De Branden in Californië zijn niet “wild”, zij zijn veroorzaakt, oktober 2017, / door Jim Stone / 14 oktober 2017

De Branden in Californië zijn niet “wild”, zij zijn veroorzaakt,
 oktober 2017, door Jim Stone
14 oktober 2017
Redactie – Zie als intro voor dit artikel deze passage over geo-engineering / weermodificatie uit het GoldFish Report van 22-9-2017 met Cobra, Benjamin Fulford en Kauilapele.
Benjamin – Nu, wat betreft geo-engineering was ik heel sceptisch, komend uit de 3D hier en nu wereld waar ik mijn hele leven in heb doorgebracht, maar ik heb altijd het onderzoekende pad gevolgd en feiten gecontroleerd en naar zaken gekeken en zeker genoeg, de mensen die … er zijn veel mensen, vooral wat Cobra noemt service populatie, zij geloven nog steeds niet in weeroorlogen en gefabriceerde aardbevingen.
En wat deze persoon en ik doen naar die mensen, ik stuur ze bijvoorbeeld uit de New York Times of andere wereldkranten koppen van juni 18-20 over het verdrag tussen … en dit is 1976-1978, ik weet niet welke van de twee … van een verdrag tussen de Sovjet Unie en de United States, om elkaar niet aan te vallen met de aardbevingwapens of weerwapens, en zij maken niet zo’n overeenkomst tenzij zulke dingen bestaan.
En er is zoveel meer informatie beschikbaar, het was een column in de krant waar over zulke zaken worden gesproken en nu proberen zij op de een of andere manier het te laten lijken alsof het niet gebeurde, maar ik denk dat meer en meer mensen zich realiseren, ja, er zijn mensen aan de macht die dit ding hebben gebruikt en dat zijn geen erg aardige mensen.

Nu, er waren geen orkanen die de US hebben geraakt gedurende 12 jaar, wat nooit gebeurde sinds zij begonnen met het vastleggen van orkanen meer dan 100 jaar geleden, en dan opeens vijf, zomaar opeens, net als de deadline voor de US-eindejaarbetaling eraan komt, dus iemand in het geo-engineering weercontrole apparaat in de US besloot opeens … hier is een kans.

Benjamin – Wat ik zeg is … er was een verdrag in het verleden en dan, na de val van de Sovjet Unie, dachten mensen in de westerse machtstructuur opeens dat zij een carte-blanche hadden om deze zooi opnieuw te beginnen. En het echte smerige voorbeeld was de orkaan Katrina die was gebruikt, ik herinner mij van die tijd, om te zien of zij natuurrampen konden gebruiken als een manier om mensen in de concentratiekampen te krijgen, en zij richtten zich op Afrikaanse Amerikanen in New Orleans voor dit experiment. Gelukkig was het een enorme revolutie naar de Bush administratie en hun acties na Katrina, wat ervoor zorgde dat zij gas terug moesten nemen en de operatie in een fiasco moesten veranderen, maar zij waren aan het proberen om dat te doen.
Louisa – OK, Cobra, ik weet dat jij in je laatste post een afdruk plaatste van een document dat in basis aanwijzingen had om een opdracht uit te voeren voor het controleren van de orkaan, dus, wil je ons vertellen wat daarmee gaande is. Hoe al dit water nu verdwijnt, laten we kijken: Tampa Bay, Long Island, St. Martin in het Caribische gebied, Baja Californië. Ik bedoel, dit zijn enorme oppervlakten van water die verdwijnen.
Cobra – OK, ik heb dat document gepost om wat bewijs te geven dat weermodificatie echt bestaat en het gebeurde feitelijk op de dag dat orkaan Irma verscheen, nee, in feite was het voor orkaan Harvey, eerder. Op de dag dat die orkaan verscheen vond er “wolkenzaaiing” plaats in bepaalde gebieden van Texas. Dus dit laat simpelweg zien dat weermodificatie echt is.
Er zijn veel factoren hierbij en ik heb deze al genoemd; de toegenomen activiteit van de Zon door de toegenomen activiteit van het Galactische Centrum, en deze activiteit triggert de zuivering van de Aarde, dus deel van deze toename is deel van een natuurlijk proces, maar dit natuurlijke proces is gemanipuleerd door de cabal en zij willen de natuurlijke zuivering omkeren naar een ramp, en nogmaals, ik laat zien en wij hebben laten zien dat wij de tegenmaatregelen hiervoor hebben, wij kunnen deze grote natuurlijke rampen oplossen naar veel, veel minder schadelijke stormen die niet zo’n grote impact zullen hebben op de mensheid.
(N.B. Cobra duidt hier op de massameditaties die al verschillende malen het weer hebben ‘gekalmeerd’, er is nu een massameditatie voor allerlei natuurrampen die dagelijks wordt gehouden – NL tijd 17.30 uur  hier vind je de instructies.)

De branden in Californie waren niet “wild”, zij zijn veroorzaakt
Jim Stone, Freelance Journalist
14 Oktober 2017
Ik was eerst sceptisch, maar ik heb ontelbare sociale media posten bekeken, verscheidene video’s, en een paar boodschappen, en het ziet ernaar uit dat de branden zijn ontstoken met een atmosferisch wapen.
Om eerst iets op te helderen – de manier waarop de auto’s verbrandden was normaal. Maar er zijn wat momenten met wat toen gebeurde die laten zien dat een weerwapen dit deed.
Weerwapens werken door het gebruik van verschillende straalzenders om een botsingzone te creëren waar verschillend gefaseerde EM wapens elkaar uitschakelen en hun elektrische potentieel laten vallen in de lucht (wat een semiconductor is) waar zij opheffen. Dit is het equivalent van stromen van een transistor. Semiconductoren zullen niet simpelweg opheffen en beginnen met geleiden alleen omdat een stromingsveld is toegepast. Om ze te laten geleiden op een gecontroleerde manier hebben zij een doping agent nodig. In silicium zijn de doping agenten arsenicum en borium. In lucht is de doping agent het meest waarschijnlijk datgene wat in de chemtrails zit.
Als voldoende voltage wordt toegepast bij een semiconductor zal het opeens ontladen met een grote uitbarsting. Dit wordt in de lucht gezien als bliksem. De weer- / geo-engineering systemen proberen dit te voorkomen. Maar nu, in Californië, zijn de effecten van bovenmatig voltage gezien door VEEL VEEL mensen, en het manifesteerde zichzelf op meer dan één manier.
De mensen die de geo-engineering systemen bedienen zijn duidelijk stoutmoediger geworden, zoals een dief die meer en meer en meer steelt, zolang hij wegkomt met de diefstallen. Hetzelfde gebeurt met weeroorlogen, en op dit moment in Californië zijn de effecten van het systeem dat wordt gebruikt makkelijk te zien.
1.    Sommige mensen kregen hartkloppingen omdat hun lichamen werden geladen.
2.   VEEL, VEEL mensen zagen elektrische flitsen die geen donder gaven in een perfect blauwe hemel en – erger – sommige mensen zagen zelfs kleine vonken overal in de lucht rondom hen.
3.   HET ERGSTE: mensen rapporteren dat hun elektronica stoorde voordat de branden begonnen, met de meest uitgesproken storing waarover werd gesproken die in een hotel, waar ALLE elektrische systemen in het hotel stoorden, inclusief de elektronische toegangsdeuren, waardoor mensen waren gedwongen om uit de ramen te springen (want zij konden hun kamers niet verlaten) om aan een naderend vuur te ontkomen dat zomaar begon – uit niets – bij perfect weer.

Het is heel belangrijk om te kijken naar de deuren die niet opengingen, want een eenvoudige stroomuitval zal niet veroorzaken dat deze niet meer werken. Iets heeft de circuits in de deuren verbroken.
Tegelijkertijd verloor het hotel de hoofdstroom, de generator back-up, UPS back-up, en lokale batterij back-up. Zelfs de altijd operationele noodverlichting in de hal werkte niet. Dat zou volledig overeen komen met een enorm potent EM wapen dat een volledige uitval van elektronica veroorzaakte, want zelfs de circuits in de noodverlichting back-up die deze aandoen (wat onafhankelijk werkt van alles, los van een kleine batterij in het licht zelf), zelfs de circuits op dat beperkte niveau werkten niet.
Er zijn mensen die in de sociale media beweren (wellicht omdat zij niet begrijpen hoe dingen werken, maar misschien ook niet) dat er geen mogelijkheid is dat de lucht zo elektrisch geladen kon zijn dat er overal vonken zouden zijn, want het zou iedereen elektrocuteren die erin staat. Dit is helemaal niet waar. Tesla bewees het. Er zijn veel foto’s van Tesla waar hij in een stoel zit met een elektrische storm helemaal om hem heen, want er is niet veel voor nodig om een show te maken (afhankelijk van wat een lichaam kan hebben, want het lichaam is een veel betere geleider dan lucht).
Daar komt bij dat de frequentie waarmee de lucht is geladen een groot verschil maakt; als de frequentie voorbij ongeveer 40 kHz gaat zal het lichaam het niet diep geleiden als gevolg van een elektrisch effect bekend als het ‘huideffect’, waar elektrische ladingen reizen aan de buitenkant van objecten eerder dan erdoorheen te gaan. Al de ongelooflijke Tesla foto’s waren het resultaat van een super hoog voltage lage stroom elektriciteit die reisde rondom objecten als gevolg van het huideffect veroorzaakt doordat deze elektriciteit ook op een hoge frequentie was.
Dus, hoe zou dit bosbranden laten beginnen. Het antwoord is makkelijk:
1.   een droog blaadje is dun, wat het voordeel van geleiding middels het huideffect elimineert, en
2.   een droog blaadje zal proberen om een isolator te zijn, wat ervoor zal zorgen dat alle elektriciteit die erdoorheen stroomt zichzelf in hitte zal veranderen. En daar komt bij dat als de lucht overal vonkt zoals sommige getuigen vertelden, een van deze vonken waarschijnlijk ergens een tondel zou ontsteken.
POEF, instant vuur, er zouden verschillende gevallen van exploderende droge bomen zijn geweest waar daarvoor helemaal geen vuur was. Veel mensen zeggen dat deze branden opeens “explodeerden, vanuit niets” – geen sprake van eerder vuur, geen bliksem, NIETS, alleen een plotselinge hoge wind die op hetzelfde moment kwam toen het nabije bos plotseling in vlammen uitbrak. Dat zou een verklikkersignaal zijn van een plotseling enorm elektrisch veld dat alles verhitte (alles dat de elektriciteit niet erg goed kon geleiden, wat betekent lucht en droge bladeren). Er zijn mensen die zeggen dat ruimtegebaseerde lasersystemen dit doen (en dat zou absoluut werken, dus “ik snap het”), maar ik geloof nog steeds dat zij gebruik maken van faseannulering van radiogolven om een stroomveld te veroorzaken, want wat er zou gebeuren wanneer een laser was gebruikt zou niet makkelijk te controleren zijn en zou te gemakkelijk resulteren in de creatie van enorme ionosfeer naar de grond bliksemschichten. Dat gebeurt niet, waardoor ik vasthoud aan de EM golf benadering hiervoor. Misschien, als zij meer schaamteloos worden en zich niet druk maken over opmerkbare effecten, zullen zij beginnen met het gebruik van lasers, wat een stuk makkelijker zou zijn.
Hoe zou je in hemelsnaam 66 wijdverspreide enorme bosbranden zomaar opeens kunnen krijgen waar er geen natuurlijk weer is dat ze veroorzaakte, snelgroeiend, met eerder perfect kalm weer, plotselinge enorme winden bij de ontsteking van de vuren, blauwe vonken in de lucht, niet functionerende elektronica, en bij sommige mensen hartkloppingen? Mijn antwoord: vraagt het Darpa.
Vertaald door Veronica
N.B. Er is nu sprake van een superstorm die zich ontwikkelt en zich de komende week zou gaan bewegen richting Ierland, Schotland, Engeland, NW-Frankrijk, België, Nederland, Scandinavië, IJsland, Duitsland, Polenzie deze link.