Wat is ONZE rol in deze tijden? / 7 maart 2019

Wat is ONZE rol in deze tijden?
7 maart 2019
In deze post ga ik in op een aantal verschillende zaken, zoals een website met bijzonder behulpzame informatie, de Q berichten “Jij bent nu het nieuws”, en een bericht van Alexandra Meadows over de krachten die nu aan het werk zijn.
1.     Lisa Renee heeft enkele websites gecreëerd waarop informatie is verzameld over Wie wij zijn, Waarom wij hier zijn, en Wat wij nu kunnen doen. Ik denk dat veel mensen hier bijzonder behulpzame informatie zullen vinden en ben daar het een en ander van aan het vertalen… binnenkort meer hierover.
2.     Q heeft sinds eind februari al TIEN keer gemeld: “Jij bent nu het nieuws”. De achterliggende boodschap: WIJ moeten het nu doen! Hieronder een analyse.
3.     Alexandra schrijft over wat er nu allemaal speelt, zowel ten aanzien van onze eigen fysieke / emotionele / spirituele ongemakken als ten aanzien van Donald Trump.
Voor 2. en 3. heb ik de samenvattingen van Kauilapele vertaald; voor degenen die het gehele stuk (Engels) willen lezen heb ik de links erbij gezet.
Veronica

Kauilapele over Q: Dit is niet eeSerialBrain2, maar eerder iemand die commentaar gaf op (FractalizingIron). Ik vond het behoorlijk fascinerend, en voelde dat anderen dat ook zouden kunnen vinden. Verscheidene recente Q posten hebben gesteld datYou are the news now“, deels – ben ik zeker van – betekenen dat de msm de controle kwijt is geraakt over de ‘verhalen’ en dat de ‘anons’ het graafwerk en onderzoek doen en het samen ‘aan het uitwerken zijn’.
Ik voel dat dit een zeer significante post is door FractalizingIron, en wijs er sterk op dat allen die nu aan het werk zijn – op een niet-msm-uitgelijnde manier – de werkelijke MSM zijn. (red: MSM= main stream media)
“… Q heeft de uitdrukking “you are the news now” in totaal TIEN KEER laten vallen… Wat is hier de boodschap? Hier is een overzicht waarvan ik denk dat het de kern significantie hiervan is.”
“Jij bent nu het nieuws duidt op een belangrijke verschuiving en een ‘volgend stadium’ in het proces voor zover het de anons betreft … betekent Anons en Q patriotten zijn nu de leiding in het verhaal en zijn in een positie om de agenda te vullen en het nieuws te leiden. Vals nieuws is weggehaald, alle informatiebronnen lam gelegd, spotvogelsysteem ligt nu plat. MSM is geïsoleerd. Q anons en patriotten zouden NU op moeten staan en in de positie stappen waarop wij zijn voorbereid.”
“MSM is decennialang in deze positie geweest, de verhalen agenda dicterend. Dankzij de inspanningen van het Q Team (inclusief anons, patriotten) is nu het podium gezet waar het Q Team feitelijk het verhaal kan vertellen vanuit de leidende positie. Met het Q leger in de leidende positie zal de MSM geen andere keuze hebben dan te volgen.”
“Q geeft niets vrij totdat het toneel klaar is en totdat de ‘zwarte hoeden’ niet meer de mogelijkheid hebben om negatief het aspect te beïnvloeden van het plan dat wordt vrijgegeven. Daarom #2681 geeft aan dat Q ons er dichter in brengt om de tijdlijn te begrijpen dat de dingen nu op hun plaats zijn.”
Rekruteren en inzetten van Q leger is essentieel voor het Grote Ontwaken. Op dit punt zou het duidelijk moeten zijn dat deel van het plan is geweest rekrutering, mobilisatie, training, en dan inzet van een burger inlichtingen militie (elektronische strijders) in de vorm van Anons en Q patriotten.”
Als een burger militie moeten wij zelf gemotiveerd zijn en proactief…” Het ‘jij bent nu het nieuws’ zou niet moeten worden gezien als een statement van Q die zegt “He! Jij bent in het nieuws!”, maar zou eerder duidelijk moeten worden begrepen als een aanwijzing “Jij bent nu in de Media positie. Neem die positie in, en barst los!”
“… Ik denk dat er voldoende bewijs is tot dusver om de Q leger tijdlijn te plaatsen als zoiets: Fase I: Begin Q project … Fase II: Q gaat mainstream … Fase III: Q leger leidt en bepaalt het verhaal …”
Verschuiving van Q leger in training naar Q leger op het bruggenhoofd. De data van Q leger fasen II en III zijn afhankelijk van verscheidene aspecten, inclusief andere ontwikkelingen van het plan. Maar voor zover het de Q leger tijdlijn betreft doet Q essentieel een beroep op het Q leger om de strategie te grijpen, het strijdplan te begrijpen, en onszelf in te zetten, geleid door Q drops.”
“En dit is wat Q nu letterlijk tegen ons schreeuwt: “Jij bent nu het nieuws!!!. Ofwel: “Dit is het mannen en vrouwen. Tijd om in het offensief te gaan. Dit is waar al onze voorbereidingen voor waren. En, onze aantallen worden alleen maar groter. Ga naar je strijdtonelen!” Met andere woorden, “Ga het nieuws bepalen.”
Boodschap van Alexandra, Galactic Connection, 4 maart 2019
Kauilapele: Ik vond dit artikel door Alexandra extreem goed qua tijd en behulpzaam. Ik ben er zeker van dat vele anderen hetzelfde zullen vinden. Als je weinig tijd hebt lees dan tenminste de 9 punten die zij maakt.
“Als jij je wat naar voelt, voel je niet alleen. Dit is een enorme transitie geweest afgelopen week! Je kunt fysieke symptomen hebben als een rauwe keel … en veel meer … er zijn dagen dat je nauwelijks uit bed kunt komt door lethargie en depressie, en er is een goede reden hiervoor … Het volgende dat je kunt merken is dat jij je voelt als een emotionele achtbaan, of wat ik zou noemen emotioneel gejojo … dit komt doordat je weer een hogere frequentie binnengaat, omhoog gaat met kortere ‘pauzes’ van enorme inkomende golven.”
“Dit triggert alle etherische lichamen evenals fysieke systemen binnenin ons lichaam om te acclimatiseren met de nieuwe vibratie … Jouw mentale lichaam is in hoog alert voor de significante verschuivingen die plaatsvinden en het discomfort dat dit geeft aan jouw kern identiteitsprogramma’s. Jouw wezen is herinnerd aan de ontelbare hoeveelheden “einde van de wereld” scenario’s waarin je hebt geleefd …”
“Er zijn veel angst gerelateerde programma’s die op dit moment omhoog worden gehaald, dus wees lief voor jezelf en anderen. Dit zijn zulke OUDE programma’s waar je vaak niet veel controle over hebt aangezien je nooit in staat bent geweest om ze te ‘bereiken’ … deel hiervan komt door dingen die de Primaire Schepper doorgaand verwijderd uit het Spel. En als hij doorgaat met meer en meer misdadige ‘items’ uit deze realiteit te verwijderen, gaat jouw lichaam letterlijk door een onttrekking ervaring … dieren gaan door een vergelijkbare ‘verstoring’ van hun normale doen.”
“… er is de rest, die allen werken in verschillende capaciteiten om zichzelf klaar te maken voor de grote party! Dit is het pad met de rechterhand of de oostelijke poort. En laat mij je dit vertellen – het is een enorme massieve universele viering. Wij zijn niet alleen in de gaten gehouden door zovelen om ons te beschermen en te helpen, maar veel wezens van licht zijn absoluut gefascineerd door het spoedig arriveren van de ‘mensen’.”
“Als laatste: je zult heel veel smerigheid horen over President Trump evenals Putin. Ik zou wat boodschappen willen doorgeven die ik weet en deze morgen ontving om dit bij jullie allen te weerleggen:
1.     IEDER VAN ONS heeft zowel de duister als de licht rollen gespeeld in dit spel …
2.     Zelfs degenen die ‘duister of smerig’ lijken hebben aan het eind de goede keuzes gemaakt om dit spel te laten eindigen …
3.     President Trump heeft zich zo’n 60.000 jaar voorbereid op dit eindspel scenario als President van Amerika
4.     Trump’s rol behoefde de krachtigste, rijkste, meest volhardende, meest onbevreesde, en meest toegewijde handelwijze om zijn missie te kunnen uitvoeren …
5.     Wanneer je leest VERTROUW HET PLAN betekent dit “vertrouwen op integriteit, vermogen en karakter” van het plan. Dit plan is GODDELIJK EN VOORBIJ CONTROLE!!!
6.     President Trump heeft zichzelf ontelbare malen bewezen met ACTIES die hij heeft ondernomen middels executive orders, vredesonderhandelingen, het verdedigen van de veiligheid van ons land en zijn bewoners, en BEWIJST EINDELIJK EER AAN DE VETERANEN! Laat niet toe dat het nieuws jouw toewijding aan jouw President verandert in dit laatste uur …
7.     President Trump zou niet in deze positie zijn zonder aan de PRIMAIRE SCHEPPER TE RAPPORTEREN. En niet alleen doet hij dit regelmatig, maar de Schepper staat aan het roer …
8.     Wat begon als een spel voor de kinderen van de Schepper, bedoeld voor speurtochten en verstoppertje spelen, was gekidnapt en sadistisch vergrendeld zodat niemand van ons eraan kon ontsnappen.
9.     Wat nu het meest belangrijk is voor elk van ons is om ons VOOR TE STELLEN hoe het zal zijn om uit het spel te zijn, omgeven door liefde, steun, en terug te stappen in onze multidimensionale zelven! De tijd is NU….
“Maak alsjeblieft even tijd en verklaar het volgende met een pure hart intentie: “Ik accepteer en ontvang al het kosmische en planetaire werk dat voor mij is gedaan, voor alle aspecten van mijn wezen, en voor mijn afstamming. Het is gebeurd. Dank u.”
Vertaald door Veronica