Cobra: Situatie update – Update planetaire situatie en verslag Phoenix Conferentie

Cobra: Situatie update, 18 Februari 2024

Eventnl / 20 februari

Update planetaire situatie en verslag Phoenix Conferentie

Ongeveer 15 minuten voordat Pluto Waterman binnenging, botste de volgende kleine asteroïde op het planeetoppervlak in de buurt van Berlijn.

Met Pluto in Waterman wordt het bestaan van ondergrondse tunnelnetwerken mainstream: link 1 en link 2.

Terwijl Pluto door Waterman beweegt, worden de duistere krachten aan de oppervlakte dieper en dieper bevreesd.

Het opruimen van de Indiase en Afrikaanse Illuminati-netwerken gaat op volle snelheid. Al hun bases in het Zonnestelsel werden een paar dagen geleden opgeruimd en toen de Aldebaranen hun laatste schepen in een baan om de Aarde verwijderden, werd dit onder de aandacht van de regeringen aan de oppervlakte gebracht.

En nee, het waren niet de Russen.

Van de Indiase en Afrikaanse Illuminati-netwerken zijn nog slechts ongeveer 50.000 leden in de tunnels onder tempels in India en ongeveer 70.000 leden in de tunnelwerken onder Subsahara Afrika over. Naar verwachting zullen ook deze binnen een paar weken worden opgeruimd.

Het grootste probleem naast het Illuminati-netwerk aan de oppervlakte is een overblijfsel van het Illuminati Breakaway Complex (IBC) dat tussen 2018 en 2020 aan het opruimproces ontsnapte en tot nu toe inactief bleef. [Hier de Link naar de Nederlandse vertaling]

Op 8 februari heeft de familie Orsini het IBC geactiveerd om te voorkomen dat de Resistance aan de oppervlakte zou beginnen.

Het eerste wat ze deden was een deel van de fysieke biochips activeren dat aan de detectie van de Lichtkrachten ontsnapte en tot nu toe inactief was. Dit deel van de biochips is een back-upprocessor die in staat is om audio-videobeelden van de synapsignalen van de hersenen via het netwerk van gsm-masten naar het hoofdverwerkingscentrum te sturen dat zich volgens bronnen in een ondergrondse faciliteit bij de grens van Guinee en Sierra Leone bevindt. Hoewel deze biochip-activiteit zwak is, vormt het een extra laag van controle over de bevolking aan de oppervlakte en het verstoort de plannen van de Resistance voor de operaties aan de oppervlakte. De Lichtkrachten zullen hun technologieën gebruiken om dat deel van de fysieke biochips vrij snel te deactiveren.

De IBC heeft momenteel ongeveer 18 miljoen voornamelijk Reptiliaanse en Draco leden in humanoïde lichamen op het fysieke vlak, verspreid over bases in het zonnestelsel, voornamelijk in de Kuipergordel, en met een kleine basis zelfs op Mars. Deze bases zijn verbonden met een netwerk van jumprooms. Dit alles zal ook vrij snel worden opgeruimd.

Op het fysieke vlak is het belangrijkste bolwerk van de IBC een netwerk van ondergrondse tunnels in West-Afrika, vooral in het zuidelijke deel van Senegal, in Gambia, Guinee, Sierra Leone, Liberia, Ivoorkust, Ghana, Togo, Benin en in het westen van Nigeria. Dit netwerk bestaat uit ongeveer 100.000 Reptilians en Dracos in humanoïde lichamen. Sommigen van hen komen aan de oppervlakte en worden dan naar Europa geïnfiltreerd via Zuid-Italië, waar ze zich voordoen als migranten.

Een ander, kleiner bolwerk bevindt zich in een tunnelnetwerk onder Colombia en het noordwesten van Brazilië, met ongeveer 15.000 Reptilians en Draco’s in humanoïde lichamen. Sommigen van hen komen aan de oppervlakte en worden dan als migranten de VS binnengesmokkeld via de Darien Gap: link 1 en link 2.

Beide fysieke ondergrondse bolwerken van de IBC zijn met jumprooms verbonden met bases in het zonnestelsel, waardoor de voorraad Draco’s en Reptilians op beide locaties voortdurend wordt aangevuld.

Het West-Afrikaanse IBC-bolwerk is ook verbonden met het netwerk van geheime biolabs in Afrika, die allemaal onder controle staan van de Orsini-familie: link 1, link 2 en link 3.

Guinee en Guinee Bissau zijn het centrum van een Reptiliaans duister vortex portaal dat Godinnenenergie onderdrukt. Dit leidt tot de afschuwelijke leefomstandigheden voor vrouwen in dat gebied: link 1 en link 2.

Het hele gebied van West-Afrika dat nu de locatie is van het ondergrondse IBC-complex nam eeuwenlang deel aan de trans-Atlantische slavenhandel en dat leidde tot afschuwelijke energetische omstandigheden in die regio.

Er is daar veel genezing nodig en de Lichtkrachten vragen om zoveel mogelijk Cintamani en Galactische Cintamani stenen veilig te planten in West-Afrika waar het IBC complex zich bevindt (blauwe ellips op de kaart), en in Sub-Scharan Afrika in het algemeen.

Zoals je op de kaart kunt zien, bestaan er daar nu heel weinig Cintamani stenen:

Onze Ascentie Conferentie in Phoenix was zeer succesvol. We hebben de basis gelegd voor het energiewerk dat gedaan moet worden voor de Verenigde Staten in dit jaar om zo harmonieus en vredig mogelijk door de transitie te gaan.

De aantekeningen van de conferentie zijn hier: link aantekeningen dag 1, en link aantekeningen dag 2.

[Hier is de link naar de Nederlandse vertaling van de aantekeningen]

Ons Chinese team heeft een zeer interessante app ontwikkeld die Lichtwerkers wereldwijd met elkaar kan verbinden.

De Engelse versie van de app is hier.

En de Chinese versie hier.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica