Informatie van ‘Hidden Hand’ – 2008, via het Forum ‘Above Top Secret’ / Door eventnl / 28 juli 2019

Informatie van ‘Hidden Hand’ – 2008, via het Forum ‘Above Top Secret’

Door eventnl /28 juli 2019
Hidden Hand: Ik ben een generatielid van een familie van regelende bloedlijnen.  Om de zoveel tijd, volgens de richtlijnen van de Wet van onze Schepper, opent zich een kort venster van gelegenheid, waarbij een select aantal van onze Familie nodig is om communicatie met onze onderwerpen te maken, en u de kans biedt om ons vragen te stellen die u graag beantwoord zou hebben.  Ik ben dubbel gebonden in deze taak. Het is van mij vereist door de Wet van onze Schepper om u deze gelegenheid aan te bieden op dit moment, hoewel ik ook gebonden ben aan de Wet van (planetaire) Vrije Wil en door Familie eden, dat er slechts zoveel is dat ik kan zeggen.  Begrijp, als gevolg van de Wet van Vrije Wil, kan ik u niet alleen informatie geven, althans niet zonder gevolgen voor mijn eigen persoon die ik liever zou vermijden. Het is een inbreuk op je vrije wil, je recht om het niet te weten. Je moet me om de informatie vragen die je wilt, alleen dan kan ik het verstrekken. Dus hoewel er belangrijke dingen zijn die ik moet delen, als ik niet de vragen krijg, kan ik die informatie niet voor je krijgen.
Veronica: zo begint de uitwisseling op het Above Top Secret (ATS) forum. Hidden Hand (HH) geeft aan bewust dit Forum voor zijn communicatie te hebben gekozen omdat de leden blijk hebben gegeven van een redelijke graad van intelligentie en het is – zoals hij aangaf – van belang dat vragen worden gesteld die hem/haar in de gelegenheid stellen om belangrijke informatie te delen. De volledige uitwisseling bevat als Word document meer dan 50 pagina’s; om die reden heb ik de tekst via een geautomatiseerd systeem van het Engels naar het Nederlands laten vertalen. Er worden veel interessante items besproken en ik raad je aan om het helemaal te lezen. Maar ik begrijp dat het erg veel is en daarom heb ik hieronder een aantal elementen uitgelicht. Daarna vind je de volledige communicatie.
Hieronder elementen uit zijn/haar boodschap die ingaan op de ‘Familie’ van HH, hun taak/rol bij de ontwikkeling van de mensheid hier op Aarde, onze afkomst, het proces waar wij in zitten, onze taak hier op Aarde, en inzichten die ons daarbij kunnen helpen.
HH: Onze Lineage kan worden teruggevoerd tot na de oudheid. Vanaf de vroegste tijden van je opgenomen ‘geschiedenis’, en daarna, heeft onze familie het ‘spel’ van achter de schermen op de een of andere manier ‘geleid’. Vóór de opkomst en ondergang van Atlantis. (Ja, dat was inderdaad volkomen echt). We zijn ‘geboren om te leiden’. Het maakt deel uit van het ontwerp voor dit huidige paradigma.  We kwamen niet aan de macht door ‘toeval’, maar eerder (waarvan ik weet dat het misschien moeilijk te slikken is) door intelligent ontwerp. Dit pad van ons is niet door ons ‘uitverkoren’, maar eerder benoemd en aanvaard.
Er zijn zes opleidingsdisciplines binnen de familie, en elk gezinslid wordt uitgebreid getraind in iedereen, vanaf zijn vroege jeugd. We hebben allemaal een specialiteit, hoewel we ervaring hebben op alle gebieden. De zes sferen of ‘scholen’ van leren zijn Militair, Regering, Spiritueel, Scholarship, Leiderschap en Wetenschappen. In de praktijk, op het ‘podium’ van het openbare leven, hebben we sleutelposities op al deze belangrijke gebieden van belang. Met de toevoeging van een compatibele mediamachine en eigendom van uw financiële instellingen, zijn alle grondslagen gedekt.