Verheffende boodschap van Christina von Dreien

Verheffende boodschap van Christina von Dreien

25 augustus 2021

Over Christina: https://christinavondreien.ch/christina – Christina von Dreien is een negentienjarige jonge vrouw die gezegend is met een multidimensionaal bewustzijn en andere paranormale vermogens. Ze behandelt ze op een volkomen natuurlijke manier, want het zijn niets anders dan bijwerkingen van haar ware wezen. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers en onderscheidt zich door haar hoogste ethiek, haar overduidelijke wijsheid en diepe innerlijke rust. Christina is een meisje van deze tijd dat zich van binnenuit inzet en klaar staat om haar leven in dienst te stellen van een wereldwijde verschuiving die zal leiden tot een goed en constructief resultaat.

Het ontwaken van de mensheid gebeurt in verschillende stadia. De volgende stap zal de revolutie van de liefde zijn. Liefde is de kracht in alle mooie, creatieve en vreugdevolle dingen die onze wereld vormen. In onze samenleving zouden deze kwaliteiten op veel grotere schaal moeten worden ontplooid. Dit zijn de energieën die leven geven aan onze planeet. Op het moment dat we allemaal de energie van liefde zullen ontketenen, zal de mensheid het element vuur een tweede keer ontdekken. Het is nu aan ons om van de Aarde een weerspiegeling van de hemel te maken. Een minuscuul draadje licht gaat zich ontwikkelen tot een hemels licht. Omdat we allemaal als licht zijn geboren en iedereen zal het zich herinneren.

De website van Christina is in het Duits en Engels. Wanneer je meer wilt lezen over Christina – in het Nederlands – kun je deze link volgen.

En hier een link naar de Nederlandse vertaling van Christina’s boodschap “De kwantumsprong heeft al plaatsgevonden”.

Hieronder de Nederlandse vertaling van een deel van Christina’s Love Stream 6 – “de macht ligt bij ons”. https://youtu.be/XzGkic1VyCI

DE MACHT LIGT BIJ ONS

Wanneer we samen zijn met mensen die hetzelfde denken als wij en waarmee wij ons comfortabel voelen, dan is dat goed voor onze frequentie, want alles dat ons helpt om ons goed te voelen, dat we ons beter voelen, dat we goed voelen, verhoogt onmiddellijk onze frequentie, en we hoeven er zelfs niet eens over na te denken.

Zodra we merken dat we ons beter voelen is onze frequentie al verhoogd. Onze frequentie en ons bewustzijn zijn verbonden. Wanneer we ons goed voelen dan concentreren we ons makkelijker op de positieve dingen. En in de huidige situatie is er iets goeds in alles. En zelfs als deze wezens en deze mensen die op dit moment alles controleren dat plaats vindt op de Aarde, hun intenties naar ons toe zijn niet goed, maar zij hebben niet het laatste woord.

Aan de ene kant, omdat ze niet de koningen van het universum zijn, ze zouden dat willen zijn, maar ze zijn het niet. En aan de andere, want het heeft te maken met ons als mensenwezens, want wij hebben nog steeds een verbinding met onze ziel. En dat is waarom wij de creatieve kracht hebben en de anderen hebben dat niet. De wezens van het onlicht en de mensen die daarbij horen, zij hebben niet langer deze creatieve kracht. En dat is waarom zij mensenwezens nodig hebben zodat zij kunnen doen wat zij allemaal willen doen.

Wanneer wij daar niet in meegaan is er niets dat zij kunnen doen want zij kunnen alleen hun plannen implementeren wanneer wij meedoen en het ze laten doen, want de macht ligt bij ons. Wij leven op deze planeet en participeren in het nemen van besluiten. En degenen die controleren wat op dit moment op de Aarde gaande is zijn in de minderheid. Zij willen dat wij denken dat zij zoveel macht hebben, maar dat klopt niet want de macht ligt in onze handen.

Macht is een woord waarvan veel mensen denken dat het iets gevaarlijks is, niet goed, iets dat vernietigt of bedreigend is, want de meesten van de mensen hier op de Aarde die de machtsposities innemen willen ook niet goed doen. Dat is zeker waar. Maar dat betekent niet dat dit de enige manier van macht is, want macht op zich betekent alleen maar dat je … dat je het vermogen hebt om iets te veranderen, om besluiten te nemen, of je het al dan niet doet is een andere vraag, maar het betekent het vermogen te hebben om iets te veranderen, en dat begint met in staat te zijn om besluiten te nemen. En dat is macht, en we kunnen het gebruiken om iets goeds te doen of iets slechts.

En wanneer, als mensenwezens, de macht in onze handen ligt om te veranderen wat op de Aarde gebeurt, dan kunnen we iets positiefs kiezen, een liefdevolle toekomst waar harmonie is. Maar dat moeten wij zelf doen want alles begint bij onszelf, en alleen wij, als mensenwezens, kunnen helpen om de Aarde weer een paradijs te laten zijn. Dat zal een proces zijn, want er is zoveel chaos op de Aarde, fysiek en in het collectieve, en in het bewustzijn van de mensenwezens. We hebben veel programma’s in onze cellen die feitelijk niet corresponderen met de waarheid en die ons blokkeren, maar die eenvoudigweg er zijn omdat zij ons gedurende honderden jaren achtervolgen.

Maar we kunnen nu beginnen om wat te veranderen, want als wij nu niet beginnen zullen we nooit beginnen, want we zullen het blijven uitstellen en denken dat … misschien na een week of binnen een maand of wanneer alles beter is. Maar vaak zijn wij het die de dingen beter moeten maken. En als wij, als mensenwezens, een positieve toekomst willen, dan moeten veel mensen dat willen want het heeft weer te maken met de meerderheid en waarvan er het meeste is in het collectief. En op enig moment is iets zo krachtig vertegenwoordigd in het collectief, dat het is alsof het iets keert en anderen die nog niet zo waren verbonden met deze mogelijkheid komen er opeens ook bij.

En dat is hetzelfde met angst. Dat is wat wij nu zien, maar dat is ook hetzelfde met positieve dingen. En wanneer wij willen dat er meer positieve dingen zijn in het collectief, dan moeten wij met onszelf beginnen. En als wij met andere mensen praten dan vinden zij het een goed idee en doen het ook. En dan wordt het groter en groter.

Wij hebben een verantwoordelijkheid voor de Aarde en wat hier gebeurt, en het systeem waarin wij leven is zo ontworpen dat wij denken dat wij, als mensenwezens, niets kunnen doen. Dat dingen op het politieke niveau veranderd moeten worden. Dat andere mensen, iemand anders, het moet doen, omdat wij eraan gewend zijn om onze verantwoordelijkheid bij anderen neer te leggen, en denken dat er andere mensen zijn die het voor ons moeten doen.

Maar ik denk dat het duidelijk is dat de oplossing zeker niet van de politici zal komen. Daarom moeten wij met onszelf beginnen. En het hele verhaal is nog steeds, ik weet niet hoelang het gaande is, het begon op enig moment vorig jaar. En het verhaal dat nog steeds gaande is, gaat alleen door omdat wij het serieus nemen en omdat mensen bang zijn.

Als deze angst er niet was en iedereen kiest voor liefde, dan zouden we al geruime tijd ergens anders zijn. Dan maakt het niet uit wat voor minderheidsgroep voor plannen heeft, want deze plannen werken alleen als mensen meedoen. En als mensen zeggen dat zij iets anders willen, en daar ook echt blij blijven, dan zal er iets anders komen.

Vertaald door Veronica (N.B. vertaling van de Engelse subtitels, dus niet het oorspronkelijke Duitstalige gesprokene.)