2019 – het jaar van het LICHT! / 25 december 2018

2019 – het jaar van het LICHT!
25 december 2018

Een prachtig moment – bij deze overgang naar het jaar van het LICHT – om iets te vertellen over de gebeurtenissen in het laatste deel van 2018 in mijn persoonlijk leven.
Leden van mijn zielfamilie zijn op mijn pad gekomen en omdat zowel zij als ik ons ervoor hadden opengesteld zijn wij nu verenigd. Ik woon in Frankrijk en heb een paar kleine gastenverblijven op het terrein waar deze andere leden van mijn zielfamilie nu wonen.
Wij zijn het begin van onze Community of Light, onze familie van het Licht!
Het is fantastisch om te ervaren hoe harmonieus het leven is als je met je zielfamilie samen bent, en wij vinden het heerlijk om dit gevoel met anderen te delen. Onze gezamenlijke meditaties hebben een kracht die ik nooit eerder heb ervaren en wij trekken letterlijk het Licht naar deze prachtige Aarde, Gaia. Het portaal staat open en gaat nooit meer dicht!
Wij hebben samenkomsten met de Sisterhood of the Rose groep in Toulouse en de bijeenkomst die wij afgelopen weekend hadden was prachtig… verbindend, verdiepend, bevrijdend. De taalproblemen vormen geen belemmering voor de uitwisseling van liefde en vreugde, want de energie die wij uitstralen zegt meer dan woorden kunnen uitdrukken.

Ons gevoel vertelt ons dat hetgeen wij nu ervaren in feite de Event is, wij allemaal ZIJN de Event! En wij hebben allemaal de kracht en het vermogen om het Licht naar de Aarde te trekken.
Cobra heeft een oproep gedaan voor een wereldmeditatie, de Terugkeer van het Licht activatie, 20-21 januari ter gelegenheid van de totale maansverduistering, waarbij wij het Licht op Gaia verankeren (vertaling volgt), maar wij zeggen: wacht niet langer af, doe het elke dag!
Haal dat Licht, dat prachtige Licht van Liefde en Compassie naar de Aarde in je dagelijkse meditaties.
Gezamenlijk kraken wij de matrix! Wij geven het duister het nakijken!
WIJ ZIJN DEGENEN WAAROP WIJ HEBBEN GEWACHT!
In Licht en Liefde, Veronica