Voorjaarsupdate Schuman Instituut /Anton Teuben

Voorjaarsupdate Schuman Instituut 

Anton Teuben & team

Beste Schumanners,

Het is een tijdje geleden sinds jullie de laatste nieuwsbrief hebben ontvangen. De afgelopen maanden was er een enorme toename van het aantal mensen die de mogelijkheden van het zelf herstellend vermogen van de Schumann resonantie ontdekten. Dit mede dankzij de Interviews met Peter Bierhof, Eva van Zeeland, Janneke Hellebrekers, Patricia Mensink, Florine Martinaud, e.a. Hier vind je de interviews met Peter Bierhof: Deel 1: Schumann resonantie, Deel 2: Ufo’s in Nederland en Deel 3: Verbind en spreek je uit.

Online cursussen
Door de maatregelen waren wij genoodzaakt om alle live cursussen en presentaties online te doen. Uiteraard vonden wij dit jammer doch wat schetst onze verbazing dat velen het juist fijn vinden om vanuit hun eigen huis op de bank de Schumann cursus te volgen. Wat wij niet hadden verwacht is dat de resultaten en de verbindingen beter tot stand kwamen omdat op locatie cursisten elkaars energieën kunnen opvangen. Dit betekent niet dat we geen live cursussen meer geven, omdat een gedeelte daar toch de voorkeur aan geeft. Zodra de situatie het toe laat starten we weer live doch de online cursussen blijven we ook verzorgen… omdat we heel enthousiast zijn over de resultaten van de online cursus.

Cursussen op locatie
De eerste cursus op locatie gaat van start in Meterik (Limburg) op 1-2 mei. Deze training wordt verzorgd door trainer Britta Spreeuwenberg. Je bent van harte welkom! In Winsum zal Anton de cursus verzorgen echter zijn daar helaas nog geen locaties beschikbaar. Daarom onderzoeken wij of we met een camper door het land kunnen gaan en zo toch iets kunnen organiseren op diverse locaties. Alle tips, suggesties, of ideeën over geschikte locaties die wij kunnen bezoeken (15-30 personen) zijn van harte welkom!!

Energy update: Elke dinsdag & donderdagavond
Vanaf deze week is de online Energy Update iedere dinsdag én donderdag van 19:00-20:00u. In deze updates komen diverse onderwerpen aan de orde, het actuele nieuws, de Schumann resonantie en buitenaards contact. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. Je kunt online aanwezig zijn via een telefoon, tablet of computer. Iedereen die de cursus heeft gevolgd kan zonder kosten mee doen en dat geldt ook voor de mensen die zich via de site registreren als lid.

Telegram en media-kanalen
Een Telegram groep is aangemaakt om ervaringen en positieve ontwikkelingen te delen, plaatselijk te verbinden en om de kennis en oplossingen verder te verspreiden.
Telegram kanaal: https://t.me/joinchat/jlWhQjQlSKM0MTc0
Telegram chat: https://t.me/joinchat/ZbawBgs3_YQ3ZjM8
Facebook pagina: https://www.facebook.com/schumanninstituutnederland
Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/schumanninstituutnederland
Instagram: http://www.instagram.com/schumanninstituut
Linkedin (Nieuw!): https://www.linkedin.com/company/schumann-instituut-nederland

Hoe je ons kunt helpen
We krijgen hier vele vragen over en wij zijn dankbaar voor alle hulp en liefdevolle steun die we aangeboden krijgen. Het belangrijkst voor ons is dat je zelf de Schumann resonantie dagelijks in je bewustzijn blijft integreren. Dit betekent positief blijven, verantwoordelijkheid nemen, de focus houden op jezelf houden én op het gemeenschappelijke doel van het creëren van de nieuwe aarde. Zo verankeren we dit bewustzijn steeds verder, door het te belichamen, door het uit te stralen en door zoveel mogelijk in deze energie te blijven. Concrete hulpvragen zijn we momenteel aan het inventariseren en vormgeven. Houd voor het laatste nieuws de Energy Update en de Telegram in de gaten. Tot die tijd kun je ons als volgt op de beste manier steunen:

1. Attendeer je omgeving op de Schumann resonantie, de oplossingen, de Nieuwe Aarde, onze cursussen, social media en de website. Je kunt deze info ook delen door het uit te stralen en door telkens in deze energie te blijven.
2. Sluit aan bij de wekelijkse Energy Update, Telegram en bij een van onze social media kanalen. Via de telegram en de facebook groep kun je mede-Schumanners vinden in de buurt, contactgegeven uitwisselen en verbinden met gelijkgestemden.
3. Deel je ervaring na de cursus of de wekelijkse (gratis) Energy Update met ons en anderen, dat kan hier.
4. Download hier de poster Schumann resonantie en hang hem bv. voor het raam, of print ze en verspreid deze kun je verspreiden in winkels, buurthuizen, je sportschool, of aan familie, vrienden en kennissen.

Trainersopleiding
Na de 2-daagse cursus is het mogelijk om als trainer betrokken te zijn bij het Schumann Instituut. We krijgen veel vragen over de trainersopleiding. Verdere informatie hierover volgt. Stuur ons bij interesse een mailtje dan ontvang je bericht van ons zodra er meer bekend is!

Voorstellen nieuw teamlid
Zoals velen van jullie weten is Ellen sinds begin februari bij het Schumann Instituut aanwezig. Zij is druk achter de schermen om alle werkzaamheden in goede banen te laten verlopen en het eerste aanspreekpunt via de e-mail. Eerder werkte ze als gezondheidsonderzoeker met specialisatie ‘Integrative Medicine’ wat de integratie beschrijft van reguliere gezondheidszorg met complementaire en traditionele geneeskunde (zoals natuurgeneeskunde, leefstijl, mind-body, energiewerk, visualisatie, meditatie enzovoorts). Haar drijfveer is altijd de huidige paradigma transitie geweest en daarom is zij nu in deze cruciale tijd fulltime aanwezig om ons mee te helpen en assisteren door deze tijd.

Coaching traject
Voor degenen die intensief met de Schumann resonantie aan de slag willen, bieden wij online coaching aan. Tijdens dit coaching traject word je gedurende vijf weken intensief begeleid door Debbie Teuben Coaching. Voor een online coaching traject zijn er een beperkt aantal plekken en nemen wij alleen mensen aan die écht gedreven zijn om verandering door te voeren in hun leven. Klik hier voor meer informatie.

Agenda
Cursus 24-25 april 2021 online – VOL
Cursus 1-2 mei in Meterik (Limburg)
Cursus 8-9 mei online
Cursus 22-23 mei (Pinkster) online

Data voor de zomer volgt spoedig op onze site

Bereikbaarheid
Neem bij vragen gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag, bij afwezigheid nemen we de eerstvolgende werkdag contact met je op wanneer nodig. Anton en Ellen zijn ook telefonisch bereikbaar voor vragen op dinsdag & donderdag van 11:00-12:00 via telefoonnummer: 06-21354248. Wij hopen jullie allemaal te zien bij de Energy updates, op Telegram en andere social media kanalen, cursussen en presentaties!! Wij staan samen met jullie klaar voor de mensheid.

Alle goeds toegewenst en wie weet tot ziens!

Universe is magic and love the key,

Hartelijke groet,

Team Schumann Instituut Nederland
Info@schumanninstituut.nl
www.schumanninstituut.nl
www.antonteuben.nl