Transcript van een Hypnosesessie over Binnenaarde, Allison Coe, maart 2019

Transcript van een Hypnosesessie over Binnenaarde,
Allison Coe, maart 2019
Allison Coe is hypnotherapeut. Zij heeft in enkele sessies met cliënten van haar informatie gehoord, die zij nu – in overleg met haar cliënten in geanonimiseerde vorm – met ons deelt. Zij heeft dit gedaan in de vorm van een transcript van een sessie, en daarnaast heeft zij een youtube gemaakt waarin zij de andere informatie deelt en dit transcript aankondigt. https://youtu.be/jN1VeznFbeE en de youtube met het transcript https://www.youtube.com/watch?v=PDpbjyEGYtU
Transcript
Ik sta ergens op maar het lijkt alsof ik in mist sta. Er is een blauwachtig licht maar ik kan niet zien waar het vandaan komt, maar het is allemaal een beetje wazig, mistig. Meer aan de grond dan daarboven. Het is als een wit licht. Het is gewoon als een gloed, een heldere gloed.
En voel je enige warmte van die gloed? Enige temperatuur van die gloed?
Nee, er was warmte. Het voelt goed. Het is als een blauwachtige kleur rondom, als een blauw licht. Het komt van, ik weet niet waarvandaan, maar het is gewoon een goed gevoel om er te zijn.
En wat zie of voel je nog meer daar?
Ik krijg het gevoel dat ik ergens in de binnenaarde ben. De Blauwe Gloed – blauwachtig witte gloed – het gloeit daar overal. Ik ben ergens binnen, maar er is nog steeds dit witte licht dat overal gloeit, de hele tijd. Het komt van iets als een enorme bol – een kristal dat daar is. Het is een kristallen bol die in de lucht zweeft.
Deze kristallen bol, kun je vertellen of het al dan niet een intelligentie heeft, of bewustzijn?
Het heeft de God liefde die het overal naar toe verspreid. Dus het zijn kleine deeltjes die het uitstuurt, het is voedend, het is licht, het is warm, het is genezend … hier vandaan wordt voor iedereen gezorgd.
Kun je ermee communiceren als je dat zou willen?
Wel, het is gewoon dat iedereen er deel van uitmaakt. Ik ben er deel van, het is een deel van mij, zo is het gewoon.
Is het natuurlijk op deze plek?