Alle hulpmiddelen op een rij – nav Cobra’s Bericht: Voor De Dageraad van 25 november 2019 / 30 November 2019

Alle hulpmiddelen op een rij
– nav Cobra’s Bericht: Voor De Dageraad van 25 november 2019

30 November 2019

Cobra: De komende paar maanden zullen echt intens zijn met veel veranderingen, en om je voor te bereiden geef ik je hier wat middelen om jouw leven makkelijker en meer gebalanceerd te maken.

Een manier om al jouw contracten uit het verleden met de duistere krachten te verwijderen: https://eventnl.wordpress.com/protocol-primair-contractverwijdering/ – zie ook dit artikel van Untwine: Eindigen van het contractsysteem; dit artikel beschrijft de manier waarop wij mensen zijn gemanipuleerd om contracten te tekenen waarmee wij onszelf hebben klemgezet in dit slavernijsysteem. Aan het eind van het artikel is een methode beschreven om voor eens en voor altijd deze contracten te annuleren en je positie als vrij en soeverein wezen van Licht terug te nemen.

De Violette Vlam van St. Germain: De kwaliteiten van de violette straal zijn: vrijheid, vergeving, compassie, rechtvaardigheid, genade, transmutatie van verleden, zuivering van heden, verbetering van de kansen in de toekomst, vernieuwing, verandering, alchemie, geheime leer, magie, priesterschap, mysticisme, ritueel.
https://eventnl.wordpress.com/de-violette-vlam-van-st-germain/ en https://eventnl.wordpress.com/2016/04/30/basis-invocatie-van-het-violette-vuur-voor-transformatie/

De Witte Vlam van AN: AN conversie is een belangrijk proces waar onze hele realiteit doorheen gaat. Het is het proces waardoor de Bron, de Ene oorspronkelijke schepper, het geheel van creatie terug brengt naar eenheid.
https://eventnl.wordpress.com/an-conversie-door-untwine-28-mei-2016/ en https://eventnl.wordpress.com/het-witte-vuur-van-an-door-untwine-14-mei-2017/

De Blauwe Vlam van Aartsengel Michael: Engel van de eerste en blauwe straal, verbonden met Bescherming en Kracht. De aanvoerder van de legers van engelen. Hij draagt het blauwe vuur dat wonderen mogelijk maakt, Je mag hem vragen om bevrijding van angst of twijfel, versterking van het geloof, vervolmaking van je ziel, Praktische bijstand, bescherming op lichamelijk en geestelijk gebied, van verkeersongevallen tot bescherming tegen demonen of negatieve entiteiten.
https://eventnl.wordpress.com/de-blauwe-vlam-van-aartsengel-michael/

Implantatenverwijdering: In dit artikel van Cobra vind je meer informatie over etherische implantaten: https://eventnl.wordpress.com/planetaire-situatie-update-etherische-laag/

Hier worden twee technieken beschreven om jouw implantaten te verwijderen:
https://eventnl.wordpress.com/implantatenverwijdering/

Wat tips om te helpen om manipulaties uit te schakelen en terug te gaan naar jouw eigen natuurlijke proces: https://eventnl.wordpress.com/energetische-afschrikking-en-vrije-wil-manifestatie-untwine-13-september-2017/

Banden doorsnijden: Phyllis Krystal heeft hiervoor een methode ontwikkeld; de figuur 8 meditatie. Hier is de beschrijving: https://eventnl.wordpress.com/banden-doorsnijden/

Samensmelten met je IK BEN Aanwezigheid: Het is van het grootste belang voor alle Lichtwerkers en Lichtstrijders om het Licht aan te roepen en te verankeren, zoveel als menselijkerwijs gesproken mogelijk is.
https://eventnl.wordpress.com/2017/04/23/meditatie-samensmelten-met-je-ik-ben-aanwezigheid/

Hoger Zelf Protocol: In dit artikel is een protocol geïntroduceerd dat de mensen op deze planeet kan helpen om de verbinding met hun hogere zelven te gebruiken, en om licht te verankeren aan hun fysieke zelven, op zo’n manier dat balans en harmonie stroomt in alle lagen van bestaan:
https://eventnl.wordpress.com/hoger-zelf-protocol-we-love-mass-meditation-10-april-2018/

Deprogrammeren voor Overvloed: Wat wij kunnen doen om te deprogrammeren en om overvloed te kunnen ontvangen.
https://eventnl.wordpress.com/2016/01/11/untwine-23-12-2015-deprogrammeren-voor-overvloed/

Tweelingziel, Soul Mates en Zielsfamilie: De eerste meditatie is om verbinding te maken met je tweelingziel: https://eventnl.wordpress.com/tweelingziel-herverbinding-meditatie/ en deze meditatie manifesteert en maakt contact met je tweelingziel, je soul mates en je zielsfamilie: https://eventnl.wordpress.com/meditatie-tweelingzielen-zielsverwanten-en-zielfamilie/

Pleiadian ‘Command PB Stardust’ Protocol tegen Chronische Pijn: De Pleiadians zouden nu mensen met chronische pijn willen helpen, en zij hebben een protocol ontwikkeld dat kan helpen om de pijn te verlichten.
https://eventnl.wordpress.com/pleiadian-command-pb-stardust-protocol-tegen-chronische-pijn/ 6 en 17 november 2017. Er is ook een video met informatie over het Command PB Stardust protocol.

Hemel en Aarde Techniek: Dit is een krachtige techniek die kan helpen om de levenskracht te verbeteren, en hulp bij genezing.
https://eventnl.wordpress.com/2017/10/12/hemel-en-aarde-techniek-29-september-2017-door-untwine/

Genezing van Emotionele Gesteldheid / Onbalans: Een meditatie om al je negatieve emoties uit jouw systeem te verwijderen

 https://eventnl.wordpress.com/2018/09/17/belangrijke-meditatie-protocol-voor-genezing-van-emotionele-gesteldheid-onbalans-17-september-2018/

Groepshealing door PFC Golden Age: Elke maand wordt deze groepshealing aangeboden; kijk hier voor de data https://www.golden-ages.org/2016/12/23/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/ en hier een beschrijving van deze groepshealing en de daarbij gebruikte 6 Opgestegen Meester stralen en 7 Stellaire stralen:
https://eventnl.wordpress.com/2017/12/30/groepshealing-op-31-december-2017-pfc-golden-age/

Spirituele Initiatie: De reis naar verlichting is er een die wordt geregeerd door initiatie. In de esoterische traditie is de studie van spirituele initiatie een hoeksteen van onderzoek.
https://eventnl.wordpress.com/spirituele-initiatie-mijlstenen-naar-verlichting-william-meader/

De hoofdsleutel voor het manifestatieproces is hier te vinden: https://eventnl.wordpress.com/manifestatieproces-ascentieconferentie-2018/

13 Stralen en de Lagen: De wil van de Bron manifesteert zichzelf in het universum als een georganiseerde en harmonieuze set van 12 stralen. De centrale 13e straal is de Wil van de Bron: https://eventnl.wordpress.com/13-stralen-en-de-lagen-untwine-9-november-2017/

Briljant Wit Licht meditatie: Om het groepsenergieveld in één lijn te brengen:
https://eventnl.wordpress.com/briljant-wit-licht-meditatie/

ATVOR: De opgestegen meesters hebben deze spirituele technologie ontwikkeld. Dit is de meest belangrijke technologie tot nu toe en het creëert een geavanceerde pilaar van Licht. Het is gegenereerd door een moederschip boven onze Aarde. Het gaat naar beneden, jouw lichaam in, door het Agartha netwerk, naar het centrum van de planeet. ATVOR creëert partikels van hoog energie Licht. Sinds 21/1/2019 ontvangen wij ook partikels die komen van de Galactische Centrale Zon. Het is allemaal gebaseerd op vloeibaar wit Licht technologie. De geüpdate technologie die nu beschikbaar is maakt teleportatie naar de moederschepen mogelijk.

“Ik roep aan de Pilaar van Puur Wit Licht
om naar mij neer te dalen en zich om mij heen te vormen.
Ik roep aan de Aanwezigheid van de IK BEN dat IK BEN
Ik vraag de Aanwezigheid van de IK BEN dat IK BEN
om bij mij te komen en met mij te versmelten.”

De pilaar van Licht zal komen van het moederschip boven je. Gebruik deze visualisatie om je te verbinden met jouw Hogere Zelf of om een bescherming om je heen te zetten.

De ATVOR technologie wordt steeds effectiever. Moederschepen komen dichter en dichter bij de Aarde. Er wordt de hele tijd aan gewerkt en het wordt zelfs nog beter wanneer meer tijd voorbij is.

Priesteressen van Astara: Sinds de val van Atlantis hebben priesteressen van Astara de mysteries van Heilige Vereniging op de oppervlakte van de planeet bewaard. Het is nu tijd voor de priesteressen van Atlantis om zich te herinneren en hun identiteiten terug te nemen. Het is tijd. Er was ooit alleen LIEFDE en het zal weer LIEFDE zijn!
https://eventnl.wordpress.com/priesteressen-van-astara/

SPIRITUS EROS – Ordo BucintoroHet doel van seksuele energie is de samensmelting van vrouwelijke en mannelijke polariteiten in de Ene. Het is de sleutel voor onsterfelijkheid en ascentie. Seksuele versmelting als deel van het ascentieproces maakt deel uit van de grotere Godinnenmysteries. Dit was perfect beschreven in “Spiritus Eros”, een geheime doctrine van een positieve tempeliergroep met de naam Ordo Bucintoro.
https://eventnl.wordpress.com/spiritus-eros-ordo-bucintoro/

Kosmische Cobra Ademhaling: (niet de Cobra van het 2012 blog) De hoeksteen van de wetenschap van Kriya Yoga is de Kosmische Cobra Ademhaling, een waardevolle gift aan de mensheid van Mahavatar Babaji. Deze oude ademhalingstechniek is lang geheim gehouden omdat het zo’n grote kracht heeft. Het bereidt de mind en het lichaam voor op de veilige, gecontroleerde beweging van kundalini.
https://eventnl.wordpress.com/kosmische-cobra-ademhaling-ipsalu-tantra-int/

Seksuele Healing: Sara heeft een video gemaakt met de Nederlandse versie van de meditatie

https://www.youtube.com/watch?v=KsK2m1Jo67U&feature=youtu.be

GODINNENENERGIE: 2 Meditaties om de Godinnenenergie terug te laten komen op de Aarde : “Goddess Vortex Meditatie” en “Meditatie voor de Terugkeer van de Godin“. Cobra introduceert op 18-2-2018 deze meditaties als volgt: “Nu wij de laatste fase van het planetaire bevrijdingsproces zijn ingegaan, is het van het grootste belang om ons te verbinden met de vrouwelijke Godinnenaanwezigheid en de kwaliteiten van Liefde, Compassie en Tederheid te koesteren om de overgang te stabiliseren en de wreedheid tegen te gaan die zo dominant is op de oppervlakte van de planeet.
https://eventnl.wordpress.com/2018/02/19/cobra-de-kracht-van-de-godin-18-februari-2018/

En in deze link wordt nog eens precies uitgelegd hoe krachtig deze meditatie is en wat het bewerkstelligt. Sara en An-Ra hebben video’s gemaakt met de Nederlandse versie van de meditaties Goddess Vortex en de Terugkeer van de Godin.

Meditatie “the Goddess Spiral” van Cobra en Isis
Isis en Cobra hebben in samenwerking met Medwyn Goodall Music een prachtige meditatie gemaakt “The Goddess Spiral”, die helpt met het verankeren van de Godinnenenergie op deze planeet.