De Reptielen – Waarom zij zo geobsedeerd zijn van Bloedlijnen en Rituelen / David Icke

De Reptielen – Waarom zij zo geobsedeerd zijn van Bloedlijnen en Rituelen

Door David Icke  / 28 juli 2016

De reptielen en andere entiteiten, die onze wereld manipuleren door bezit te nemen van ‘menselijke’ lichamen, werken op frequenties tussen de derde en vierde dichtheden.
Deze worden aangeduid als “verborgen ruimtes en gebieden onbekend voor de mens”, in de schijnbaar oude Emerald Tabletten, van waaruit ik citeer in ‘Children of the Matrix ‘. Voor het gemak, verwijs ik naar deze ’tussen wereld’ in mijn boeken als de lagere vierde dimensie.
Het is van hieruit dat ze onze vibrationele gevangenis – de Matrix – bewaken en trachten ons verslaafd en beperkt te houden tot de dichte fysieke zintuigen. Deze wereld was ooit veel minder dicht dan tegenwoordig en de “val” naar lagere frequenties, veroorzaakt door de manipulatie van geïncarneerd bewustzijn en DNA infiltratie, heeft het zo veel moeilijker gemaakt een multidimensionale verbinding te handhaven terwijl we in de fysieke vorm zijn.

We zitten nu in een cyclus van verandering, wanneer de trilling van deze “wereld” zich verheft uit de dichte lichamelijkheid en terug te keert naar waar het ooit was. Op die manier zal het vermogen van de reptielen ‘om onze fysieke vorm te manipuleren worden verwijderd en dit is waarom ze in zo’n paniek zijn op dit moment om deze verschuiving van het openen van de vibrerende gevangenis deur te voorkomen.

De reptielen en andere manipulerende entiteiten bestaan nog maar net buiten het frequentiebereik van onze fysieke zintuigen. Hun eigen fysieke vorm is afgebroken en ze kunnen zich niet langer re-producten.
Zodoende hebben ze geprobeerd om in de menselijke vorm te infiltreren en zo gebruikt om te bestaan en te heersen in deze dimensie. Zij kozen de Aarde voor deze infiltratie, omdat het die het meest lijkt in trilling op de locaties van waaruit zij afkomstig zijn.
Deze reptielen zijn verslaafd aan de dichte fysieke “wereld” en de sensaties die het hen biedt en ze hebben geen behoefte om zich hoger te ontwikkelen. Hun doel in deze periode is om de Aarde en de geïncarneerde mensheid te stoppen met het maken van de verschuiving van de dichte fysieke gevangenis naar het multi-dimensionale paradijs.
Van wat ik begrijp, zit deze dichte fysieke wereld gevangen in een gefabriceerde time “loop”, waarin de “tijd” een cirkel is, die zichzelf voortdurend herhaald. Merk op dat een van de oude symbolen voor “oneindigheid” de slang is die zijn eigen staart in slikt. Het pentagram of vijfpuntige ster, die zo overheersend is in het Satanisme, is ook symbolisch voor deze ononderbroken “tijd” cyclus, de vibrationele gevangenis.
De periode die we nu meemaken is dus eerder uitgespeeld. We zijn slechts op dit moment opnieuw in de repetitiecirkel of cycles, zoals een rat die op een van de wielen in een kooi rent. Het maakt niet uit hoe snel het loopt, het heeft betrekking op dezelfde grond. Wat we moeten doen is het de “tijd” cirkel doorbreken en dus de gevangenis.
We zijn nu in dat deel van de cirkel die het meest kwetsbaar is voor dit als gevolg van de vibratie veranderingen die plaatsvinden in dit deel van het Universum en dat is de reden waarom de controle van mensen zich zo snel heeft aangescherpt in deze periode – ze doen alles wat ze kunnen om hun gevangenis te verdedigen tegen het ontwaken van de gevangenen. “De microchip is in dat geval cruciaal “
Genetische Corruptie
Deze reptielen en hun bondgenoten hebben het DNA van de Aarde beschadigd met hun die van hun eigen en deze genetische infiltratie is sluimerend aanwezig totdat deze wordt geactiveerd door de vibratie velden die gegenereerd worden door de Illuminatie geheime samenleving rituelen, en anderen in het publieke oog, zoals de zorgvuldig vele soorten ontworpen kroningen en officiële plechtigheden, waaronder zelfs de UK Opening van het Parlement en zeker die van de verschillende religies.
Deze activering wordt nu ook toegebracht aan de algemene bevolking door middel van technologie op Aarde en in de ruimte, zonder twijfel, en deze gechannelde entiteit zei dat het kloon programma er is om lichamen te ontwerpen voor de reptielen van de “tussenin wereld” dat niet het allesoverheersende zou eisen van een reeds geïncarneerde bewustzijn.
Eenmaal geactiveerd, opent het DNA het lichaam dat in het bezit is van deze reptielen en andere wezens, en dit is wat er gebeurt, als voorbeeld, bij Vrijmetselaars in de rituelen die de meeste van hen papegaaien mode geven terwijl ze geen idee hebben van hun vibrationele betekenis. Dit is de reden waarom de Illuminatie zo geobsedeerd zijn over de kennis van de bloedlijn van een persoon. Zij weten welke het potentieel heeft voor deze activering en voorhanden zijn en welke niet.
De Mormoonse Kerk genealogische databank en nu de DNA-databanken zijn ontworpen om mensen met de bloedlijn te identificeren.
Dit zijn de mensen die banen en rollen worden gegeven die de Illuminatie agenda dienen, terwijl de meeste van hen geen idee hebben van wat er werkelijk aan de hand is en waarvoor ze worden gebruikt. Hun DNA wordt dan geactiveerd en ze gaan door een verandering van karakter (een frase die ik al zo vaak heb gehoord in relatie met zulke mensen als ze eenmaal het systeem binnen gaan) en een heel ander bewustzijn neemt hun mentale en emotionele processen over.
Dit is de reden waarom het zo belangrijk is voor iedereen om uit de buurt van rituelen te blijven, ongeacht hoe onschuldig het op het oppervlak verschijnt. Ik zou “New Age” rituelen  hier ook bij in willen sluiten. Ik bedoel niet het in een kring gaan staan, om met elkaar te verbinden en liefdevolle gedachten te projecteren, etc. Ik bedoel zorgvuldig opgebouwde rituelen die voortdurend worden herhaald, zoals bij religieuze ceremonieën bijvoorbeeld. Ik begin te begrijpen waarom ik een levenslange afkeer heb gehad van het deelnemen aan rituelen van welke aard dan ook.
Elke nieuwe generatie van de Illuminatie bloedlijn families is blootgesteld aan het juiste ritueel om hun bezetenheid door de reptielen entiteiten te activeren en zo gaat de cyclus verder. De frase die bij me opkomt is “… vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen.”
P.S .: Blijkbaar is deze DNA infiltratie bekend binnen de binnenste kringen van de Britse Koninklijke familie als de “familie ziekte”. Ze zijn er eigenlijk bang voor, omdat ze weten dat als het eenmaal is geactiveerd zij zullen worden overgenomen.
Maar natuurlijk zitten ze gevangen in een wereld van constante rituelen en ceremonieën speciaal ontworpen om hun bezetenheid te activeren. Het is catch 22. Zonder het ritueel kunnen ze de Koninklijke familie niet zijn, maar met het ritueel zijn ze geactiveerd en bezeten. De gedachte en emotionele processen van de Britse koningin-moeder zijn niet die van Elizabeth Bowes-Lyon, het kleine meisje dat officieel geboren werd in dat lichaam 101 jaar geleden.
Ze worden aangestuurd door de reptielen entiteit of entiteiten, die haar vanaf de hybride DNA activering bezitten.
David Icke
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl