do Mou?

COBRA – Niet op dit moment. Wanneer het tijd is voor aanvullende informatie zal ik het vrijgeven op mijn blog.

Aaron – Is zij op dit moment rechtstreeks mensen op de oppervlakte van de planeet aan het beïnvloeden?

COBRA – Ja natuurlijk, ik heb dat al aangegeven.

Aaron – De vraag is, hoe dit gebeurt?

COBRA – In haar bewustzijn is zij aan het mediteren en zij is feitelijk aan het doorgeven, zij geeft godinnenenergieën door naar dezen op de oppervlakte die hier klaar voor zijn.

Aaron – En hoe kunnen wij haar aanwezigheid aanroepen in ons leven en met welk type issues kan zij ons helpen, zowel in ons dagelijkse leven en in het ons activeren voor onze zielsmissie?

COBRA – Zij is niet hier om onze psychologische issues op te lossen, zij is hier om ons dichter te brengen bij het manifesteren van godinnenaanwezigheid die een hele sterke noodzaak is op dit moment op de oppervlakte van deze planeet.   (OK)

Lynn  – Hoe zal de vrouwelijke energie binnen de godinnen grotten, na de Event, worden bevrijd?

COBRA –  Er zullen in feite bepaalde bewaarders zijn van deze energie die bepaalde dingen zullen doen, bepaalde -ik zou niet zeggen rituelen- maar zeker energiewerk in deze grotten die deze energie zal gronden, en de bewaarders van de grotten die nu geheim en ondergronds zijn zullen omhoog komen en zullen beginnen openlijk, zij zullen beginnen om openlijk te werken met de energie van deze grotten.

Lynn  –  Hoe zal dit effect hebben op de planeet?

COBRA – Het zal veel positieve energie naar de planeet brengen. De energie van de planeet zal verzachten en balanceren tot een hele hele hoge graad.

Lynn  –  Kan deze energie worden bevrijd voor de Event?

COBRA – Niet zo, want het heeft hele specifieke energie condities nodig die nu nog niet bereikt zijn. Het maakt deel uit van de compressie doorbraak.

Lynn  – Zijn er andere godinnen zoals Afrodite of Athena die wij kunnen aanroepen voor verschillende zielsmissie doelen.
COBRA – Ja, natuurlijk.

Lynn  – Hoe kunnen wij meer uitvinden over hoe wij rechtstreeks kunnen werken met de godinnen in onze levens?

COBRA – Er zijn veel boeken en natuurlijk heb jij je eigen innerlijke leiding en jouw eigen manier om dit te onderzoeken. Er is veel informatie hierover op het internet. Ik heb in het verleden ook wat links gegeven dus je kunt simpelweg beginnen met deze te onderzoeken.    (OK, dank je Cobra)

Aaron – Het zien van UFO’s is meer dan verdriedubbeld in de laatste 16 jaar zoals gerapporteerd door John Austin bij The Express en CBS news. Zij zijn besproken in een boek met de titel “UFO sightings desk reference”. Meer dan 121.000 meldingen vanuit de US over verschillend gevormde schepen. Hoe komt het dat deze waarnemingen er zijn en dat deze gebeurtenissen geen toplet bommen triggeren?

COBRA – Veel van deze waarnemingen zijn geen echte UFO waarnemingen. Ik zou niet zeggen dat het aantal is toegenomen, ik zou eenvoudig zeggen dat meer mensen ze melden en meer mensen hebben, bijvoorbeeld, hebben mobiele telefoons waarmee zij foto’s kunnen nemen. Zo simpel is het. Ik zou eenvoudig zeggen dat een zekere hoeveelheid van contact niet de toplet bommen triggert en de Lichtkrachten weten precies hoe ver zij kunnen gaan zonder deze mechanismen te triggeren.   (OK)

#1 www.prepareforchange.net zal de komende paar maanden veranderingen ondergaan om het meer gebruikersvriendelijk te maken. Zaken die niet eerder op onze site konden worden gevonden zullen worden toegevoegd om het zoeken op onze site plezieriger te maken. Wij hebben voorgesteld om een gebied aan onze site toe te voegen dat communicatie en discussie mogelijk zal maken tussen onze vrijwilligers. Kijk ernaar als nieuwe zaken zijn toegevoegd. Denk er alsjeblieft aan om ons te ondersteunen met PayPal donaties die upgrades mogelijk maken.

Aan alle Prepare For Change FB pagina’s op de wereld; wij willen jullie helpen met jullie bestaande Prepare For Change FB pagina’s. Als je onze hulp wilt voeg dan alsjeblieft 
eduardo@prepareforchange.net toe aan jouw Prepare For Change Facebook pagina’s als administrator.
Lynn  – Heb jij enige goede artikelen of andere bronnen die je kunt aanbevelen om
Lichtwerkers te helpen om een beter onderscheidingsvermogen te trainen.

COBRA – Er is een hele simpele sleutel die veel mensen vergeten en dat is verbinding met je eigen hogere zelf. Onderscheidingsvermogen, werkelijk onderscheidingsvermogen, kan niet plaatsvinden op een intellectueel niveau. Het kan alleen plaatsvinden op een zielsniveau. Dus als je genoeg van deze zielsverbinding hebt zul je beginnen met het ontwikkelen van werkelijk onderscheidingsvermogen.   (goed antwoord)

Aaron – Wat is de status van de situatie met de elektronische wapens?

COBRA – De situatie is tot op zekere hoogte verbeterd, eenvoudig omdat de Lichtkrachten behoorlijk drastische acties hebben ondernomen, behoorlijk drastische waarschuwingen hebben gegeven aan bepaalde negatieve facties die deze wapens gebruikten, en nu is de situatie nog niet opgelost, maar het is beter.

Aaron – Hebben de Lichtkrachten enige grond gewonnen om de cabal te stoppen ze te gebruiken?

COBRA –  Zoals ik eerder zei, feitelijk heb ik zojuist deze vraag al beantwoord.

Aaron – Wat kunnen wij als mensen op de oppervlakte van de planeet doen door het aanroepen van onze vrij wil keuze om de cabal te stoppen de mogelijkheid te hebben om deze elektronische wapens te triggeren?

COBRA –  Het is heel goed om informatie hierover te verspreiden. Ik heb een paar van de links gepost onlangs. Als je zoveel mogelijk mensen begint wakker te schudden voor de realiteit hiervan zal het bewustzijn hiervan beginnen de situatie sneller op te lossen.   (OK)

Lynn  –  Je hebt ons verteld dat de RM (Resistance Movement) vertegenwoordigers ondergronds leven en dat hun belangrijkste buiten de planeet hoofdkwartier Planeet X is dat voorbij Pluto is. Gebruiken de RM leden stargates om heen en weer te reizen tussen hun ondergrondse bases op Aarde en hun hoofdkwartier op Planeet X?

COBRA –Zij gebruiken teleportatiekamers en in basis neemt in feite het hele teleportatiekamerproces wellicht 10 tot maximaal 20 seconden om van hier naar daar te teleporteren.   (wow)

Lynn  – Hebben zij onlangs cabal leden ingesloten in Antarctica?

COBRA – Een bepaald aantal van hen ja, maar niet zoveel als waarover sommige mensen speculeren.

Lynn  – Zijn zij in staat om te participeren in operaties op de etherische, astrale en plasma lagen of zijn zij gelimiteerd tot fysieke lagen zoals de mensen zijn.

COBRA – De RM beweging kan tot op zekere hoogte ook opereren op deze hogere lagen, maar zij hebben daarvoor speciale units.   (ik begrijp het)

Lynn  – Wat is hun belangrijkste focus op de planeet op dit moment?

COBRA – De belangrijkste focus op de planeet op dit moment is om de planeet te leiden door de transitie, door de transitie op een manier dat de oppervlaktebevolking zichzelf niet zal vernietigen. Een paar maanden geleden waren wij heel dicht bij een wereldoorlog en dit is voorkomen.

Lynn  – Hoe helpt onze meditatie om hun planetaire bevrijdingsoperaties te versterken?

COBRA –  Zij helpen veel want wat zij nodig hebben is een krachtig netwerk op de oppervlakte van de planeet met mensen die mediteren, want dit versterkt het lichtgrid dramatisch op de oppervlakte van de planeet. Zíj kunnen dat niet doen omdat zij niet op de oppervlakte leven, zij leven onder de oppervlakte, ondergronds, en alleen de oppervlaktebevolking heeft de psychologische structuur die past bij de oppervlaktebevolking. Dus de Lichtwerkers kunnen met hun resonantieveld de oppervlaktebevolking veel meer effectief transformeren want zij zijn gelijk in hun psychologische structuur met de rest van de oppervlaktebevolking. De RM is eenvoudigweg te verschillend en zij zouden niet zo effectief zijn als zij zouden proberen om psychologisch de oppervlaktebevolking te transformeren, en energetisch hetzelfde.   (ik begrijp het)

Lynn  – Cobra, is de RM degene die jou feed-back geeft over onze meditaties, weet je, de kracht ervan en de aantallen?

COBRA – Ja, ja.    (OK)

Lynn  – Zijn wij als oppervlakte mensen in staat om telepathisch met ze te communiceren?

COBRA – Het is mogelijk. Het is in een paar gevallen gebeurd maar het is niet erg algemeen en heel weinig mensen van de oppervlakte hebben voldoende bewustzijn van de RM om dat telepathische contact te horen.

Lynn  – Zou het nuttig zijn om hen bepaalde situaties te laten zien die wij ervaren.

COBRA – Ja. Het is soms niet eenvoudig voor hen om de reacties van de oppervlaktebevolking te begrijpen want zij zijn eenvoudig, ik zou zeggen, psychologisch heel anders en als jij wat meer aan hen uitlegt, zelfs telepathisch of geschreven, je kunt zelfs een artikel posten op jouw blog en het aan hen adresseren, dat zou een geweldig idee zijn.   (wow, dat is een geweldig idee, dank je Cobra)

Aaron – Negatieve ‘nanites’ die kunstmatige intelligentie (AI = Artificial Intelligence) bevatten komen onze lichamen binnen via de lucht, water, virussen en zelfs ons voedsel. Wat kunnen wij doen om het effect tegen te gaan op onze lichamen, onze gezondheid, en ons mentale functioneren?

COBRA – Ik kan deze vraag op deze manier niet beantwoorden want dat zou betekenen dat ik het ermee eens ben en ik ben het er niet mee eens. Nanites zijn heel erg aanwezig geweest decennia geleden, maar nu is dit niet de belangrijkste zorg in de planetaire situatie.   (OK)

Aaron – Hij gaat verder met: is het plasma dat via onze televisie en koelkast komt deel van het matrix controlesysteem?

COBRA – Het is ook een kleine zorg. Het is niet een van de grotere situaties waar wij ons nu zorgen over moeten maken.

Aaron – Hij gaat verder met: hoe kunnen wij onszelf beschermen tegen de effecten van negatieve plasma aanvallen die komen van deze apparaten?

COBRA – Het goede idee is om jezelf niet teveel bloot te stellen aan de televisie. Dat zou in ieder geval een goed idee zijn.

Aaron – Is er een manier dat wij de nanites kunnen stoppen en de AI, evenals de plasma verstoringen, door onze vrije wil verklaringen?

COBRA – Ik heb net die vraag al beantwoord. Het is geen groot issue.   (OK)

Aaron – Hij gaat verder met: zijn er positieve verbeteringen of technologieën die kunnen worden gebruikt om de nanites te stoppen.

COBRA – Deze technologieën zijn al in het verleden gebruikt en hebben de problemen opgelost.

Aaron – Waar kunnen wij naar uitkijken voor positieve technologie na de Event?

COBRA – Wij kunnen in basis naar alles uitkijken. Technologieën die onze lichamen kunnen genezen, die het mogelijk maken om ons bewustzijn uit te breiden, technologieën die ons vrije en ongelimiteerde schone energie zullen geven. Dit alles zal beschikbaar komen behoorlijk snel na de Event.   (OK, dat klinkt geweldig)

Lynn  – Cobra, kun jij iets zeggen over de link die ik eerder aan je stuurde over de tentakels die worden opgelost van Yaldabaoth?

COBRA – Ja, dus je moet een heel specifieke vraag daarover stellen.

Lynn  – Is dit een accurate representatie?

COBRA –  Ik zou het zo zeggen. Dit is geen intel die van de RM komt dus ik kan het niet bevestigen.

Lynn  – OK.  Er zal een link worden opgenomen in het transcript voor de lezers om te kijken naar waar wij het over hebben. https://www.disclosurenews.it/en/yaldabaoth-tentacles-removal/
Kun je ons een update geven over het oplossen van de Yaldabaoth?

COBRA – Niet op dit moment, eenvoudig omdat wij nu in een zeer gevoelige fase zitten van de operaties en zoals ik heb gepot op mijn blog vandaag zal ik feitelijk medio juni een update geven.   (OK)

Aaron – Aangezien politiek en religie de wortels lijken te zijn van alle belangrijke conflicten binnen onze menselijke species, zou het eerlijk zijn om te zeggen dat de nummer één vijand en obstakel van menselijke evolutie is – dogma, meer specifiek religieuze en politieke dogma.

COBRA –  Nee, daar ben ik het niet mee eens. Ik zou zeggen dat het belangrijkste obstakel is de chimera groep met hun technologie, want als dat zou zijn verwijderd zouden wij nu direct het eerste contact hebben en al dat dogma zou eenvoudig in een nacht verdwijnen.

Lynn  – Cobra, klinkt dit voor jouw als een ware stelling: Om in de tijd te reizen is om te reizen in ruimte offset ruimtelijke uitwijking.

COBRA – OK, dit is één interpretatie van relatie tussen ruimte tijd continuüm. Een  interpretatie van 4e dimensie ruimte tijd continuüm. Ruimte en tijd zijn 2, zou ik zeggen, zoals yin en yang, zoals 2 reflecties van elkaar en zij zijn beide een product van interacties tussen de bron en de primaire anomalie.    (dank je)

Aaron – OK Cobra, ik weet niet of je het hier mee eens bent maar de vrager zegt: er is geen dood en in essentie ervaren wij allemaal elkaars levens. Dood is een menselijke constructie en het bestaat niet. Wij zullen ervaren en hebben ervaren elke voorbeeld van het zogenoemde leven, jij, mij, hem, wij zijn allen voorbeelden van hetzelfde leven, gescheiden door wat wij dood noemen. Kun jij reageren op deze stelling?

COBRA – Ik denk dat dood behoorlijk echt is en veel mensen hebben het ervaren. Dood is een transitie naar een andere dimensie maar het is behoorlijk werkelijk in mijn perspectief.    (OK dank je)

Check de bijgewerkte “CobraFaqs”sectie onder de Cobra tab. De link is in het transcript opgenomen  http://prepareforchange.net/cobra-interview-faq/ 
Wij hebben bijna 100 van de Cobra interviews op onderwerp gerangschikt en maakten een waarachtige bibliotheek van informatie voor jouw studie. Wij vragen ook dat je deze sectie nakijkt voordat je vragen voor Cobra instuurt. Jouw vraag kan al zijn gesteld en beantwoord. Kijk alsjeblieft regelmatig voor nieuwe aanvullingen.

Lynn  – In plaats van het bekijken van het concept van moraliteit over wat goed en slecht is, zou jij zeggen dat moraliteit is als een concept van compassie?

COBRA – OK, moraliteit, ik zou feitelijk instemmen met deze beschrijving. Het is feitelijk … werkelijke moraliteit is een reflectie van de innerlijke stem van de ziel die jou vertelt wat goed is en wat slecht. Het is niet iemand daarbuiten die jou dat vertelt. Het is eenvoudig jouw innerlijke stem die niet wil schaden, maar die goed wil creëren.   (dank je)

Aaron – Cobra, kun je ons een update geven over de controversiële energiewapen aanvallen die gaande zijn. Hij gaat verder met: kun je ons ook een update geven over de verwijdering en deactivering van de toplet bommen?

COBRA – OK, betreffende de gerichte energiewapens heb ik al eerder geantwoord. Betreffende de verwijdering van de toplet bommen. Ik zal medio juni in staat zijn om hier weer over te spreken en niet eerder want juist nu zitten wij in het midden van een hele gevoelige operatie waar ik niet over zal spreken.    (alright, dank je)

Lynn  – Cobra, je zei op de Taiwan conferentie dat de munteenheden waarvan de mensen verwachten dat zij herwaarderen niet zo hoog zullen worden gewaardeerd als mensen verwachten, maar je zei ook dat door de gecombineerde visie van alle mensen die vasthouden aan dat dit geld moet worden vrijgegeven aan de mensen dat dit uiteindelijk zal gebeuren. Je hebt ook gezegd dat mensen meer dan 10 jaar hebben gewerkt aan dit RV project en dat zij zullen doorgaan totdat het eindelijk een realiteit wordt. Aangezien dit zo’n populair onderwerp is onder jouw luisteraars, is er iets anders dat je hieraan zou willen toevoegen Cobra?

COBRA – OK.  Ik zou willen toevoegen dat er veel interpretaties zijn van de financiële reset en sommige van deze interpretaties zijn niet gebaseerd op realiteit. Het gaat niet over een revaluatie van een specifieke munteenheid. Het gaat zelfs niet over revaluatie van alle specifieke – van alle munteenheden. het is in basis een volledige herstructurering van het gehele financiële systeem op de planeet en revaluatie is maar een klein deel daarvan en niet het meest belangrijke deel ervan. Het is niet een “wordt snel rijk schema”. Het is meer een genezingsproces voor het financiële systeem van de wereld. Het is een verheffing van de trillingsfrequentie van het wereld financiële systeem. Het zet het wereld financiële stelsel op een solide basis die het de mensheid mogelijk maakt om door de transitie te gaan naar een hoger niveau van bewustzijn.   (dank je voor deze toegevoegde uitleg Cobra. Ik begrijp het volkomen)

Aaron – De Event zal een speciaal soort Licht zijn van de Zon dat de Aarde en de mensheid doordrenkt. Het zal de mensheid kalmeren in het Licht en de Liefdesenergie. Het is een energie niet eerder gezien op Aarde. Het bankensysteem zal stoppen, rekeningen en munteenheden resetten en arrestaties zullen plaatsvinden. Enige andere nieuwe updates of
reminders die jij zou willen maken aan jouw luisteraars vandaag over de Event, Cobra?

COBRA –Dat is een hele goede beschrijving, ik ben het daarmee eens. Ik denk dat dit voldoende is. Als mensen deze visie zouden vasthouden zou de transitie zelf makkelijker zijn.   (OK)

Lynn  – Cobra betekent Compression Breakthrough (compressie doorbraak). De oppervlakte van de Aarde is binnen een sandwich en voelt druk (intens toenemend Licht) wat alles omhoog brengt dat moet worden getransmuteerd. Het betekent ook het punt waar de Lichtkrachten van de ondergrond de Lichtkrachten ontmoeten die vanuit de ruimte komen, hier op de oppervlakte van de Aarde. Is er enige andere reden waarom jij de codenaam Cobra koos om jezelf te identificeren?

COBRA – Nee, dat was de perfecte reden.   (OK)

Lynn  – Wat zou jij zeggen tegen degenen die claimen dat dit een negatieve reptillian representatie van jou is?

COBRA – OK, ik zou zeggen dat elke persoon die dat getriggerd krijgt zichzelf moet afvragen waarom zij het slecht waarnemen, wellicht reflecteert het iets in hen omdat ik een duidelijke uitleg heb gegeven van wat dat betekent en ik heb niets anders te zeggen hierover.   (dank je Cobra)

Aaron – Sommige zelfbenoemde goeroes claimen dat de Event al plaatsvindt. Ik denk van niet want jij hebt gezegd dat de Event een dramatisch moment in tijd zal zijn en wanneer het plaatsvindt zal iedereen het weten. Wat heb jij te zeggen tegen deze die dat zeggen?

COBRA – Ik heb niets te zeggen tot degenen die claimen dat de Event nu plaatsvindt. Maar ik zeg tegen ieder ander: als jij wilt checken of de Event nu plaatsvindt, kijk om je heen en als jouw dag is “zaken zoals gebruikelijk” vindt de Event nog niet plaats.    (OK)

Lynn  – Is er zoiets als zielstransfer technologie van het ene menselijke fysieke lichaam naar het andere?

COBRA – Ja.    (dank je)

Aaron – Kan een menselijk wezen fysiek overleven zonder een ziel?

COBRA – Nee, dat is niet mogelijk.

Aaron – Als het zo is, kunnen zij denken, spreken, lopen, en zo. Ik neem aan van niet.

COBRA – De ziel bewoont het fysieke lichaam. Zonder de ziel zal het fysieke lichaam gewoon een robot zijn. Het is geen levend wezen.

Aaron – Omdat is gezegd dat zo’n 6% van de mensheid psychopaten zijn want zij zijn zielloze individuen bij wie totaal empathie ontbreekt en andere basis – zich voedend met de energie van het menselijk lijden. Wat zijn jouw gedachten hierover Cobra?

COBRA – Zij zijn niet zielloos maar hun bewuste verbinding met een ziel is verboken. Hun ziel bestaat nog steeds maar het is niet bewust verbonden met dat deel van het fysieke brein dat empathie activeert.   (ik snap het, dank je)

Aaron – Hebben archons zielen?

COBRA – Ja, zij hebben zielen.   (dank je)

Aaron – Er wordt gezegd dat de archons aan de top staan van de voedselketen op Aarde, dat zij zich voeden met menselijke emoties, klopt dit?

COBRA – Zij staan dicht bij de top van de voedselketen. De chimera groep staat aan de kop van de voedselketen.

Aaron – Wil je ons nog eens uitleggen wie de archons zijn en wat hun rol is en hun effect in de menselijke gemeenschappen en op het menselijke bewustzijn?

COBRA – Zij maken deel uit van een zekere zielsgroep die kwam van een bepaalde regio in de Andromeda galaxy en zij zijn degenen die feitelijk het incarnatieproces ontwikkelen, zogenoemde Lords of Karma en andere beschrijvingen die wij van ze hebben. Zij zijn degenen die de menselijke spiritualiteit onderdrukken. Zij zijn degenen verantwoordelijk voor de creatie van monotheïstische religies, zogenoemde religieuze dogma.

Aaron – Dus zij zijn behoorlijk negatief, juist?

COBRA – Ja.   (dank je)

Lynn  – Cobra, kun je uitleggen wat de chimera is en wat hun huidige rol op de planeet is?

COBRA – Het is een andere zielsgroep die kwam van de Andromeda galaxy, die meer technologisch georiënteerd is, en hun doel is om de quarantaine status van de planeet Aarde in stand te houden om de mensheid geïsoleerd en in slavernij te houden. Dat is wat zij doen.   (begrepen)

Aaron Er is een claim dat de draco’s een sterke urinegeur hebben want er wordt gezegd dat zij hun afval uitscheiden via hun huid, ze zweten het uit. Er wordt ook gezegd dat wij zouden moeten uitkijken voor hun bloed omdat het bijtend is voor mensen. Het zal je verbranden en zij hebben de meeste van hun vitale organen zitten op vooral oksels en hun liezen. Kloppen deze claims?

COBRA – Sommige ja, sommige niet. In basis zijn zij, zou ik zeggen, de fysiologie is gelijk aan de fysiologie van bepaalde dieren op deze planeet. Het verschilt niet zoveel.   (OK)

Lynn  – Is de zon en de lucht een vloeibaar kristallen matrix?

COBRA – Het is feitelijk niet een vloeibaar kristallen matrix. Het is, zou ik zeggen, quasi kristallen grid dat een reflectie van de ENE.   (OK, dank je)

Aaron – In het laatste interview met Rob Potter gaf je aan dat de negatieve militairen hun ondergrondse bases jaren geleden zijn kwijtgeraakt. Ook jaren geleden heeft Tolec aangegeven dat de Andromedanen met de hulp van de Procyons en andere 3 dimensionale buitenaardsen met 5 dimensionalen samenwerkten om alle overgebleven reptillians en ondergrondse bases zo snel mogelijk weg te nemen en te verwijderen. Als dit vele jaren geleden is gebeurd, kun jij uitleggen: wie controleert degenen in macht om duivelse daden te doen tegen de rest van ons op Aarde?

COBRA – De reptillians zijn niet jaren geleden verwijderd. Er is nog steeds een kleine hoeveelheid van ze aanwezig niet zo lang geleden. Degenen die nu de negatieve daden doen en ook daarvoor op de oppervlakte is de cabal.    (OK)

Lynn  – Je gaf in een eerder interview aan dat Noord Korea een experimenteel laboratorium was voor bepaalde facties van de cabal, gecontroleerd door de jezuïeten en het westen. Zou je kunnen uitleggen wat hun echte agenda is en wat zij daar proberen te bereiken?

COBRA – OK, in basis zouden de archons achter de jezuïeten die Noord Korea controleren een staat willen creëren dat een groot concentratiekamp is en als dat succesvol zou zijn om dit uit te breiden over de planeet. Dat is hun agenda en natuurlijk zal nooit worden toegestaan dat dit gebeurt.    (ik ben zo blij om dat te horen)

Een andere voorgestelde toevoeging aan www.prepareforchange.net zal zijn gelimiteerde hoeveelheden van Prepare for Change T-shirts (in zowel mannelijke als vrouwelijke stijl). Onze eerste shirts zullen bij ons bezoek aan “Contact in the Desert” zijn, wat een doorgaand jaarlijks evenement in Californië is dat veel goed bekend staande sprekers heeft op zulke onderwerpen als buitenaards contact, geheime ruimteprogramma’s, de laatste opmerkelijke ontdekkingen in het onderzoek naar onze oorsprong, en veel meer. Jouw ondersteuning van ons door de aankoop van elk shirt zal ons helpen door te gaan om hulp te geven aan de Malawi weeskinderen. Kijk alsjeblieft op de website voor details over hoe shirts te bestellen.

Aaron – Met betrekking tot de huidige geldsystemen hebben wij in het westen de Fed, IMF, Wereldbank en Swift, en in het oosten hebben wij de PBOC, AIIB, BRICS en CIPS. Het oosten creëerde hun eigen geldsystemen om niet langer te worden gedomineerd door het falende fiat geldsysteem van het westen. Het is mijn begrip dat het petrodollarsysteem van het westen nog steeds erg sterk is en er is een heftige competitie voor het oosterse geldsysteem. Wat zie jij als de status van de twee huidige geldsystemen op dit moment en in de nabije toekomst en in de US en de wereld?

COBRA – Het is eenvoudigweg dat het oosterse nieuwe alternatieve systeem sterker wordt. Het westerse oude petrodollarsysteem wordt zwakker en op een zeker punt zullen zij gelijk zijn, en dan zal het alternatieve systeem sterker worden dan deze. Dit is een proces dat wat tijd vergt en dit proces zal drastisch versnellen tegen de tijd van de Event. Dan zal het nieuwe oosterse systeem de ruggengraat zijn van de financiële reset.

Aaron – En dat zal een goede zaak zijn voor de planeet.

COBRA – Ja natuurlijk, ja natuurlijk.    (OIK, dank je)

Lynn  – Is het pedofilienetwerk de achilleshiel van de cabal en is het dat wat hen uiteindelijk zal neerhalen?

COBRA – Het is een deel van wat hen neer zal halen. Alles wat zij doen maakt deel uit van wat hen neer zal halen want zij zijn in veel opzichten te ver gegaan, en dit is er een van.
Aaron – Zoals Rob Potter heb ik extensief de Urantia boeken bestudeerd. Het sprak over God als een 7-voudig wezen waarvan een van de wezens is genoemd een paradijs schepper zoon. Er is een creatieve zoon toegewezen aan elke galaxy. Tussen de honderdduizenden galaxies in het universum. Elke creatieve zoon heeft dezelfde naam, Michael. Onze Jezus Christus was de Michael van onze Melkweg galaxy. Was dit dezelfde Michael waar je over sprak als de leider van de RM beweging?

COBRA – Nee, NEE, absoluut NIET.   (OK, dank je)

Lynn  – Kunnen wij er werkelijk op vertrouwen dat de nucleaire en EMP wapens onder controle zijn van de galactics en dat geen schade naar ons zal komen van deze wapens?

COBRA – Zoals veel mensen al hebben ervaren, de galactische krachten hebben niet de volledige controle over al deze wapens. Zij controleren het overgrote deel van de EMP wapens maar niet de gerichte energiewapens, dus ik zou zeggen dat deze situatie beter wordt, maar het is nog niet volledig opgelost.   (dank je)

Aaron – Als de mainstream media (MSM) doorgaat met hun valse verhaal van Russische samenzwering met de Trump administratie, kun jij ons herverzekering geven dat Rusland een van de goeden is en zich niet mengt met US zaken?

COBRA – Rusland mengt zich niet met US zaken en natuurlijk, ik denk dat er veel bewijs is dat de ‘deep state’ binnen de US deze Russische interferentie heeft gecreëerd, zelfs om te in te grijpen zou ik zeggen, om de situatie in de US te bewerken, om in feite het feitelijke bestaan van de ‘deep state’ te verhullen.    (OK)

Lynn  – Als de twee politieke partijen, democraten en republikeinen, twee vleugels zijn van dezelfde vieze vogel, deze constante aanval door de liberale achterlijke democraten op de republikeinse partij met Russische bemoeienis en ander van dit soort vuil. Dit lijkt opzettelijk te zijn en ontwerpen om ons allemaal bezig te houden en gefocust op veel nonsens, dus wij missen wat de werkelijke issues in de wereld zijn. Kun jij hier alsjeblieft wat op zeggen Cobra?

COBRA –  In feite zijn de, zou ik zeggen, de top leden van de cabal polarisatie aan het brengen tussen links en rechts politiek, om zoveel mogelijk conflict te creëren binnen het links en het rechts, om de bevolking te verdelen en zij hebben behoorlijk succes gehad. Vooral binnen het laatste jaar sinds de verkiezingen in de US is er een zeer krachtige polarisatie die de cabal dient. Het is niet dat links slecht is en rechts is goed, of andersom, het zijn eenvoudig twee partijen die worden gemanipuleerd door de topleden van de cabal om zoveel mogelijk verdeling te creëren.    (dank je, wow)

Aaron – Met betrekking tot de chemtrails in de lucht, GMO’s en vergif in onze voeding, rotzooi in de oceanen, vervuiling van ons grondwater en natuurlijk vaccinaties, is er enige vooruitgang gemaakt om dit constante chemische aanval op ons te stoppen?

COBRA – In feite is het nu, op dit moment, ook oorlog op dit front en wat er gebeurt is dat er veel bewustzijn is onder de oppervlaktebevolking dat jaren geleden niet aanwezig was. Dit helpt de Lichtkrachten veel om dit tot een zekere graad te beteugelen, anders zou de situatie veel erger zijn.    (dank je)

Lynn  – De recente projecties door de UN laten zien dat in 2015 de wereldbevolking op 10 miljard zal staan maar gezien hun Agenda 21 en 2030 plannen, evenals hun rasveredelingprogramma’s, kun jij hier wat over zeggen evenals over de staat van de wereldbevolking in de toekomst?

COBRA – In feite zal de wereldbevolking langzaam toenemen en de ontvolkingagenda zal geen succes hebben zoals het in het verleden ook geen succes had. Na de Event zal de bevolking niet meer groeien want het zal een nieuw evenwicht bereiken.    (dank je)

Aaron – Onlangs hoorde ik over een rapport dat oudere moslim vluchtelingen gewoon goed in de landen integreren waar zij uiteindelijk arriveren. Er is gezegd dat de jonge moslims die niet erg zijn onderwezen en gevoelig zijn voor radicale islam en IS degenen zijn die alle migratieproblemen veroorzaken. Kun jij hier wat over zeggen Cobra?

COBRA – Nogmaals, de hele situatie is ontwikkeld door de cabal en een zeker percentage, je zou ze terrorist kunnen noemen, is geïnfiltreerd binnen werkelijke vluchtelingengolven om te destabiliseren, vooral in Europa. Het was deel van een groter jezuïeten plan.

Aaron – Maken zij enige vooruitgang om dat probleem te diffuse?

COBRA – Er zijn achter de schermen bepaalde dingen gaande waarvan ik niet de vrijheid heb om erover te rapporteren, maar ik zou zeggen dat het probleem is beteugeld.    (goed, dank je)

Lynn  – Sprekend over jonge mensen, het lijkt dat de democratische partij zich richt naar de jongeren en niet-geïnformeerden, evenals de muziek- en entertainment industrie. Het lijkt dat veel jonge mensen niet veel aandacht hebben voor politiek en alles geloven dat zij horen van de mainstream media. Aan de andere kant oudere mensen die er al een tijdje zijn en die mogelijk eerder de waarheid zien in dingen en minder goedgelovig voor de democratische propaganda. Kun jij er wat op zeggen Cobra?

COBRA –  Nogmaals zou ik hier zeggen dat deze polarisatie van links en rechts kunstmatig gecreëerd is. Ik zou het niet eens zijn met dat links slecht is, rechts goed, en ik zou het niet eens zijn met rechts slechts en links goed. Beide partijen zijn gewoon gereedschappen in de handen van de cabal om de publieke opinie te polariseren.    (begrepen)

Aaron –  Onlangs hoorde ik David Wilcock spreken over reusachtige mensen levend in de Aarde en binnen de Maan in een periode lange tijd geleden. Hij zei dat deze wezens 70-100 feet groot zijn. Ik heb nooit over zoiets gehoord. Kun jij zeggen of dit waar is?

COBRA – Ik kan bevestigen dat er reusachtige wezens in het verleden op deze planeet hebben geleefd, maar ik kan de grootte niet bevestigen.   (OK)

Lynn  – De moord op Seth Rich vorig jaar waarvan wordt gezegd dat het een broddelwerk beroving is door de DC politie, ook al waren zijn portefeuille, horloge en mobiele telefoon niet genomen. Het was verondersteld dat Seth iemand was die de democratische e-mails naar Wikileaks lekte. Dit maakt het logisch waarom de democraten de Russen de schuld willen geven van de gelekte e-mails en elke poging voor een echt onderzoek is op enigerlei wijze geblokkeerd. Als de waarheid er op een of andere manier uit zou komen, zie jij dit als een gelegenheid om volledig het democraten/Rusland verhaal te vernietigen?

COBRA – Nogmaals, er is een diepere agenda hier en de diepere agenda is dat de ‘deep state’ de ‘deep state’ wil blijven. Zij willen niet worden ontmaskerd.

Aaron – Sinds de verkiezing van Donald Trump is er een vernieuwd gevoel van patriottisme. De laatste 90 dagen leek het dat er grote vooruitgang was om ons land terug op het rechte pad te krijgen. In de laatste twee maanden echter lijkt her erop dat het moeras en de deep state hem onder handen neemt. Cobra, is er enige manier dat jij ons kunt herverzekeren dat de positieve vooruitgang door zal gaan voor ons land en de wereld?

COBRA –  Positieve vooruitgang zal doorgaan maar niet door Trump en niet door, zou ik zeggen, oppervlakte of politieke machinaties. Positieve vooruitgang zal gebeuren door transformatie van wereld bewustzijn en wanneer mensen zich bewust worden van wat er gaande is en enige actie ondernemen, individueel en collectief.    (OK)

Aaron – Volgende vraag: is het niet vreemd dat president Duarte besloot niet mee te gaan met de US die conflict creëerde in China over de Zuid-Chinese zee eilanden. In plaats daarvan werd hij vrienden met China en Rusland, wat de aartsvijanden lijken te zijn van de US. Terwijl hij Putin in Rusland bezocht nam de IS Mindanao over. President Duarte vaardigde de staat van beleg uit. Het lijkt dat de US de Filippijnen straft in proxy army IS want zij volgen het script niet. Kun jij wat zeggen Cobra?

COBRA – De president van de Filippijnen weet wat er gaande is en hij heeft absoluut partij gekozen zoals duidelijk kan worden gezien in zijn acties.

Prepare For Change is officieel erkend als een liefdadige instelling (501c3). Degenen die in de US wonen mogen wettelijk donaties aftrekken gedaan aan Prepare for Change. Wij waarderen je support via PayPal of je kunt donaties sturen per check uitgeschreven op Prepare for Change naar ons postadres: 1441 Huntington Drive, Suite 1110, South Pasadena, CA 91030

Lynn  – Waarom promoot president Trump openlijk dat het Iran is die de financier en promotor is van wereldterrorisme, terwijl het in feite andersom is. Waarom doet hij dit?

COBRA – Hij doet dit eenvoudig omdat hij het instrument is van de jezuïeten die hun agenda hebben gesteld op het verdiepen van de breuk tussen de US en Iran, en dezelfde situatie is achter Trump en de Saoedie wapendeal.   (ik begrijp het)

Aaron –  Wat houdt de US tegen van het binnenvallen van Venezuela en het initiëren van de regime verandering die het altijd wilde.

COBRA – Ik zou zeggen dat er een zeer positieve groep is in zuid en centraal Amerika die voorkomt dat dit gebeurt.    (OK)

Lynn  – Cobra, heb jij enig commentaar op de Manchester bomaanslag die een duidelijke valse vlag aanval leek, maar merkwaardigerwijs plaatsvond 17 dagen voor een cruciale UK verkiezing?

COBRA – Dit was opgezet om de politiestaat in de UK toe te laten nemen. Dat is het enige commentaar dat ik hier zou geven .   (OK)

Aaron – Deze laatste week probeerde Rothschild alle NATO landen te dwingen om een NATO overeenkomst te ondertekenen om 30% van het gehele budget van hun landen aan de NATO te geven. Is er iets dat je hier aan toe kunt voegen Cobra?

COBRA – Dat is gewoon hun droom. Dit zal nooit gebeuren. Zij hebben problemen om geld te krijgen. Zij zijn feitelijk aan het bedelen rondom de planeet want hun fondsen drogen op.

Lynn  – De Rothschilds hebben volledig eigenaarschap geclaimd van de Cestui Que Vie Trust, ook bekend als de geboortecertificaten of ‘straw-man’. Deze actie was geblokkeerd. Enig commentaar Cobra?

COBRA – In feite kunnen zij claimen wat zij willen maar zij waren nooit de echte eigenaren van alle rijkdom op de wereld. Zij waren alleen beheerders daarvan voor de jezuïeten en voor het Vaticaan. Ook waren bepaalde acties ondernomen om de invloed, de occulte invloed van de Rothschilds op het planetaire financiële systeem te verminderen en deze acties waren onlangs behoorlijk succesvol.   (dank je)

Aaron –  President Trump bezocht vorige week ook Saoedi-Arabië om een wapendeal te ondertekenen. Aangezien de US failliet is gedurende verscheidene maanden is er een desperate behoefte aan cash. Saoedi-Arabië via OPEC heeft de US behandeld met prijsmanipulatie door het verzilveren van de dollar. Er is gezegd dat het geld zal worden ontvangen maar de wapens zullen niet komen. Enig commentaar Cobra?

COBRA –  In feite is dit alles het oude liedje dat doorgaat, en doorgaat, voor een paar decennia nu, het vasthouden van de petrodollar voor deals als deze. Dit gebeurt al decennia. Het laat duidelijk zien voor wie Trump werkt.   (OK)

Lynn  –  President Trump bezocht afgelopen week de paus. In een gesloten deur bijeenkomst was aan Trump de waarheid verteld, de Rothschilds zijn geen adel en hebben geen invloed of soevereiniteit. Een belofte was gemaakt door de Rothschilds dat de paus aan Trump activa zou geven. Heb jij enige aanvullende informatie over deze bijeenkomst Cobra?

COBRA – In basis is het een bekend feit dat de Rothschilds geen ware adel zijn. Zij kunnen dat niet bewijzen. In feite is hun oorsprong een koopmanfamilie die deel uitmaakte van de koopmanklasse in de 18e eeuw. Het is een van hun, zou ik zeggen, inferioriteitscomplexen die zij proberen te verbergen. Het is onderdeel van de psychologische operaties om de macht van de Rothschilds te verminderen.   (dank je)

Aaron – De Rothchilds probeerden het overboekingsysteem SWIFT en CIPS te laten crashen. Zij zijn wanhopig om geld uit dit systeem te ‘hacken’. Er wordt gezegd dat wij nu in de laatste stuiptrekking zitten. Heb jij hier enig commentaar op Cobra?

COBRA – Wij zullen in de laatste stuiptrekking zijn net voor de Event, wat wij nu niet zijn.   (OK)

Lynn  – NATO gaat door met te pushen voor een volledige oorlog met de nazi’s van de Amerikaanse factie. Zij hebben 30 triljoen dollar in fondsen en substantiële troepen in Noorwegen. Enig commentaar Cobra?

COBRA –  Ik zou het niet eens zijn met dit statement.

Aaron – Restauratie van het Sangreal (ofwel de heilige graal) wat overtreft alle andere overeenkomsten. Er zullen geen valse monarchen meer zijn. Alle bogus documenten die soevereiniteit wegnamen na 300 AD zijn waardeloos verklaard afgelopen week. Alle mensen zijn monarchen. Zij zijn geleid door de stem van de bron. Het zal alle mensen uit de slavernij halen en de diefstal beëindigen van de fondsen voor de mensen. Cobra, kun jij enige andere informatie geven over de restauratie van de Sangreal?

COBRA – Het is een doorgaand proces dat -nogmaals- zal culmineren op het moment van de Event. Ik zou zeggen dat er sterke occulte positieve krachten zijn die de energie achtergrond van het oude systeem, dat het mogelijk maakte dat spirituele slavernij plaatsvond op deze planeet, aan het oplossen zijn.   (OK)

Lynn  –  Op dinsdag 16 mei was een portaal geopend met de intentie om de Aarde te forceren om door een buis te gaan op de hoek die dezelfde was als de elliptische laag. De Aarde was gestopt net voordat het erdoor ging. Het was in ‘stasis’ gehouden tot deze week. Sommige mensen konden een vreemde energie voelen. Kun jij verifiëren dat dit gebeurde Cobra?

COBRA – Ik kan absoluut verifiëren dat dit NIET gebeurde.   (OK, dat is goed om te weten)

Lynn  –  Er is gezegd dat er nog een poging is en het is voorspeld om te falen en dat daarna er geen exit strategieën meer zullen zijn. Kun je dit verifiëren Cobra?

COBRA – Nee, nee.    (OK)

Aaron – Sprekend over stasis, er is een youtube video van een experiment waar een persoon omhoog ging in een hete lucht ballon, de Red Bull stratus mission, 14 oktober 2012. Hij reisde 39 kilometer of 24 mijl omhoog, wat 3 uur vergde. Hij verliet Roswell New Nexico en hij sprong eruit en hij landde in Roswell New Mexico. Er was verwacht dat de landing zou zijn buiten de kust van Californië, gebaseerd op de rotatie van de Aarde. Is dit echt een mogelijkheid of is dit een andere ‘platte aarde’ soort verhaal.

COBRA – In feite is het traject van die vlucht gewoon perfect en er was niets mis mee. Hij landde feitelijk precies waar hij zou moeten landen.

Aaron – Dus die deal met de platte aarde theorie en de rotatie van de Aarde, dat is allemaal onzin, juist?

COBRA – Platte aarde theorie is gewoon wat nonsens die was gecreëerd door de CIA om de Lichtwerkers en Lichtstrijders te verwarren en verdelen. En er was veel vreemd bewijs hiertegen en ik zal het niet meer herhalen en ik denk het dit nu behoorlijk duidelijk is.   (OK, mooi, dank je)

Lynn  – Iemand zei dat de belangrijke beginnende ingang voor de controlematrix voor de Aarde begon op drie verschillende meren in Zwitserland, het land dat zichzelf beschermt door neutraal te zijn. Is er enige validiteit hiervoor en hoe verhoudt het zich met Long Island? Moeten wij een meditatie energie focussen op Zwitserland?

COBRA – Dat is feitelijk niet waar. Zwitserland heeft een zeer krachtige aanwezigheid van positieve tempeliers. Sommige hele goede dingen zijn daar feitelijk aan het gebeuren.    (OK)

Lynn  – Onze handpalm afdrukken zijn uniek voor ons, maar hebben wij bepaalde hand en voet markeringen die ons verbinden met verschillende sterrenrassen waar wij vandaan komen? Zijn er enige identificerende markeringen die wij hetzelfde hebben als specifieke sterrenrassen?

COBRA – Niet zo, maar bepaalde individuen die van bepaalde sterrenstelsels kwamen kunnen zeer specifieke individuele markeringen op de huid hebben die relateren aan dat specifieke sterrenstelsel.   (OK dank je)

Lynn  – Velen van ons, Lichtwerkers, zijn getriggerd door interne gevechten en verdeeldheid, ook al weten wij dat wij dat niet zouden moeten. Wij kunnen de druk om ons heen voelen. Is er iets meer dat wij kunnen doen om escalaties te voorkomen Cobra?

COBRA – Het is in basis een zaak van keuze, en een zaak van jouw besluit. Je moet gewoon jouw besluit nemen om niet te worden geprovoceerd, met het begrip dat dit alles is gecreëerd. Dat is in basis wat je moet doen. En dan is het aan jou. Als jij jezelf toestaat om al dan niet geprovoceerd te worden, het is jouw keuze. In elke individuele situatie.   (OK, dat is een goed advies)

Lynn  –  Cobra, kun jij ons vertellen wat je weet over de opgestegen meester Maitreya.

COBRA – Maitreya is degene die sommige mensen beschreven als Christus, een van de opgestegen meesters die kwamen van het Sirius sterrenstelsel en die feitelijk bewustzijn van onvoorwaardelijke liefde brengen aan de mensheid.

Lynn  – Is hij hier ook om te helpen met de transitie naar de hogere dimensies?

COBRA –  Op een bepaalde manier, ja.

Aaron – Ok, wij gaan nu de laatste vragen doen. Is er enige verbinding tussen illuminatie en de verering van Isis, Osiris en Horus?

COBRA – Ik zou zeggen dat de illuminatie hun mysterieschool had die fragmenten van oude mysteries had, en zij hebben deze geïnterpreteerd op hun vreemde verstoorde manier. Sommige van hen ja vereren Isis of Osiris of Horus met hun eigen gelimiteerde begrip. Dat is in basis voor sommigen van hen hun enige verbinding met het Licht en dit is feitelijk de Lichtkrachten aan het helpen om sommigen van hen te converteren naar het Licht.   (OK dank je Cobra)

Lynn  – Dank je zo zeer Cobra om vandaag met ons te zijn en ons jouw interpretatie te geven van zoveel verschillende gebieden. Wij waarderen werkelijk jouw input.

Aaron – Je had wat geweldige antwoorden Cobra, wij waarderen het.

COBRA – Dank je.

Lynn  – Overwinning van het Licht voor jou Cobra.

COBRA – Overwinning van het Licht voor jullie allemaal en ik wens jullie heel snel de bevrijding.   (nogmaals dank)

Lynn  – Heb jij nog iets anders dat je zou willen zeggen voordat wij afsluiten?

COBRA – Ik zou eenvoudig zeggen dat het heel belangrijk is, zoals ik een paar minuten geleden zei, neem je eigen besluit om niet te worden geprovoceerd en neem jouw besluit om elkaar te helpen, elkaar te steunen, en een voorbeeld van het Licht te zijn.

Lynn  – Prachtig, dat doen wij. Dank je Cobra.

COBRA – Dank je. Overwinning van het Licht.
Voor af te sluiten wil ik het hele team bedanken dat dit interview mogelijk maakte:
Cobra voor het zijn van een gewaardeerde gast. Zijn website is:

Aaron—mijn interview partner, geluid en editing technicus
DOV voor ons themalied: Voices of the World
DaNell voor haar transcriptie expertise
Untwine voor modulatie 
Eduardo & Dane achter de schermen
en al onze fantastische luisteraars!
En bedenk altijd dat …. Wij zijn allemaal stemmen van de Wereld.

Music: Voices of the World

vertaald door Veronica