Reignite World Freedom

We hebben hier 6 maanden aan gewerkt en zijn nu eindelijk klaar voor het wereldwijde evenement dat REIGNITE WORLD FREEDOM officieel lanceert – Reignite World Freedom’s missie is om wereldwijd, verenigd en strategisch verzet te bieden tegen de globalistische agenda zodat we onze individuele en collectieve vrijheid kunnen behouden. Wij zullen landen een alternatief bieden voor organisaties als de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Wereld Economisch Forum (WEF)

Dit concept werd geboren in december 2021 en werd verder geïnspireerd door de Canadese truckers die in konvooi naar hun hoofdstad trokken. Dat evenement bracht de wereld samen zoals we nog nooit eerder hadden gezien. We keken allemaal vol bewondering toe hoe deze dappere truckers in de vrieskou standhielden.

De wereldwijde vrijheidsgemeenschap is klaar voor een organisatie die experts en leiders kan samenbrengen om effectief terug te slaan tegen de globalistische agenda.

De wereldwijde WALKOUT

RWF heeft de ‘Global Walkout’ gelanceerd. U kunt HIER alles lezen over het evenement, zijn doel, en hoe het zal werken. We verwachten dat dit evenement onze missie onder de aandacht zal brengen en wereldwijd een grote aanhang zal creëren om ons te helpen die missie te bereiken. Zeg vandaag uw deelname toe.

https://reignitefreedom.com/