Cobra: Voor De Dageraad, 25 november 2019 / 26 November 2019

 

Cobra:
 Voor De Dageraad, 25 november 2019
26 November 2019

Alhoewel wij niet de kritieke massa hebben gehaald met onze Zilver Trigger Activatie hebben de Lichtkrachten in de afgelopen weken grote overwinningen behaald en de meeste negatieve scenario’s voor de planeet Aarde zijn verwijderd en de positieve tijdlijn is zeker gesteld.

Veel bronnen verwachten een zeker soort van eindstrijd scenario dat in 2020 zal worden gespeeld, maar ik heb geen groen licht gekregen om hier iets over te zeggen.

De duistere krachten overwegen veel scenario’s, van valse buitenaardse invasie (project Blue Beam) tot wereldwijde financiële crash, tot wereldoorlog met ontvolking – die voortkomt uit een burgeroorlog in de USA, en veel andere scenario’s. Verschillende facties van de duistere krachten hebben problemen om het met elkaar eens te worden over welke richting van actie te zullen nemen. Het is onnodig te zeggen dat deze scenario’s GEEN succes zullen hebben.

De jezuïeten willen een burgeroorlog in de USA om hun macht te consolideren, en willen de bevolking zoveel mogelijk polariseren, en dat is waarom zij hebben toegestaan dat Donald Trump werd gekozen.

 

Aan de ene kant promoten zij extreem links met zijn belachelijke “woke” (“wakker”) ideologie:

Aan de andere kant promoten zij Trump als de redder voor de rechtervleugel alternatieve bevolking. Het was makkelijk voor de jezuïeten om de Rothschilds ervan te overtuigen om de haat tegen Trump te bevorderen middels de door de Rothschilds gecontroleerde massa media. Toen was het zelfs nog makkelijker voor de jezuïeten om de meesten binnen de alternatieve bevolking ervan te overtuigen dat Trump de goede man moet zijn als de media hem zo haat.

Trump heeft diepe banden met zijn zwarte adel en zionisten verantwoordelijken:

De intel in deze link is explosief en is al vele malen van het internet verwijderd; daarom is het heel belangrijk om zoveel mogelijk kopieën te maken, ze veilig op te slaan, en het te posten op gelijksoortige sites. (red: vertaling volgt)

Ook al luistert Trump soms naar de positieve militairen, volgt hij in de meeste gevallen alleen maar zijn emotionele impulsen of richtlijnen van zijn verantwoordelijken, en is daarom een excellent gereedschap voor de cabal:

Tegelijkertijd zijn de jezuïeten op een enorme manier Brazilië, Argentinië en vooral China aan het infiltreren. Zij plannen om de wereld te controleren middels een toekomstige wereldwijde Chinese dominantie:

De Chinezen willen ook de ondermaanse ruimte domineren:

Elke natie die nu probeert om iets te domineren boven de nabije Aarde Baan zal in aanraking komen met de vloot van de Galactische Confederatie.

Ondertussen probeert Putin de reptillians te verwijderen uit hun nog steeds bestaande plekken in het nabije Oosten:

Hij is zich er nauwelijks van bewust dat er nog steeds bijna 1 miljoen reptillians zijn, de meeste in sub Sahara Afrika en in jungles in Brazilië.

Op de wereldschaal werden biochips al gauw na de tweede wereldoorlog eerst stiekem in vaccinaties gestopt, maar nu worden ze openlijk gepromoot:

De officiële Cobra facebook groep (Cobra Etheric Liberation) is geïnfiltreerd tot het punt waar het volledig moet worden ontbonden en verwijderd van het internet. Daarom vraag ik hier admins om handmatig alle leden van de groep te verwijderen, alle groepsfiles te wissen en dan de groep van facebook te verwijderen, zo snel mogelijk.

Aan de positieve kant zijn er stappen naar disclosure ondernomen:

En het eerste indirecte bewijs dat sommige slechteriken werkelijk zijn verwijderd

De komende paar maanden zullen echt intens zijn met veel veranderingen, en om je voor te bereiden geef ik je hier wat middelen om jouw leven makkelijker en meer gebalanceerd te maken.

 

Je kunt niet controleren hoe andere mensen jouw energie ontvangen. Alles wat je doet of zegt wordt gefilterd door de lens van waar zij op dat moment doorheen gaan, wat niet over jou gaat. Blijf gewoon jouw ding doen met zoveel integriteit en liefde als mogelijk is.

Als eerste, een manier om al jouw contracten uit het verleden met de duistere krachten te verwijderen:

Een verzameling van veel nuttige technieken voor bescherming, genezing, manifestatie en persoonlijke bevrijding:

Een heel krachtig middel om jouw implantaten te verwijderen (voor instructies, klik “see more” onder de video):

 

De hoofdsleutel voor het manifestatieproces is hier te vinden:

In deze tekst zul je ook instructies vinden over wat te doen met de zilveren munten die je tijdens de Zilver Trigger Activatie hebt gekocht.

En hier wat richting over hoe vriendelijker te zijn voor het milieu (waarschuwing: het is niet wat je verwacht):

En om af te sluiten, een visie voor de Event:

En voor Ascentie:

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

N.B. In de komende dagen zal ik vertalingen plaatsen van enkele links die in dit artikel door Cobra zijn gegeven, vooral ook m.b.tnuttige technieken voor bescherming, genezing, manifestatie en persoonlijke bevrijding.