Over de Aarde, de Geschiedenis, Bewustwording, de Mensheid, en waar wij op af stevenen, 12 juli 2021

Over de Aarde, de Geschiedenis, Bewustwording, de Mensheid, en waar wij op af stevenen, 12 juli 2021

11JULI

Mijn vriendin leende mij een boek… geïntrigeerd las ik achter elkaar door, 300 pagina’s besloeg het verhaal. Het was voor mij dezelfde ervaring die ik had met Time Bender toen deze nog alleen in het Engels op internet te lezen was. Het greep mij meteen en ik ben toen Time Bender gaan vertalen naar het Nederlands omdat ik vond dat ook degenen die het Engels niet beheersen dit moesten kunnen lezen. (Uiteraard in overleg met Tijn Touber, die deze Nederlandse vertaling nog wat heeft bewerkt om het vervolgens in boekvorm uit te geven.)

Het mooie is dat ik nu niet hoef te vertalen want het bewuste boek is in het Nederlands. Het is geschreven door Robert Bridgeman en de titel is “2044, het mysterie van de vijfde dimensie. Het is een boeiend verhaal, zowel beklemmend als hoopgevend, en Robert is erin geslaagd om in dit boek van alles op een toegankelijke en begrijpelijke manier uit te leggen. De werkelijke geschiedenis van het ontstaan van de mensheid, de rol van de verschillende machthebbers door eons heen, de rol die de mensheid zelf heeft ten aanzien van de situatie op aarde, de ware aard en kracht van de mens, hoe onze toekomst eruit zal zien als wij nu niet ingrijpen, het galactische aspect, en nog veel meer.

De beschrijving van het boek op de website van Robert luidt als volgt:

“Het jaar is 2044. De mensheid leeft in een matrix van onderdrukking die is ingezet in het jaar 2020. Onbewust van de krachten die de wereld in hun greep houden, werkt Simon als hooggeplaatst ambtenaar binnen het ministerie van Waarheid in Den Haag.

Dan wordt hij ontvoerd door de verzetsbeweging en ontdekt de waarheid.

Wat voor krachten besturen de overheid achter de schermen?

Welke rol spelen buitenaardse beschavingen in de galactische oorlog waarin de mens speelbal is?

Wie houden de mensheid gevangen in steden en afgescheiden van zichzelf, en bovendien van de Bron van alles? Belangrijker nog: waarom? Welke beslissingen moet Simon nemen om de mensheid te bevrijden uit het duister?

2044: een droom, of een nachtmerrie?”

Het bijzondere in dit boek is dat elk hoofdstuk wordt afgesloten met een QR-code waarmee je  een video op de website van Robert Bridgeman kunt vinden. In deze video’s delen verschillende lichtwerkers hun inzichten.

Over bewustwording

Enige tijd geleden heb ik op dit blog twee artikelen geplaatst: Hulpmiddel voor Bewustwording en Ontwaking, deel 1 en hier het tweede deel. Deze zijn bedoeld voor die mensen die aan het begin van de ontdekkingsreis staan over hoe onze wereld werkelijk in elkaar steekt. Vervolgens is deze video daar een goede volgende stap bij, er wordt een heel duidelijk overzicht gegeven over de feitelijke machtsverhoudingen in deze wereld (even naar beneden scrollen).

En nu dan dit boek van Robert Bridgeman, een verhaal over hoe het in 2044 op aarde zal zijn als de mensheid zich blijft conformeren aan wat de machthebbers ons opleggen.

Hier wil ik het volgende positieve nieuws opnemen. Een bericht van Michelle Fielding: “Michelle werkt met engelen, aartsengelen en de hele spirituele hiërarchie en kanaliseert antwoorden en uitleg.” Zij heeft doorgekregen dat om het kantelpunt te bereiken de mensheid de grens van 60% bewustzijn moet halen. Dat lijkt een ver van ons bed show, maar zij legde erbij uit dat het niet gaat om 60% van de mensen, maar om 60% licht in het globale bewustzijn. Dus het licht van alle mensen telt daarbij; zowel de hoge lichtbewustzijnspercentages als de lage. Het gaat om het gemiddelde van alles. En enkele weken geleden kwam het nieuws van haar dat we over deze 60% heen zijn!!! Op dat moment had ze het over 63%.

Dus het tij is aan het keren en het is aan ons allemaal om ervoor te zorgen dat wij niet hoeven te wachten tot 2044 om in de Gouden Eeuw te gaan floreren.

Bekijk ook dit overzicht van Positieve acties en websites die zich richten op de bewustwording van de mensheid. En dit bericht met een overzicht van de Nieuwe Samenleving initiatieven.

Roberts boek bevat ook een uitgebreid overzicht van boeken en websites die je kunt raadplegen bij je reis in bewustwording.