Sisterhood of the Rose Galactic Love Party in Nederland, juni 2018 / 2 juni 2018

Sisterhood of the Rose Galactic Love Party in Nederland, juni 2018

2 juni 2018
Cobra heeft in zijn Taiwan conferentie rapport van 31 mei 2018 vermeld dat wereldwijd veel Sisterhood of the Rose groepen zijn geactiveerd; een daarvan is te vinden op: http://www.connect2life.eu/. Jacqueline en Inana zijn twee Nederlandse vrouwen die hebben deelgenomen aan de conferentie in Boedapest. Zij zijn nu met een Sisterhood of the Rose initiatief begonnen: de GALACTIC LOVE PARTY.
De eerste party vindt op dit moment plaats: 2 en 3 juni, in Eindhoven. De volgende is op 16 en 17 juni maar die is al volgeboekt. Daarna is er een party op 30 juni en 1 juli in Eindhoven, en een op 14 en 15 juli in België. Deze weekends worden gewijd aan:
°°°Terugkeer van de Liefde°°°
°°°Activeren van Godinnen Energy°°°
°°°Liefde aan de Macht brengen°°°
°°°Initiatie van de Galactische Liefde°°° 
Er worden verschillende talen gesproken tijdens de workshop, naast Engels en Duits natuurlijk ook Nederlands.
Hieronder vind je de volledige beschrijving zoals dit op hun website is opgenomenhttp://www.connect2life.eu/feestvieren.

Check zelf regelmatig deze pagina voor updates. Veronica

Galactic Love Party
Met Jacqueline & Inana
16 en 17 juni 2018, Eindhoven, Nederland (volgeboekt)
30 juni en 1 juli 2018, Eindhoven, Nederland
14 en 15 juli 2018, Saint-Sauveur, België
~Sisterhood of the Rose Workshop~
Lieve Goddelijke Wezens van Licht,
De chaos in de wereld neemt toe en ons verlangen naar meer Liefde en Licht op Aarde intensiveert. Om de Galactische Golf van Liefde binnen te laten komen en wortel te laten schieten, hebben we de taak om een omgeving te creëren waarin dit kan manifesteren. Lang geleden kwam JIJ naar de Aarde om jouw rol in de transformatie te spelen. De tijd van transformatie is NU.
We hebben deze workshop, die we Galactic Love Party noemen, gecreëerd om je te verbinden met je Godinnen (of God) kracht ter ondersteuning van je MISSIE om meer Liefde en Licht naar deze planeet te brengen.
Eind april begonnen we in Berlijn en hadden we een magische tijd samen. We gaan verder met onze Galactic Love Party in Eindhoven en je bent van harte welkom om daarbij te zijn!
Overwinning van het licht!
Veel liefde van Jacqueline en Inana
https://eventnl.wordpress.com/