Sisterhood of the Rose bijeenkomsten – een impressie – juni 2018 18 juni 2018

Sisterhood of the Rose bijeenkomsten – een impressie – juni 2018
18 juni 2018
Met dit bericht wil ik mijn ervaringen met jullie delen van mijn deelname aan enkele Sisterhood of the Rose bijeenkomsten in Nederland. Het is zo ontzettend belangrijk dat wij met zijn allen deze energie op de Aarde verankeren en daarmee een enorme puls geven aan de bevrijding van deze planeet. Zoals Cobra op 16 juni 2018 vermeldde: “Van nu af aan zullen deze groepen het planetaire Cintamani energieraster aanvullen bij het doorgeven van de energieën van de Compressie Doorbraak. Zij zullen ook dienen als vortex knooppunten om de ontmoeting te activeren van Zielfamilieleden, wat de spirituele activering van de planetaire Zielfamilie mandala zal faciliteren.”
Ik ben in Deventer bij Sara’s groep geweest en bij de Galactic Love Party die door Jacqueline en Inana wordt georganiseerd.

Er is een grote groep vrouwen uit vele landen die tijdens de conferentie in Boedapest door Cobra zijn geïnitieerd in de Sisterhood of the Rose. De wonderbaarlijke energie die tijdens deze initiatie werd ervaren is prachtig beschreven door Steve Smaly: 
Sara – een van de door Cobra geïnitieerde vrouwen – organiseert samen met haar partner An-Ra elke week in de avonduren een bijeenkomst van 2 uur. Naast de door Cobra beschreven meditaties wordt door de deelnemers gedanst en er worden ervaringen gedeeld. Zij doen het met enorme toewijding en ik ervoer een hele mooie energie en heel veel liefde. Daar komt bij dat het fantastisch is om elke week samen te kunnen zijn met een groep mensen die op dezelfde golflengte zitten en om samen deze energie te ervaren en te verankeren. Sara heeft samen met Anasuya – die ook door Cobra is geïnitieerd – de website sisterhoodoftherose.nl opgericht waar iedereen zich kan aanmelden om deel te nemen aan een groep. Anasuya heeft haar groep in de omgeving van Nijmegen. Verder is er nog een Amerikaanse vrouw die een groep heeft in de omgeving van Haarlem.

De Galactic Love Party is ook een Sisterhood of the Rose initiatief en het duurt een heel weekend. Het is geen groep die op wekelijkse basis bijeenkomt. De party is helemaal gewijd aan het ons openstellen voor de Godinnenenergie en deze op aarde te verankeren, en doordat het twee aaneengesloten dagen zijn kunnen de energieën heel diep doordringen. Er gebeurde heel veel bij alle deelnemers en de liefde en saamhorigheid die in dit weekend door iedereen werd ervaren was fantastisch. Jacqueline en Inana zijn twee prachtige vrouwen voor wie niets te veel is om met elkaar deze wonderbaarlijke ervaring te creëren.


Bij de party kunnen mensen uit verschillende landen aanwezig zijn, maar als iemand het lastig vindt om het in het Engels te volgen wordt alles in het Nederlands herhaald.
Het waren twee verschillende bijeenkomsten maar bij beide bijeenkomsten was de kracht van de gezamenlijke licht- en liefdesenergie heel goed te voelen. Het is mijn ervaring dat wij met elkaar middels deze Sisterhood of the Rose initiatieven een fantastisch krachtige ondersteuning geven aan de bevrijding van de planeet Aarde!

DOE MEE – MELD JE AAN!
In liefde, Veronica