Nieuwe Nederlandstalige Site Info-blog The Event-NL

Nieuwe Nederlandstalige Site
Info-blog The Event-NL
NIEUWS OVER GESCHIEDENIS EN TOEKOMST – COBRA NL


Op deze site tref je in het Nederlands vertaalde artikelen aan van de website van ‘Cobra’ (NL) in aanloop naar ‘The Event’, maar vanzelfsprekend kun je ook alle informatie hier vinden tijdens en na ‘The Event’ vanuit de RM. (Resistance Movement).

Deze gebeurtenis zal een enorme verandering teweeg gaan brengen in de hele wereld, zoals nog nooit in de geschiedenis van de mensheid is voorgekomen. Maar de mensheid zal bevrijd worden, en blijven en de ware geschiedenis te horen krijgen die altijd voor ons is weg gehouden en onderdrukt.

Voor sommigen of waarschijnlijk zelfs wel voor velen, zal dit erg op ‘science fiction’ lijken en dat staat iedereen helemaal vrij uiteraard. Ieder van ons heeft immers zijn eigen tempo en manier van informatie verzamelen. Je kunt je afvragen waar altijd al die films en series op gebaseerd waren. Fantasie of…. Voor degenen die iets van ruimtevaart of astronomie weten, of er zelfs in werken, zal dit bekende en wellicht aanvullende informatie zijn. Voor anderen die gewoon open-minded zijn en leergierig en nieuwsgierig: lees hier de achtergrondinformatie alsook de updates, zodat je in een later stadium (tijdens en na The Event) op de hoogte bent en weet wat je kunt doen om mee te helpen om dit proces zo soepel en rustig mogelijk te laten verlopen. Bovenin het menu vind je heel veel achtergrondinformatie en geschiedenis. De bevrijding van de slavernij door de ‘Cabal’ en het financiële systeem is binnenkort een feit. Daar wordt hard aan gewerkt.