Lisa Renee, Energetic Synthesis (ES) – basisinfo t.a.v. Ascentie

Lisa Renee,
Energetic Synthesis (ES) – basisinfo t.a.v. Ascentie
 Hieronder haar antwoorden op de vragen:
·          Wat is Ascentie?
·          Wat is de basis van de Ascentiecyclus?
·          Waarom is het belangrijk om Ascentie te begrijpen?
·          Hoe zal Ascentie mijn leven verbeteren?
·          Hoe het vinden van jouw Zieldoel zich verhoudt tot jouw Ascentie.
Op de diverse websites van Lisa Renee kun je nog veel meer en uitgebreider informatie vinden over Ascentie zoals: Ascension BasicsWhat is Ascension?Sciense of Ascensionen alle informatie in de Ascension Glossary
Wat is Ascentie?
Ascentie is een verandering in frequentie en een verandering in de focus van ons bewustzijn. Ascentie gaat over het bewegen van ons bewustzijn van de ene realiteit naar de andere. Aangezien realiteit een dimensie is en een tijdlijn, is wat wij ondernemen een essentiële volledig dimensionale verschuiving in een andere tijdlijn. Om door deze verschuiving te gaan moeten wij onze manier van denken aanpassen en dàt zijn wat in uitlijning is met onze innerlijke energetische kern, ons zieldoel en ware goddelijke essentie.
Op dit moment gaan wij door een fasetransitie van expansie, naar de rijken van het ervaren van hoger bewustzijn als ‘multidimensionale’ menselijke wezens die op deze planeet leven. Mensen moeten nu leren wat het betekent om multidimensionaal te zijn, en dat veel symptomen die wij hebben komen van het worden van multidimensionale mensen. Dit is het einde van een mensen evolutiecyclus op planeet Aarde, ook bekend als het einde van de Maya kalender, de Eindtijden, of de 2012 en verder, tijdcyclus.