Deel 3: over ISIS, Rusland, Frankrijk en Turkije

Deel 3: over ISIS, Rusland, Frankrijk en Turkije
29 november 2015
 
In dit derde deel zie je -gelukkig- ook steeds meer berichten uit mainstream media en wederom onthullende, gelekte documenten die alles steeds meer in de openbaarheid brengen. Ook dat de Parijse beschietingen zijn uitgevoerd door ‘blanke huurlingen’ en je krijgt ook nu weer een kijkje in de keuken van de verstrekking van grote sommen geld die dit soort idiote operaties financieren, om de mensheid tegen elkaar op te zetten en oorlogen te blijven voeren.
Dit derde artikel gaat voornamelijk over de ‘werkelijke oorlog’ tegen ISIS, althans zoals het genoemd wordt; over Rusland en hun twee neergehaalde vliegtuigen en de beschietingen in Parijs.
Hoe dan ook, de waarheid en de volledige -internationale- data-dumps laten niet lang meer op zich wachten! Dus je kunt je vast voorbereiden op nog veel meer ‘storende’ informatie dan die je hier hebt kunnen lezen. Maar een goed geïnformeerd mens, die durft te denken vanuit zijn hart, is in staat tot volledig onafhankelijk zelfbestuur, wat iedereen in de wereld ten goede gaat komen.
Spoedig volgt het laatste deel (ik ben ermee bezig), getiteld: ‘Deze idioterie komt eindelijk tot een einde’.
© Irma Schiffers
Zie hier deel 1
Zie hier deel 2