Notities van de Ascentieconferentie in Taipei op 8 en 9 april 2023

Notities van de Ascentieconferentie in Taipei op 8 en 9 april 2023

Op deze conferentie heeft Cobra veel informatie gegeven en ik stel dat het absoluut de moeite waard is om dit verslag te lezen. Het verslag is door een deelnemer aan de conferentie geschreven en het is door Cobra gecontroleerd. Hij stelt dat het zo’n 80% betrouwbaar is. Het is lang, maar zeer interessant. Veel plezier, Veronica

2023 Taipei Ascension Conference IGAG Official Note Day 1, 8 April

Disclaimer: dit verslag is een omgekeerde vertaling van het Chinese transcript van 2023 Taipei Ascension Conference.  Het vertaalteam heeft zijn best gedaan om Cobra’s tweedaagse sessie in dit herziene verslag weer te geven. De inhoud geeft echter niet noodzakelijkerwijs de oorspronkelijke woorden weer die door Cobra werden gesproken.  Sommige energiewerken en meditaties zijn in hier weggelaten, omdat ze ter plekke moeten worden ervaren. Veel details over Portal of Light activatie zijn ook weggelaten omdat ze al op Cobra’s blog staan. Dit verslag dient alleen als referentie en kan niet de volledige inhoud van een Cobra-conferentie weergeven. Mensen die zich zo geleid voelen worden meer dan aangemoedigd om deel te nemen aan een Cobra Conferentie in de nabije toekomst.

8 april

Dank u voor uw komst naar de Ascentieconferentie. Het is 3-4 jaar geleden sinds de vorige Taiwan Conferentie. We gaan dit jaar een groot wereldwijd meditatie evenement houden op 1 mei. Deze conferentie is een zeer goede warming-up en voorbereiding voor het volgende wereldwijde meditatie evenement op die dag. Wat we vandaag en morgen gaan doen is om ons te helpen het Portaal van het Licht op 1 mei met succes te openen. Dit is waar we voor werken: de overwinning van het licht.

Dit is het doel van onze reïncarnatie op Aarde. Het doel van onze reïncarnatie op Aarde op dit moment is om de overwinning van het licht te behalen, en we hebben tot nu toe vele levens op Aarde doorgebracht om voorbereidingen te treffen. Wij treffen in elk leven voorbereidingen voor de komende jaren. Deze kritieke periode is op 1 mei. Dus alles voor 1 mei is slechts een repetitie. Het echte begin begint op 1 mei.

We hebben veel artikelen en berichten op internet gelezen. We moeten afleren wat we eerder hebben geleerd. We moeten vergeten wat we in onze gedachten hebben onthouden.  Die dingen zijn niet helemaal waar, want deze planeet is al heel lang in quarantaine.  De duistere krachten verhinderen altijd dat mensen de waarheid vinden, daarom kunnen ze de mensheid zo lang gevangenhouden. Het is erg moeilijk om de echte informatie op Aarde te vinden.

De manier waarop mensen de wereld waarnemen is als een blinde die aan een olifant voelt. Ze zien slechts een klein deel van de werkelijkheid. Denkt iemand dat dit een olifant is? (Foto)

Allereerst moeten we onze visie en ons bewustzijn verruimen.  De sterren die we gewoonlijk aan de heldere nachtelijke hemel zien, bevinden zich slechts in de kleine gele cirkel van het sterrenstelsel op de foto. Andromeda is het enige sterrenstelsel dat we met het blote oog kunnen zien. Wat we zien is maar een heel klein deel van het heelal. Alle sterren die we aan een heldere hemel kunnen zien, zijn slechts een heel klein deel van het heelal. Dus moeten we onze horizon verbreden.

Ik vloog vroeger naar de stratosfeer met een straaljager. Het was een zeer verfrissende en opwindende ervaring. Die ervaring opende mijn ogen voor een nieuwe wereld buiten de quarantainezone van de aarde. Het gaf me een gevoel van hoop voor de toekomst van de mensheid. Er zijn veel positieve rassen buiten de quarantainezone van de Aarde. Ze komen de mensen helpen in de volgende fase van ons leven.

We gaan een reis maken. Dus, wat gaan we ervaren tijdens deze reis?

Meer lezen >>>